- 17 Temmuz 2018
- 576
- 345
- 53
- 33
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
Yakın bir arkadaşımda olmuştu 1 ayda anca toparlamıştı kız kendini. Onun narkozdan kaynaklıymış sanırım yinede baş ağrısı ne olur ne olmaz tomografi vs çektirin derim önlem amaçlı çok geçmiş olsunMerhabalar Cuma günü sezeryan oldum ve ertesi günü baş ağrlarım başladı kafamı kaldıramaz hale geldim yataktan kalkıp bebeğimle bile ilgilenemiyorum başımı kaldıramıyorum boynum sırtlarım çok ağrıyor acile gittim doktora gittim serum vuruldum sanamasın demiyor hafifletmiyor bile böyle bir durum yaşayan oldu mu lütfen yazınn bilgi verebilir misiniz
Bende de olmustu dr sordugumda narkizdan demisti . ben bayilacak gibi oluyodum . bol kahve icersen fayda ediyo .gecmis olsunMerhabalar Cuma günü sezeryan oldum ve ertesi günü baş ağrlarım başladı kafamı kaldıramaz hale geldim yataktan kalkıp bebeğimle bile ilgilenemiyorum başımı kaldıramıyorum boynum sırtlarım çok ağrıyor acile gittim doktora gittim serum vuruldum sanamasın demiyor hafifletmiyor bile böyle bir durum yaşayan oldu mu lütfen yazınn bilgi verebilir misiniz
Ben kadar süre sürdü bana da öyle dediler ama dayanılcak gibi değil ya kahve bile sanki işe yaramıyor kaç bardak içiyordun gündeBende de olmustu dr sordugumda narkizdan demisti . ben bayilacak gibi oluyodum . bol kahve icersen fayda ediyo .gecmis olsun
Bana da narkozdan diyorlar çok teşekkür ederim hergün bir ümit bekliyorum geçicek diye çok kötü bişiYakın bir arkadaşımda olmuştu 1 ayda anca toparlamıştı kız kendini. Onun narkozdan kaynaklıymış sanırım yinede baş ağrısı ne olur ne olmaz tomografi vs çektirin derim önlem amaçlı çok geçmiş olsun
En kısa zamanda geçer umarımBana da narkozdan diyorlar çok teşekkür ederim hergün bir ümit bekliyorum geçicek diye çok kötü bişi
Teşekkür ederim inşallahEn kısa zamanda geçer umarım
Benim bugün 3 üncü gün baş ağrım geçmiyor boyun ne ağrı kesici ne serum işe yaramıyorSade neskafe içtim hatta ilk sıvı aldığımda doktorum kahve verdi 2 gün boyunca içtim hiç sorun yaşamadım...
Minoset içiyorum bende emzirdiğini için ama fayda etmiyor hiç birşey işgence gibi resmenValla benim kendiliğinden geçmedi boyun ağrım. Dicloron ile anca. Oda zaten doktor izinli. Sezeryan sonrası vuruluyor.
Dicloron iğne vurdur sürekli minoset içmekten iyidirMinoset içiyorum bende emzirdiğini için ama fayda etmiyor hiç birşey işgence gibi resmen
Dicloron iğne vurdur sürekli minoset içmekten iyi
iyi gelir mi dicloron emzirmeye zararı var mı acaba dediğin gibi minoset zaten kesmiyor serumlar bile fayda etmiyor canımın acıdıyla kalıyorum sadeceDicloron iğne vurdur sürekli minoset içmekten iyidir
Baş boyun agrisi ilk ay oluyor.Merhabalar Cuma günü sezeryan oldum ve ertesi günü baş ağrlarım başladı kafamı kaldıramaz hale geldim yataktan kalkıp bebeğimle bile ilgilenemiyorum başımı kaldıramıyorum boynum sırtlarım çok ağrıyor acile gittim doktora gittim serum vuruldum sanamasın demiyor hafifletmiyor bile böyle bir durum yaşayan oldu mu lütfen yazınn bilgi verebilir misiniz
Bel ağrısı ne zaman geçti? Doğum yapalı 3 ay oldu spinal oldum her sabah bel ağrısı ile uyanıyorumBaş boyun agrisi ilk ay oluyor.
Bel agrisi biraz daha uzun suruyor.
Ben de kac defa doktora gittim sonuç alamadim.
Zamanla gecti kendiliginden.
8 ay oldu ben sezeryan olali.Bel ağrısı ne zaman geçti? Doğum yapalı 3 ay oldu spinal oldum her sabah bel ağrısı ile uyanıyorum
EvetSpinal anestezi mi oldunuz?
Bende bir sonuç alamıyorum çekiyorum bu saat oldu uyku uyuyamıyorum ne illet bişimişBaş boyun agrisi ilk ay oluyor.
Bel agrisi biraz daha uzun suruyor.
Ben de kac defa doktora gittim sonuç alamadim.
Zamanla gecti kendiliginden.
Benimki 1 hafta surduBen kadar süre sürdü bana da öyle dediler ama dayanılcak gibi değil ya kahve bile sanki işe yaramıyor kaç bardak içiyordun günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?