sezeryanla doğum yapanlar söylendiği gibi illa göbek kalıyomu???

hayal_sevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
55
4
96
Ankara
ben 35 haftalığım ve sezeryan düşünüyorum ama bazıları göbek mutlaka kalıyo ne yaparsan yap gitmiyo diyolar ööle bişey var mı??? sezeryan olanlar cevaplarınızı bekliyorum

umarim oyle degildir bende sezeryanla 5 ay once dogum yaptim ve gobegim duruyor hergun egzersiz yapiyorum kuculme farkediyorum ama eskisi gibi duz olacakmi gorecegiz. Mart ayi basinda sana tekrar yazarim sonucu:)

evet canım göbek kalıyor bende kaldı malesef hatta doğumdan sonraki ilk hafta 5 aylık hamile gibiyidm hala öle siştim yani bana gecer falan dediler ama göbek kaldı

oyle. dogumdan ciktim annem icerde bir tane daha mi var diye merak etti:) vucudumda odemde var sezeryani kesinlikle mecbur kalinmadikca onermiyorum cok berbat birsey.

ya bünyeden bünyeye değişiyor bence...
benim ablam doğum yaptı...
hiçbirşeyi yok 48 kilo şuan.45 kiloya kadar düştü.
ablamın arkadaşı oda aynı.
ama bende kaldı veremedim...

evet yaaa şans gibi sanki bende sancı çekmekten korkuyorum sezeryan olmak istiyorum daha kolay olsun diye ama tek sorun göbek kalcak die korkuyorum.

genelde arkadaşlarımın göbekleri kaldı ama hiç kalmayan 1-2 kişi var
hemen eski haline döndü göbekleri

offfffff.....herkeste kalmış yani,inşallah sezeryan olmak zorunda kalmam:26:

arkadasimdaa kalmadi eski kilosunun altina indi 6 ayda:) tamamen kendinle ilgilenip ilgilenemen ilgili bence.niye kalsinki spor yapip yediginize dikkat edince tibbi bir aciklamasi yok bence bunun.

kişiye göre değişir bence kalan da olur kalmayanda benim arkadaşlarım var kalmayan bende 20 gün önce sezeryanla doğum yaptım nerdeyse kalmadı bile oda normal daha 20 gün oldu emzirdikce ve dikkat ettikce kalmaz takmayın kafanıza bence...sağlıklı bebişleriniz olsun inş.

Annelerimiz normal dogum yapmis onlarin da duruyor gobegi :) bence spor yapip yenilene dikkat edilirse normale doner diye dusunuyorum.

tamamen bünyeye bağlı olduğunu düşünüyorum kuzenim iki kere sezeryanla doğum yaoptı ikisinde de doğumdan bir iki ay içinde gördm onu karnı benimle aynıydı neredeyse hiç doğum yapmış birine benzemiyordu ama mesela annem de beni sezeryanla doğurmuş onun göbeği var yıllardır.

göbeği olan sezeryana atıyor galiba suçu:)) normal doguran herkesin 3 gün sonra göbeği dümdüzmü oluyor acep merak ettimm:90:

ama arkadaşlar şunuda unutmayın ki kadın için en sağlıklı olan normal doğumdur,normal doğumda 9 ay içinde oluşan pislikleri çocukla birlikte atıyorsun sezeryanla bu çok mümkün olmuyor vakum makinesinin çektiği kadarını alabiliyor doktorlar normal doğumda ölemi foşşş diye boşalıyor içindeki herşey hemde dini açıdan düşünecek olursak normal doğumun sevabı ölçülemez bile bence normal doğum kadın yada bebek için risk oluşturmuyorsa sezeryan düşünülmemeli arkadaşım korkma çocuk çıktığı gibi acın dinecek bebeğini kucağına aldığında o acıyı unutacaksın bile hayırlı doğumlar dilerim...:5:

canım ben doğum yapalı 1,5 ay oldu eski kilomunda altına düştüm ayrıca göbekte kalmadı. bünyeden bünyeye bencede değişiyo.

sezeryan kapılardan ırak diyorum ben..hem zor hem sonrası kötü..

koca bi göbekle geziyorum moralim sıfır..kendi kendime eziyet ettim..normal doğuracaktım güya gittim sezeryan olcak dedim akıl işte..göbeğide boşverde o kesik yerinin sızısı kalıyor.yorulunca sızlıyor.ayrıca oradaki uyuşukluk keçeleşme hep kalıyor.eskisi gibi bir doku beklemeyin.:(((

canım ben doğum yapalı 1,5 ay oldu eski kilomunda altına düştüm ayrıca göbekte kalmadı. bünyeden bünyeye bencede değişiyo.
aynen,bende ikiz doğum yaptım ve göbeğim kalmadı:)..

Apple canım sana mesaj atmaya çalışıyorum ama msj kutun doluymuş..

sezeryan kapılardan ırak diyorum ben..hem zor hem sonrası kötü..

koca bi göbekle geziyorum moralim sıfır..kendi kendime eziyet ettim..normal doğuracaktım güya gittim sezeryan olcak dedim akıl işte..göbeğide boşverde o kesik yerinin sızısı kalıyor.yorulunca sızlıyor.ayrıca oradaki uyuşukluk keçeleşme hep kalıyor.eskisi gibi bir doku beklemeyin.:(((

ilk kez senden duydum o kesik yerinin hep sızladığını bence senin bünyenden kaynaklanıyo etrafımda sezeryan olan okadar çok ki kimse öyle bişeyden bahsetmiyor

Back
X