Sezeryan sonrası yaşadığınız olumsuzluklar ve sonrası...

Ah ben siz henüz doğum yapmadınız diye anladım,merak etmeyin herşey geçecek herkesin bünyesi farklı birde lohusa depresyonu hiç kolay değil ama bu olumsuzluklar geçiyor ilerde gülüp geçeceksiniz.

Spinal analjezi ile doğdu oğlum. 6 saat sonra ayağa kalktım. Eve geçince de hiç aman aman ağrım olmadı. Zaten doktorun verdiği ilaçları kullanınca bir sıkıntı yaşamadım. İkinci doğurursam yine aynısından isterim:)

Geçmiş olsun canım, bayağı zor geçmiş hamileliğin.

İki sezeryan oldum İlkinde akşama ayaklandım Hiçbir sıkıntı yaşamadım desem yeridir
Gel gelelim ikincide dört kez ölümden döndüm Şekerim yok Buna rağmen sezeryan sonrası şekerim yükseldi İki kez rahim atonisi geçirdim Kanamalardan ölüyordum Sonra soluk almamda sıkıntı lar Daha nelerrr nelerrrr Kabızlık vs.. Saymıyorum bile Allah'a Şükür hepsi geçti bitti

İnşallah geçer bende bütün hepisini unuturum

Ayni beni tarif ediyorsunuz bende pazartesi acil sezeryan oldum normal için uğraşırken başka bir durumdan sezeryan oldum normal doguramadim diye ilk 3 gün kafayı yiyecektim yeni yeni kendime geliyorum

Bende genel anesteziyle sezaryan oldum ikinci gece bebegimle tek basımaydım düşün.Rabbim kolaylığını veriyor.Sadece benim gibi o ara grip olmamaya bak çünkü öksürüyordum ve o zaman dikişlerim aciyordu başka bence hiç skntsı yok bence asıl mesele kendini sakin sezaryan oldum Eyvah durumlarına sokma çünkü bana çevrem sezaryan olan 1 ay kalkamaz bilmem ne diye doldurmuştu ama bence iyi oldum demen ennnn fazlası 1 hafta :)

Bende mecburi sezeryan oldum iki sene önce , Doğumdan sonra sezeryan ile ilgili çok büyük sıkıntılar yaşamadım çok şükür iki gün bi kanepede kızımla sabahladım (Doğum yaptığım hastane refakatçi kabul etmiyor) Eve geldiğim gün bikaç saat lavaboya çıkamadım ve felaket sancılar çektim çok şükür çok uzun sürmedi birde benim kesi yerimden iki sene geçmesine rağmen Arada iltihap sızıyordu Onun dışında çok şükür aşırı bi ağrı sızım olmadı bi hafta anacım baktı sonrasında gece gündüz kendim baktım kızıma bide herkeste oluyor mu bilmiyorum ama bazen özel anlarda Kesi yeri içerden çok acıyor

agri sizi yorgunluk vs yasamadim sukrolaun ama pihtilasmaya bagli dvt gecirdim

7.gunumdeyim sezeryanliyim. Karnım ve sezeryan yerim ağrıyor. Oturup kalkamıyorum. Yan yatamiyorum.

40+1 epidural sezaryen oldum. 2.gün dimdik yürüyebiliyordum. Doktor önemli, bir de herkesin bünyesi farklı...

7.gunumdeyim sezeryanliyim. Karnım ve sezeryan yerim ağrıyor. Oturup kalkamıyorum. Yan yatamiyorum.
Canım merak etme inşallah o geçer ben bi daha yan yatamiyacam sağa sola donemiyecem sandım onlar geçer rabbim başka sıkıntı wermesin benim hamilelik doğum sonrası yaşamadığım kalmadı rabbim daha beterinden korusun bunada şükür ne diyim

Ağlıyorum şu an. Cok sinirlerim bozuk.
Az önce sezeryan yerine pansuman yaptım. Bir de ne göreyim önceki sezeryan yerinin iki katı kadar büyük kesi. Karnımin bir ucundan diğer ucuna kadar. Önceki sezeryan yerim 13 cm idi bunu ölçtük 24 cm.
Kafayı yiyeceğim.
Kendi doktorum yoktu o gün pazardi. Nöbetçi doktora denk geldim. Offf . Ağrım çok demek ki bundanmis. Aglamaktan gözlerim şişti on dakikadır. Bir de dikislerimi alacakmis. Önceki doktorumda içten kaynayan dikiş vardı.

Ben on gün snra tamamen rahat yürüyordum. Benim yaram kolay iyileşti.iyiki sezaryan olmş diyorm

Kac yil once dogum yaptiniz? Artik 2 gun icerisinde hic bir sey hissedilmiyor. 2 gunden uzun sure yururken aci olursa tekrar hastaneye gitmem soylendi bana. 10 gun kisa bir sure degil iyilesmek icin.

Konu sahibine gelirsek, ilk hafta yikanirken tedirgin oldum. Ama hic sorunsuz yikanabilecegim soylenmisti. Kendim buyuttum. Logusalik zor. Ama sezeryandan kaynakli bi sorun olmadi.

Bende ii olmayan bi anestezi uzmanına denk geldim sanırım dikişler değil spinalin bütün etkilerini yaşadım ve yaşıyorum malesef

spinal sezeryan oldum hıc bı olumsuzluk yasamadım acıkcası
cabuk ayaklandım

Sezeryan kötü değildi de lohusalik çok zordu.sonunu depresyona bağlaması daha zor.yanında yardımcı olan birileri olacak özellikle ilk bebekte resmen duvara tosluyorsun.

Genel anesteziyle üc sezeryan oldum cok şükür cabuk ayaklandım yaklaşık 10 15 gunde tamamen iyileşmiş oldum herkese gore degisir bu durum ilki kolaydı ikincide berbattım en iyisi üçüncü dogumumdu ama ondada lohusa depresyonu yaşadım hiç bitmiycek sandım onuda atlattım cok sükur

Genel anesteziyi nasıl yapıyorlar? İğne ile mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…