planlı sezeryan oldum iki dogumumda çok iyiydi hemen iyileştim en fazla 4 gün sızı seklinde hafif dikişlerimde sızlama oldu ama ilk günle ikinci gün arasında bile çok fark oluyor 4. günden sonra bi sorun olmuyor ben 5. gün bebeği anneme bırakıp yarım saat kadar yürüyüşe başladım.
sezeryandan sonra hemen iyileşmek için yapmanız gereken hemen harekete geçmek. geceler hariç ben gündüz hic yatmadim. ilk gün hastanede yatağı oturma pozisyonuna yaklaşık getirdim ayaklarımi uzattim tam yatmadim. ilk gün yürüttükten sonra tuvalete iki kere annemle gittim sonra hep kendim kalktım gittim iki gün canım acısa da hep kendimi iyiyim diye düşündüm herkese çok iyiyim hicbir sorun yok dedim. İlk haftadan sonra zaten hic ameliyat olmamış gibiydim.
Ben planlı sezeryan oldum spinal anestezi ile o yüzden doğuma da gulerek girdim gülerek çıktım şükürler olsun.
Senin ne gibi sorunun oldu ki bilmeden birşey diyemeyiz. Her insanin vücut yapısı da farklı aslında herkes ayni şekilde iyilesecek diye bekleyemeyiz.
Ben her zaman iyi ki sezeryan oldum diyorum normal doğum ne kadar iyi olsa da sezeryan doğumda hiçbirşey hissetmeden ağrısız sancısız bebegine kavuşmak çok güzel.