Sezeryanla doğum

Sezaryende doktorun iyi muamelesi pek önemli değil normal doğumda insan daha çok etkilenir.sen zaten hiç bi şey hissetmeyeceksin.bunları hiç kafana takma keyfini çıkar.bu arada bir tane gecelik al doğumdan sonra en rahatı gecelik.aklına takılan bi şey olursa sorabilirsin

Yok burda kaç hastanı öldürdü doktorlar sezeryan dogum yapmış karninda ağrı olmuş dr.ilgilenmemiş ölmüş kız iç kanamadan....neyse pozitiv düşüneyim dogum sonrasl kan çokmu gelir? Normal dogumda öylede

Birde şu sonda olayindan korkuyorum sonda takilmasindan

Öncelikle şunu söyliim sonda takmıyolar en azından bana takmadılar gün kararlaştırıldı yatışım oldu serum takıldı tabiki heycan bastı öncesine kadar bişe yoktu sonra anestezi(genel) verildi sonra kendimi odada buldum uyanırken biraz ağrım oldu iğne yaptılar 15 dk içinde ağrım kayboldu ve bida hiiçç agrım olmadı sütüm hemen geldi hemen ayaklandım göbeğim hiç yok dikiş yeri varla yok arası oğlum 8 aylık şuan 1 gün kaldım hastanede hasta bezi taktılar öyle çokta kan gelmedi o şekilde bu sezeryan gerçekten abartılıyo ama ben hiç pişman değilim normal doğum yapanların çoğuna göre gayette iyim hem doğum öncesi hem sonrası

Çokkk saol vallahiii mesajini 4 5kere okudum o kadar iyi geldiki bana teşekkür ederim canm..oğlunda inşallah kocaman olur :*

Çokkk saol vallahiii mesajini 4 5kere okudum o kadar iyi geldiki bana teşekkür ederim canm..oğlunda inşallah kocaman olur :*

Ne demek cnm rica ederim doktor da gerçekten önemli benim gittiğim doktor yıllar önce annemin doktoruydu hiç sorgusuz sualsiz güvendim ne dediyse iyice araştırmak gerek tabi oğlumunda doğum esnasında ve sonrasında çok şükür hiç sağlık sorunu olmadı

canim korkucak birsey yok emin olabilirsin ben medicana beylikduzunde dogum yaptim doktorumdan rica etdim dedim ben bayildiktan sonra taksinlar izin verdi ben de cok korkuyordum ameliyatdan ciktim ve belli bi sure sonra gelib cikartdilar ayni gun cikarken sifir aci hic hissetmedim desem yeridir hayirli kolay dogumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…