Sezeryanda Spinalmi epiduralmi önerirsiniz?

bende 33. haftadayım artık aklımdan hiç cıkmaz oldu

Geçen rüyamda evdeyim bir bayan doktor var başımda beni koldan verdiği narkozla uyuşturup karnımı kesmeye çalışıyor ama o kadar iğne bir işe yaramıyor uyuyamıyorum bir türlü.En son doktor ağzıma sprey gibi bir şey sıkıyor hafif uyuşuyorum gözlerim kapalı ama hissediyorum doktorun kestiğini.'Kesmeyin' diye bağırarak uyandım uykumdan.Kabus oldu artık bu doğum olayı bende......

Spinal bende hiç başağrısı yapmadı. Katater ertesi güne kadar takılı kalıyor karnındaki ağrı için serum ve ağrı kesiciye bağlısın damardan. Kesildiğimi dikildiğimi de hissetmedim hiç. Sadece bebeğimi çıkardıklarında uyanıktım onu gördüm harika bir duygu. Çıkmaya yakın bir baskı hissettim çıkınca da rahatlama süperdi. Uyanık olmak çok güzeldi her anına tanık oldum gözyaşları içinde. Sonra yanağını yanağıma değdirdi hemşire o duyguyu tarif etmek mümkün değil unutulmaz anlardı.

Megryan senin kesin sezaryen mi

Canım doktor kesin konuşmadı yapamayabilirsin dedi sadece.Yinede çatı muayenesini yapacağını söyledi.Ben her iki ihtimalide göz önünde bulundurarak araştırıyorum şu anda konuyla iligli bilgi topluyorum.Her ne kadar yapamazsın desede sezeryana yakın görsede ki yakınlarım bile yapamazsın normal doğum diyorlar.Bana kalırsa içimden bir his normal olacağını söylüyor.Çünkü neye düşünüp hazırlandıysam hep tersi oldu bunca zaman.Ters enerji yolluyorum galiba evrene kaydirigubbakcemile3 beklediğimin düşündüğümün tersini yaşıyorum genelde.Hakkımızda hayırlısı olsun....

Eminim çok güzel çok özel bir duygudur.Darısı bizlere olsun inş.

saate bakmadım canım ama 40 dk falan sanırım..emin değilim :)))
his hiç yoktu bende...yani hemşire bebeğin doğdu demese haberim bile yoktu yanii.
kesilip dikildiğini hiç hissetmedim..zaten bebeklerim doğduktan sonra uykum geldi uyudum..doktorum uyandırdı ve ameliyatın bitti dediler..
bende nasıl sakin kaldığıma şaşırdım..normalde çok heyecanlı bir yapım vardır..
doğuma girince anestezi uzmanına ben heyecanlanırsam beni uyutun dedim..merak etme hiç heyecan olmayacak dedi..gerçektende hiç heyecan olmadı..konuşa konuşa doğum yaptım :))

hayrılı doğumlar canım..

canim ben spinal yaptirdim ve de cok memnun kaldim..ilki genel di ve cok agri cektim..spinalde bir igneyle aninda uyustum ve ameliyat toplamda yaklasik 1 saat sürdü..ama uyusukluk yaklasik 6 saat devam etti..bu arada da yasanan hicbir agriyi hissetmedim..dogum sonrasi bebisimle rahat rahat ilgilendim..sonrada cok az gaz sancim oldu..ben spinali tavsiye ederim..ayrica bel agrisi felanda yasamadim..

bugu dr gıdıyorum dogum seklım sezeryan ama ne sekılde olacagını bugun konuscaz gelıncede yazarım4 subatta dogumum var kızlar dua edın lutfen coooooooooooook heycanlıyım vede kokuyorum hayırlısıyla bır kucagıma alsam bebışimi cok rahatlayacam uyuyamıyorum artık :)

hayırlısı olsun canım. inşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına...

Amin canım sağol bizimde çok kolay olur inş.

Genelde uyanırken bayağı acılı oluyor anlaşılan.Spinal daha uygun gözüküyor şu an dediğin gibi.Ama işte beldeki fıtık nedeniyle ondanda korkuyorum.Neyse hakkımızda hayırlısı olsun...:Saruboceq:

Ay ne güzel.Şimdi çoktan almışsındır bebişini kucağına.Sağlıcakla büyüt canım benim....

Canım eğer sezeryan olacağın kesinse yapmayabiliyor doktor.Sen yinede bir doktoruna sor çatı muayenesi yapıp yapmayacağını...

ya cogu kisiye soruyorum doguma kadar alttan bakılmadı diyolar valla o an napcksa yapsınlar bole stres oluyo insan bazılarıda catı kontrolunu erken yapıyormus bebek vaktinden once geliyormus bugun gidecem bakalım ne dicek

ya cogu kisiye soruyorum doguma kadar alttan bakılmadı diyolar valla o an napcksa yapsınlar bole stres oluyo insan bazılarıda catı kontrolunu erken yapıyormus bebek vaktinden once geliyormus bugun gidecem bakalım ne dicek

Evet bende çok korkuyorum erken yapılan vajinal muayene erken doğuma neden olabiliyormuş.

meg cim sen ozel hastanede mi dogum yapcaksın
ben tıp fakultesinde yapıcam tiroidim var die

meg cim sen ozel hastanede mi dogum yapcaksın
ben tıp fakultesinde yapıcam tiroidim var die

Şu an özel hastane ön planda canım tabii sonra ne olur bilemiyoruz.Tüm kontrollerimin yapıldığı bize yakın yerde özel bir hastane var şimdilik memnunuz çok şükür umarım doğum içinde memnun oluruz.

Geçmiş olsun canım tiroidin yüksekmi düşükmü?

bende su ana kadar ozel hastaneye gittim hep bugun tıp fakultesine gitcem işte ilk kez
doktorumada alışmıstım ama mecburum artık
bende hipertiroid var tsh dusuk
batikon falan tetikliyomus tiroidi
benim doktorum epidural olabilirsin demişti
bakalım bu docentmiş o ne dicek
insallah hayırlısı olsun hepimizinde hakkımızda
kolayca dogum yapalım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…