Doğuma Hazırlık Sezeryandan sonra canınız çok yandı mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
olur mu ne sıkılması hep ben atlıyo gibi oldum seve seve her soruna bildikten sonra cevap veririm dediğim gibi içteki dikişleri bilemiyorum üst tarafta yapıştırma zaten

nakredusa sende benim gibi kocaeli de yaşıyorsun sanırım acaba hangi hastanede doğum yaptın?ve dr.un kimdi?verdiğin bilgiler içinde sonsuz teşekkürler...:)))

balnaz konuyu sen actın ama sanırm ben senın veya dıger bayanların sormadıgı tum soruları sordum :) cevaplarıda aldım cok şükür. tekrar cok tşkkur edrm nakredusa...
tabı sana da tşkkrler

balnaz konuyu sen actın ama sanırm ben senın veya dıger bayanların sormadıgı tum soruları sordum :) cevaplarıda aldım cok şükür. tekrar cok tşkkur edrm nakredusa...
tabı sana da tşkkrler

rica ederim her zaman soru sorabilirsin seve seve cevaplarım dediğim gibi yeterki bilgim olsun

nakredusa sende benim gibi kocaeli de yaşıyorsun sanırım acaba hangi hastanede doğum yaptın?ve dr.un kimdi?verdiğin bilgiler içinde sonsuz teşekkürler...:)))

rica ederim yardımcı oluyosam ne mutlu bana konakta yaptım doğumu ve çok memnun kaldım anestezi doktoru hele mükemmel bi insandı aslında gülçin hanımdı doktorum ama o da benden 10 gün önce doğum yaptığı için kazım bey yaptırdı doğumumu sen nerede düşünüyorsun?

tatlım yapıştırma nasıl oluyor ya ilk kez sendn duydum bunu ben içe dikiş dışa yapıştırma?? yanı dışardan dikiş izi gbi bişey kalmıyor mu?? eskıden sezeryanda dıkışlerın ızlerı olurdu hemde cok bellı olurdu o yok mu artık yanı??

tabi estetik dikiş deniyo iz zamanla kayboluyo daha benim kaybolmadı ama çizgi gibi sadece içte 7 kat kesik oluyo ya onlar dikiliyo doğal olarak en üst yapıştırılıyo nasıl bişeyle onu bilemiyorum tabi araştırmadım ama lazer dikiş diyenlerde var yapıştırılıyo yani çok rahat bu arada sakın ola internetten sezeryan videosu falan izleyeyim deme aklında olsun merak edipte korkuyosun sonuçta

artık cok gec aylar once ızledım bıle:)) ve tabı ondan da bıraz cok korkuyorumm. :))
normal dogumu gördum ben halamın dogumuna girmiştim ve o nasıl bıseydır ya kesıyorlar fılan bagırmalar cagırmalar cıglıklar aglamalar off yanı:)
senın dogum yapalı n kadar oldu? 7ay mı? cok guzel ya teknolojı gelıstıkce neler yapılıyor allah razı olsun valla... estetık dıkıs dedıklerı bu demekkı cok saol canımm :)

evet 7,5 ay oldu normal izlemişsin ama sezeryanı izleme diyorum ben sezeryan olacaksın ya ben doğumdan sonra izledimde :) pardon sezeryanı izlemişsin :)) naaptın sen ya korkarsın tabi keşke izlemeseydin benim görümcem izlemiş fenalaştı :)

normal dogumu yaşadım ben sankı halam dogurdu ama ben o an 9 dogurdum tabı ozamanlar evlı fılan degıldım ama şimdiki aklım olsa hastaneye bıle gitmem o durumda:)
evet ya nettekı sezeryan vıdeoları cok kotu ınsan ürküyor. neyse artık bı sekılde dogacak:) dogumdan sonra bol bol yazarım sıze :) tabı iyileştikten sonra:)) allahım hepimizin yardımcısı meleklerde meleklerımızın koruyucusu olsun ınsallaahhh ..

sıkma canını sağlıcakla al meleğini kucağına inşallah

buarada profılıne baktım da bı erkek cocuk resmı var o senın oglun mu? cok tatlı maşşallahhh.allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın darıısı basıma gercı benımkı kız:)

teşekkürler teyzesi evet fındık kurdum benim o :) senin kızınıda Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

ultrasonda ılk gorduumde bende fındık kurdu dıyordum :) cok tatlı maşşşaaaalllaahh tütütütütü :)
amin canım

nagredusa bende senin gibi konakta yapıcam doğumu doktorum erkan türköz anestecinin adı neydi verirsen çok memnun kalırım canım bu arada adım özen tanışalım nickle zor oluyor yazışmak :)))

memnun oldum özencim asude benim adımda anestezi doktorumun adı nedim gözüaçık'tı inşallah seninde o olur müthiş bi insan

bende konakta yapıcam doğumumu 1 hafta kaldı ( korkuyorumm...doktorum erkan türköz,anestezi doktorunun adı neydi nakredusa?bu arada adım özen nickle hitap etmektense isimle hitap etmek daha iyi olur sanrım:))

korkudan üstteki mesajımıda mı göremedin Özencim adım Asude anestezi doktorumun adıda Nedim Gözüaçık tı hiç korkma şöyle düşün bu eninde sonunda olacak içinde tutamazsın :) sen iyi düşün herşey güzel geçsin düşünsene 1 hafta sonra kollarında mis kokulu bi melek olacak onuda endişelendirme annesi merak etme konağın personeli hakikaten çok sakinleştiriyo insanı ben iyiki orada doğum yapmışım dedim

asudecim üşenmeyip iki kere mesaj yazdığın için teşekkürler...cidden heyecandan 3.sayfaya bakmışım yazdığım mesajıda göremeyince tekrar yazdım:))) evet inşallah 1 hafta sonra kucağımda çok güzel mis kokulu oğluşum olacak,ayyy duygulandım ya zaten son günlerde herşeye ağlar oldum...motivasyonun süper bu arada meslek turizm yazıyor ama ben pek inandırıcı bulmadım psikolog olmayasın...:))) anesteciyide sorcam inşallah benimkide o doktor olur,sevgiyle kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…