- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
- 133
Ah ben siz henüz doğum yapmadınız diye anladım,merak etmeyin herşey geçecek herkesin bünyesi farklı birde lohusa depresyonu hiç kolay değil ama bu olumsuzluklar geçiyor ilerde gülüp geçeceksiniz.Sağolun arkadaşlar benim sıkıntılarım aşırı yorgunluk heleki gözlerimi açamıyorum gözlerimin önünde siyah çizgiler uçuşup duruyo göz muayenesinde birşey çıkmadı çok unutkan oldum bazen sanki farklı bi alemdeymişim gibi geliyo kendimi yüz yaşında hissediyordum eskisi gibi oylayacakmışım gibi geliyo bu arada 4 aydır doğum yaptım başta çocuğumu sewemiyordum bunun vicdan azabı beni bitiriyordu çok şükür şimdi bebişime bağlanmaya başladım inşallah eski halime dönerim mutlu olmayı çok özledim
UmarımAh ben siz henüz doğum yapmadınız diye anladım,merak etmeyin herşey geçecek herkesin bünyesi farklı birde lohusa depresyonu hiç kolay değil ama bu olumsuzluklar geçiyor ilerde gülüp geçeceksiniz.
Geçmiş olsun canım, bayağı zor geçmiş hamileliğin.Benim hamileligim cok sıkıntılı geçti,psikiyatrik destek aldım.yaşım 39 du.şimdi 41:)fiziksel problemlerim de çok oldu ,davul gibi şişti ayaklarım ödemden,kasinti yapiyordu ayaklarima,sabahlıyordum su dolu bir kovanın icine koyuyordum ayaklarimi sabaha kadar.
Doğum genel anestezi sezaryen ile oldu.ağrım dahi olmadı.bir saat sonra ayaklanmıştım bile,ağrı kesici dahi içmedim canım.
İki sezeryan oldum İlkinde akşama ayaklandım Hiçbir sıkıntı yaşamadım desem yeridirArkadaşlar sezeryan sonrası ne gibi olumsuzluklar yaşadınız sonrasında naptınız nasıl giderdiniz bu olumsuzluklari... ve şuan ne alemdesiniz Ben baya sıkıntı yaşadım üstüne lohusalık sendromu derken yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum fikir ve yardımınıza ihtiyacım war...
İnşallah geçer bende bütün hepisini unuturumİki sezeryan oldum İlkinde akşama ayaklandım Hiçbir sıkıntı yaşamadım desem yeridir
Gel gelelim ikincide dört kez ölümden döndüm Şekerim yok Buna rağmen sezeryan sonrası şekerim yükseldi İki kez rahim atonisi geçirdim Kanamalardan ölüyordum Sonra soluk almamda sıkıntı lar Daha nelerrr nelerrrr Kabızlık vs.. Saymıyorum bile Allah'a Şükür hepsi geçti bitti
Ayni beni tarif ediyorsunuz bende pazartesi acil sezeryan oldum normal için uğraşırken başka bir durumdan sezeryan oldum normal doguramadim diye ilk 3 gün kafayı yiyecektim yeni yeni kendime geliyorumBen normal d denerken bazı şeylerden dolayı sez döndü olay kendını çok suçladım beceriksizim diye kendimi kestirdim yarım insan oldum diye çok üzüldüm . Bu bir ay kadar sürdü kızımı sevemedim . Bide hareket edemıyordum acıyodu çünkü bua etkıledi beni ama iki hafta sonra iyi oldum tabi . Sanki hıc normal olamıckamısım gibi geliyordu ama su an unuttum pişmanlık yok yani normal olsaydı ii olurdu tabi de depresyondan çıktım . Normal d yapanı ddygduhumda ağlıyordum ben yapamadım diye . Geçti gitti kızım 19 aylık oluyo. İyim
7.gunumdeyim sezeryanliyim. Karnım ve sezeryan yerim ağrıyor. Oturup kalkamıyorum. Yan yatamiyorum.Arkadaşlar sezeryan sonrası ne gibi olumsuzluklar yaşadınız sonrasında naptınız nasıl giderdiniz bu olumsuzluklari... ve şuan ne alemdesiniz Ben baya sıkıntı yaşadım üstüne lohusalık sendromu derken yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum fikir ve yardımınıza ihtiyacım war...
Canım merak etme inşallah o geçer ben bi daha yan yatamiyacam sağa sola donemiyecem sandım onlar geçer rabbim başka sıkıntı wermesin benim hamilelik doğum sonrası yaşamadığım kalmadı rabbim daha beterinden korusun bunada şükür ne diyim7.gunumdeyim sezeryanliyim. Karnım ve sezeryan yerim ağrıyor. Oturup kalkamıyorum. Yan yatamiyorum.
Ağlıyorum şu an. Cok sinirlerim bozuk.Canım merak etme inşallah o geçer ben bi daha yan yatamiyacam sağa sola donemiyecem sandım onlar geçer rabbim başka sıkıntı wermesin benim hamilelik doğum sonrası yaşamadığım kalmadı rabbim daha beterinden korusun bunada şükür ne diyim
Ben on gün snra tamamen rahat yürüyordum. Benim yaram kolay iyileşti.iyiki sezaryan olmş diyorm
Bende ii olmayan bi anestezi uzmanına denk geldim sanırım dikişler değil spinalin bütün etkilerini yaşadım ve yaşıyorum malesefAğlıyorum şu an. Cok sinirlerim bozuk.
Az önce sezeryan yerine pansuman yaptım. Bir de ne göreyim önceki sezeryan yerinin iki katı kadar büyük kesi. Karnımin bir ucundan diğer ucuna kadar. Önceki sezeryan yerim 13 cm idi bunu ölçtük 24 cm.
Kafayı yiyeceğim.
Kendi doktorum yoktu o gün pazardi. Nöbetçi doktora denk geldim. Offf . Ağrım çok demek ki bundanmis. Aglamaktan gözlerim şişti on dakikadır. Bir de dikislerimi alacakmis. Önceki doktorumda içten kaynayan dikiş vardı.
Genel anesteziyle üc sezeryan oldum cok şükür cabuk ayaklandım yaklaşık 10 15 gunde tamamen iyileşmiş oldum herkese gore degisir bu durum ilki kolaydı ikincide berbattım en iyisi üçüncü dogumumdu ama ondada lohusa depresyonu yaşadım hiç bitmiycek sandım onuda atlattım cok sükur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?