arkadaşlar 36+3 haftalık hamişim ve doğuma az kaldı.spinal anestezi olmayı düşünüyorum.belime iğne yapılmasından ve sezeryanla doğum yapmış insanların anlattıklarını bilmemden ötürü ciddi anlamda korku yaşıyorum.sezeryan ameliyatının öncesinde ve sonrasında başıma neler geleceğini bilmediğimden endişeliyim.tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum...şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan
merhaba hanımlar bende hamıleyım ve sanırım sezeryan olacagım cunku normal dogumda kesın bayılırım :) cokkk korkuyorum bıde canlı canlı gerektıgınde kesıyorlar fılan... aman tanrım yanı...
drum da erken dogum olabılır dedı bakalım kısmetse sezeryan düşünüyoruz.epidural olsun istiyorum. fakat şimdiye kadar bırakın amelıyathaneyı acile bile girmedim ben.. canlı canlı herseyı duymak görmek fikri benı ürkütüyorrrrr.... sizler neler hissettiniz?? bıde verdikleri ilaç az gelirse nolcak hıc mı kesılıp bıçılırken hıssedılmıyor?? bebegımızı hemen görmek kadar güzel bır duygu olamaz sanırım ancak herseyı duyma görme meselesi bıle benı cok geriyor... sizce nasıl dogum yapmalııyım?? birde epiduralle sezeryanda babalarda girebılıyormu acaba doguma???
merhaba hanımlar bende hamıleyım ve sanırım sezeryan olacagım cunku normal dogumda kesın bayılırım :) cokkk korkuyorum bıde canlı canlı gerektıgınde kesıyorlar fılan... aman tanrım yanı...
drum da erken dogum olabılır dedı bakalım kısmetse sezeryan düşünüyoruz.epidural olsun istiyorum. fakat şimdiye kadar bırakın amelıyathaneyı acile bile girmedim ben.. canlı canlı herseyı duymak görmek fikri benı ürkütüyorrrrr.... sizler neler hissettiniz?? bıde verdikleri ilaç az gelirse nolcak hıc mı kesılıp bıçılırken hıssedılmıyor?? bebegımızı hemen görmek kadar güzel bır duygu olamaz sanırım ancak herseyı duyma görme meselesi bıle benı cok geriyor... sizce nasıl dogum yapmalııyım?? birde epiduralle sezeryanda babalarda girebılıyormu acaba doguma???
eşim doguma girmek istiyor ancak igne bıle görmeye dayanamıyor nasıl olacak bılmıyorum.ben girme düşer bayılırsın fılan dıyorum ama bakalım :) kucukken ıgneden dolayı cok acı cekmıs oyuzden ıgne kan gibi seylere bakamıyor. sanırım girmese ddaha iyi ama anlatabılırsem tabi:)
bayanlar ben dıs cekılırken bıle okadar ıgneye spreye karsı uyuşmuyorum oyuzden epiduralde verdıklerı ılacın etkısı benım ıcın cok önemli...
peki kac gunde ayaga kalktınız hanımlar??
ayrıca dogumdan hemen sonra bebeginızı emzirebıldınız mı?
o arada kac dk saat gectı acaba???
birde amelıyathaneyı herseyı görüyor,duyuyorsunuz n hıssettınız acaba?? ben hastanelerde acıle bile girmedim bu yasıma kadar herseyı görme duyma fıkrı benı bıraz gerıyor korkutuyor... bebegimi hemen görmek cok guzel ancak ürkütüyor bu konu benı..
birde doguma kamera veya fotograf makınesi sokmak serbest mı acaba? epidural yada spinalde??
ayrıca hastanede kac gun kaldıınz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?