Sezeryanla doğum

babayeva_gunel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
169
55
48
32
Selam arkadaşlarım size sorum var. Hamileyim ve vajinismus atlatdiğm için doktor normal dogmu yasakladı. Sezeryanla olacak inşallah sezeryanla dogum yapan arkadaşlar bana biraz destek olurmusunuz? Neler oluyo? Doguma girmeden önce neler yapiliyor. ..canim yanarmi? Lütfen bildiklerinizi anlatin öpüyorum..

Sevgiler

NArkozu nasil dusunuyorsunuz belden asagimi ben belden asagi oldum bir senem doldu sadece bir igne acisi belden hissediyorsunuz ameliyat sonrasi yurumekte zorlandim bide birgun sonrasi bas agrisi oluyo oda kahve iciyorsun sonra uykusz gecelere mrhb diyorsun ama inan cocugunu ucagina alinca herseyi unutuyorsun cnm hayirli dogumlarrr

Neden uykusuz gece? Noluyor kii korktum

Mrb
Oncelikle rabbim kucaginiza hayiiaiyla almayi nasip etsin.ben ilk dogumumu genel anestezi ile sezeyanla dogum yaptim devlet hastanesinde oldum hicbirsey hatrlamiyorum uyandigimda sadece sizim sizim sizlayan bir kesik acisi mutlaka vardi o gece hic kaldirmadilar sabah kendim kalktim ayaga fakat cok zordu benim icimi tam temizlememislerdi uc bucuk ay kanamali gezdm sonra o parcayi kendim dusurdum ucuz attlattim yani..
15gun sonra bende ozel bir hastanede epidural anestezi ile sezeryan olacahim ikinciye acikcasi endiselerim var benimde ama her turlubbeginekavusunca o aciyi unutuyorsun normaldede aci var sezeryandada cekecegin aci enfazla uc gun olacaktir..kendini strese sokmamaya bak en onemlisi bu rabbim herkese banada hayirli dogumlar nasip etsin

Amin sizede

Mrb Cnm bende vajinismus atlattim ama doktorum yasaklamadi ayrica bn normal dogum ypcktm oglum sikisnca mecbur sezeryan oldum korkulacak bisey yok Hersey yarim saaat icinde oluyor ve odsna gidiyorsnn sadece biraz snrasi sikinti ama saat basi agri kesiciler vuruluyor zaten bebegini kucagina alnca Hersey bitiyorr

Bence hic korkma sonuçta normal doğumda da ağrı var ve saatlerce sancı çekilebilir o açıdan bakınca sezaryan çok daha klay , ameliyat sonrası biraz agrin oluyor ama ağrı kesicilerle geçiyor ben aksamina yürüme denemelerine başlamış doktorun öyle demişti, tabi yaranın iyileşme sureci dersen o uzun suruyo, sağlıkla olsun da gerisi mühim değil hepsi geciyo

İnşallah..içimde korkular çok :/ ne bileyim inşallah dediginiz gibi olur.çok korkak biriyim doktordan igneden falan müthişşş korkuyorum

Hayr canm bana yasakladi belkide öyle olmassi gerekir belkide sen normal dogduhgun için çoçuk sıkışmış.şükür yine almışsın kucağına bebeğino

selamlar bende vajinismustum epidural sez oldum çok rahat hiç birşey hissetmiyorsun epidural iğnesini bile anlamadım ben.. anestezi uzm hissediyormusun diye sordu hissediyorum galiba anlayamadım demiştim aa ben sana iğne batırdım anlamadın bile demişti :) daha sonra odaya alıyorlar 2-3 saat sonra ayaklarındaki uyuşukluk geçiyor zaten akşamına da hemşireler kaldırıyor.. ne kadar yürürsen o kadar gaz çıkarıyorsun rahatlıyorsun ağrın olmuyo öyle..zaten olmadan hemşireler sağolsun iğne yapıyorlar bebeğini düşünmekten kendini düşünemiyorsun bile çok güzel zamanlar :)) sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Mrb arkadaşlar bende sezeryan doğum yaptım bebeğim 5. Ayında ama ben hala o kötü günleri hatırladıklarım kahroluyorum benim gebelik boyu hep idrar yolu enfeksiyonu vardı doğum sırasında da varmış doğumdan sonra çok acılar çektim 3 hafta boyunca gece gündüz ağladım bebeğimi kucaguima alamadım anneden allah razı olsun iç camasirima kadar o giydirip çıkardı doğum sonrası iki gün hastanede antibiyotik verildi damardan ama geçmemişti ve çok ilerlemişti dikiş yerleri bile enfeksiyon kapmisti devlet hastanesi işte ilgi yok nerdeyse hergun acile gidip yalvarıyorum iğne yapsınlar diye bi tahlil yapılsa çıkacak ama en sonunda kendi suphelerimle tahlil yapıldı hastaneye yatracaklardi bebeğinden ayrilamadim antibiyotiğe başladım com uzun oldu kusura bakmayın mutlaka tahlilleri bizi yaptırın çok önemli ben bebeğimi hiç emziremedim çok üzülüyorum

Ben de vajinismus atlattım muayene filan olamadığım iç'n sezeryana karar verdik kasılma sonucu bebek zarar görebilir dedi doktorum 2 haftam kaldı geceleri iyice düşünmeye başladım aslında korku yok ama içim bir acayip oluyor bir aksilik filan olursa diye.Allah hepimize kolaylık versin.

Amin inşallah iyi olur hepimize yardimci olsun allahim sağ salim bebegimizde bizde kurtulalim

Bende hiç bişey yok şükür.geçmiş olsun

İnşallah canim

sağlıkla kucağına alman dileğiyle.10 ay önce epidural sezeryan oldum.ertesi sabah ayaktaydım çok rahat geçirdim tabii ki toparlanmak normal doğum gibi olmuyor.gece 11den sonra bir şey yemedim 12 de ameliyata girdim.lağman yapmadı bu yüzden.15 dakika sonrs bebeğimin sesini duydum.tek sıkıntı doğumdn çıktığın gün tam olarak birine bağlısın,tuvalete giderken bile.o yüzden mümkünse annen yanında olsun.benim sütüm de biraz geç geldi.ilk gün mutlaka mama ver :)

İnşalllah canm bende rahat olurm)) ama ben azerbaycandayiç burda doktorlar çok kötü çokkkk kötü muamele ediyorlar insan gibi davranmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…