arkadaşlar doğum sonrası benim karnımda sağ taraf daha şişkin kaldı hatta korkup kitle falanmı var diye dr da gittim bebeğim gebelik boyunca sağ tarafta oturur biçimdeydi ben gibi karnın bi tarafı diğerine göre şişkin kalan varmı lütfen varsa yazarmısınız korktum açıkcası ara sıra batmada olunca gerçi bişey yok dedi ultrasona göre ama aynı durumda olan varmı merak ettim doğrusu
bişey sorcam benim şişlilk dikişin yukarsında hani böyle üstten bakınca yada pantolon falan sıkınca bi taraf daha şişkin oluyor dediğiniz gibi ani batmalar falan gün içinde bazen oluyor korkup stres yaparsam daha da çok oluyor tabi sizinde öylemiydi acaba
Merhaba benim ilk bebegimde soldaydı doğum sonrası sol taraf daha şiş ve yukardan bakınca anlaşılıyordu daha toparlanmadan ikinci bebegime hamile kaldım. Bu bebeğim de soltaraftaydı ve sarkma şişlik baya anlaşılıyor. . Henüz yürüyüş dışında spor yapmaya başlamadım ama duyduğum kadarıyla spor mekik çok işe yarıyormuş.
Ben de sezaryen oldum.Kızım çıktıktan sonra karnima ilk baktigimda kendimden nefret etmistim.Lömbür lömbür igrenc gozukuyordu.Ama zamanla duzeliyor.Kizim simdi 14 aylik.Hamilelik oncesi kiloma dondum.Spor falan yaptim yaglarla masajlar yuruyusler biraz ugrastim ama degdi.Kizim 2 yasina vardigimda zannediyorum ki neredeyse eskisinden farksiz olur.Takma kafana hepsi geciyor :)