Sezeryan oncesi neler yapmalıyım

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
994
73
Çarşamba öğlen sezeryanim var. Bikini ve kolalti için lazere gitmiştim hamilelikte kaldı ama baya azaldı şimdi kuaföre agdaya mi gidim nereleri aldirsam yeterli bana göbek ve kolayı bacak yeter gibi geliyor bikini bölgesi azalmisken dogumdan sonra lazere devam ederim. Ama sonda takilirken lazım olacak dimi ? Ve baş parmaklarimda batik var pedikure de gitmedim hamileyken bugün gitsem fayda eder mi? Neler yapayım bugün yarın evde oturmak istiyorum durabilirsem

Çarşamba öğlen sezeryanim var. Bikini ve kolalti için lazere gitmiştim hamilelikte kaldı ama baya azaldı şimdi kuaföre agdaya mi gidim nereleri aldirsam yeterli bana göbek ve kolayı bacak yeter gibi geliyor bikini bölgesi azalmisken dogumdan sonra lazere devam ederim. Ama sonda takilirken lazım olacak dimi ? Ve baş parmaklarimda batik var pedikure de gitmedim hamileyken bugün gitsem fayda eder mi? Neler yapayım bugün yarın evde oturmak istiyorum durabilirsem

bi sefer ağda yaptrmaktan bi şey olmaz heralde. en güzeli komple bakım yaptır çünkü o önlük çıplak giyiliyomş ve doktor sonrasnda da gelip kontrol ettğinde komple her yerin görünücek zaten. öyle oluyomş yani ben de bilgileri alıyorm arkadşlarımdan :KK48: göbek kısmında varsa oraları da aldır yoksa jiletliyolarmş

Bende lazer yaptırmıştım bikini bölgeme ve bir kere ağda yaptırdıktan sonra eski haline döndü boşa gitti yani kesinlikle ağda yaptırmayın

Back
X