anladım asudecim hakikaten sevmemekte haklısın her iki doktoru da:) erkan bey allaha şükür bize karşı öyle sert bir tutum sergilemedi ama çalışanları azarladı yanımızda bir çok kez,bizde gerildik doğal olarak.bizimle muhabbeti iyi oğlunun resmini falan gösteriyor,hayatla ilgili sıkıntılarını anlatıp dertleşiyor,garip bir kişiliği var:))) ve de çok geveze:)))vır vır çenesi durmuyor,aklımda sorularla gidiyorum daha soramadan anlatıyor:))) geçen pts gittik kontrole oğluş 4050gr olmuştu"alalım,iri bebek zorlanırsın"dedi "yok olmaz daha 37 haftalık"dedim,güldü "peki ama sancın falan olursa acil alırız"dedi.allahtan beni azarlamadı :)))ağlardım kesin...doğuma az kaldı zaten kazasız belasız tamamlarım umarım hamileliği...halil beyden de korktum ya saçmalamış yani...anlattığın iyi oldu temkinli davranırım.o gün hayatımın en güzel ve ablamlı günlerinden olacak kimsenin moralimi bozmasına izin veremem...bikaç tane sorum olacak cevaplarsan sevinirim...odada tv varmı?sonda varken külot giyebiliyormusun?sondayı ne zaman çıkartıyorlar?sonda varken hasta bezi takılabiliyor mu?bacaklarında ki uyuşukluk geçince ne zaman ağrı kesici yapıyorlar?sorularım şimdilik bu kadar :))) devamı gelecek:)))