sezeryanla doğum yapan anneler??

Bende 21 ocak da doğum yapıcam . Sezeryana kendim karar verdim . Normal olmamam için hiçbir sebep yok herşeyim normal aslında ama . O strese girmek istemiyorum , korkuyorum
Bana sezeryan daha garantiymiş geliyo
Epiduralde hiç düşünmüyorum o ameliyat ortamını , sesleri duymak istemedim
Epidurelde panik atak geçiren çok hasta olmuş doktorumun dediğine göre ve az da olsa kalıcı baş ağrısına neden oluyormuş
Herkes için hayırlısı

ben genel anestezi ile oldum.çok memnun kaldım.epiduralle olsam heyecandan bayılırdım heralde.ameliyathaneye girince bir korku sarmıştı beni ve soğuktan tir tir titriyordum.iyiki genel olmuşum...

evet doğru spinal de baş ağrısı oluyo ama
2-3 günlük bi süreç ,bol bol su ve kahve içinçe zaten kendiliğinden geçiyo....

bende bır hafta once 32 haftalık ıkızlerımı mecbur kalarak sezeryanla dogum yaptım epıduralı kendım ıstedım ve cok guzeldı herseyı duydum bebeklerımın ılk nefeslerıne sahıt olmak ıstedım .bende bas agrısı falan olmadı dr um kahveyı tavsıye ettı ama gerek kalmadı herkezde olmuyo demekkı hakkına hayırlısı olsun canım....

arkadaşlar ben normal sezaryan oldum ama dogumdan cok korktum tansiyonum yüksekti mecburen sezaryan oldum ama iyi ki normal dogum yapmamışım ben o agrıya dayanazdım arkadaslar helal olsun size ben uyanık dogum yapamazdım tansiyonum daha da cıkardı uyudum uyandım bebegim yanımda sizler özel hastanede mi dogum yaptınız

evet canım hihoyyytkaydirigubbakcemile2

öncelikle hepinize sağlıklı doğumlar dilerim hangi şekilde olursa olsun doğum çok güzel bişey..
ben genel ants.sezeryan oldum,ben ameliyathane ortamından doktorlarımın yeşiller içinde olmasında çok korktuğum için bu anı görmek istemedim
çokta güzel geçti eve gelir gelmez ayaktaydım bebeğimle ve ev işlerimle kendim ilgilendim ( tabi yaptırmadılar ama) hiçbi ağrı sızı şikayetim olmadı

hamilelik ve doğum hiç bişey değil..siz doğumdan sonrasını düşünün :)))
bebeğiniz olunca bambaşka bir hayat bekliyor sizi..

herkese sağlıklı doğumlar dilerim

genel anestezi ile bebeğimi dünyaya getirdim. Dikişsiz yapıştırma yöntemi kullanıldı. Yine doğursam aynı yöntemi denerim. Gözünü kapadığını farketmeden dalıp gidiyorsun ve uyandıgında annesin! korku yok, agrı yok, dikiş izi neredeyse yok. ılk iki gün sezeryan agrısı ama dayanılmayacak gibi degil, zaten bebeginden başka birşey görmüyor gözün.

ben çok memnun kaldım genel anesteziden...ama tabi seçim meselesi...

genel anestesi gözümü kapadım açtıgımdAoglum yanımdaydı...

ben korkarım gözüm açıkken kesip biçmelerine..

ben spinalle doğum yaptım her anını gördüm bebişimin. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin..

bende genel anestezıyle ama cok ısterdım normal doğum yapayım fakat doğumum gecıkınce benı anı olarak sezeryana aldılar ama anne ıcın en sağlıklısı normal doğum en basta karnın sarkmıyo o bıle yeter

benim oğlum 37 haftalıkken dünyaya geldi zaten epidural olacaktım sadece 16 gün erken oldum beklemediğim bir zamanda olduğu için kuruntu yapmaya vaktim olmadı kendimi amleliyathanenin kapısında buldum bu kadar sakin olacağımı ummazdım oğlumu ilk görmenin duygusu herşeye değerdi

spinal malesef tutmadı belim kaç kere delindi bilmem
genel anestezi oldum
bencede en rahatı o

bence epidural en rahatı çünkü ayılma sıkıntın yok çok rahat...acı duymuyosun belli bi müddet....

ben ısrarlar epıdural olsun demiştim narkozdan korktugum ıcın ama gece acil sezeryana alındıgımdan genel anestezi yapmak zorunda kaldılar, iyikide öyle olmuş. çünkü ertesı gun ögrendım ki o sabah belden uysuturmaların 4 tanesı tutmamıs, annelerın bellerı delık desık olmasına ragmen genel anesteziye dönmek zorunda kalmıslar, cektıklerı acılar da cabası.. tabii herseyı yolunda gıden bır epıduralde olamazmıydı*? olurdu ama neden rıske atasın? ıkıncı kez daha sezeryan olsam yıne genel anestezı ısterdım...

ben spinal oldum çok güzeldi bacaklarım uyuşmasa dr un iğneyi yaptığını anlamayacaktım bile :)
ve en güzeli oğlumun doğar doğmaz görmekti :) yanağıma tuttular ve yanağımı emmeye çalıştı bu harika bir duyguyduiyiyki spinal olmuşum çok rahattı

heriki doğumu yaşamış biri olarak ne tavsiye ediyorsunuz?ben ağrıdan değilde normal doğumdan sonra oluşabilecek problemlerden korkuyom,mesane sarkması annelerimizin hepsinin yaşadığı bişey...teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…