Sezeyan kesigi

maydanozsuyu

My little sunshine🌞
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2019
3.482
6.194
78
32
30 gun once sezeryan oldum.
Kesi yerimin bir bölgesi iyileşmedi.
Yani minicik bir kısmı..
Hala açık...ağrı sızı yok..
Bugün fark ettim ki o açik kısımdan misina gibi bir ip geçiyor.
Galiba iç dikislerin ipi.
Doktora görünucem ama bu durumu daha önce yasayan var mi?
Daha once de sezeryan oldum dış gebelikten ve aynı yerden kesildi tekrar o yüzden mi geç iyileşiyor anlayamadim. Cunku ilkinde 10. Gün tamamen iyilesmisti.

2 sezaryen oldum 2sinde de ip yoktu, yapıştırma yaptı doktorlarım. Siz enfeksiyon riskine karşı hemen doktora görünün.

Bu arada 2.doğumum erken olduğu için, doğumu geciktirmek amacıyla bi sürü serum verdiler bana, fakat faydası olmadı. Doğum oldu ve 6 ay o ödemi atamadım ben. Ameliyat yerim özellikle balon gibi şişti ödemden dolayı ve kıpkırmızıydı.. Sonrasında kendiliğinden geçti fakat ilk doğumda kalmayan acı sızı 2.doğumumda kaldı, durduk yerde bile sızlıyor ve 14 ay olmasına rağmen hala çok hassas.

Dikiş tutmamış ,allah korusun hemen yarın gidin ,kapanana kadar pansuman yapıldı arkadaşıma ,enfeksiyon vs kapabilirsiniz ,iç dikiş atabilir çok olmuş

Doğumdan sonra dikişleri kontrol için gitmediniz mi? O ip bende de vardı. Kendiliğnden düştü sonra. Siz gidip bi baktırın. Enfeksiyon falan olmasın

Doğumdan sonra dikişleri kontrol için gitmediniz mi? O ip bende de vardı. Kendiliğnden düştü sonra. Siz gidip bi baktırın. Enfeksiyon falan olmasın

7 gun sonra gitmiştim dogumdan.
Sorun yok dedi doktor.
Zaten lazerle dikildi.
Bir ip vardı görünen o düştü.
Ama şimdi o yer açıklık gale gelmiş.
Dün farkettim.
Açıklık büyümüş.
Doktora goruneyim bi..

Doktordan hemen randevu alma imkanın yoksa bile direkt doğum yaptığın hastanenin kadın doğum katına çık orda pansuman yapsınlar pansuman için acile gitme

Hıc boyle bısey yasamadım . 2 kere sezo oldum . Yapıstırmaydı benım . Bence hıc durmayın hemen gıdın

2 sezaryen oldum 2sinde de ip yoktu, yapıştırma yaptı doktorlarım. Siz enfeksiyon riskine karşı hemen doktora görünün.

Bu arada 2.doğumum erken olduğu için, doğumu geciktirmek amacıyla bi sürü serum verdiler bana, fakat faydası olmadı. Doğum oldu ve 6 ay o ödemi atamadım ben. Ameliyat yerim özellikle balon gibi şişti ödemden dolayı ve kıpkırmızıydı.. Sonrasında kendiliğinden geçti fakat ilk doğumda kalmayan acı sızı 2.doğumumda kaldı, durduk yerde bile sızlıyor ve 14 ay olmasına rağmen hala çok hassas.
Şey ben estetik dikiş de olsa ip oluyor diye biliyorum. Ama bu ipler iç taraftan geçiriliyor ve eriyebiliyor, almak gerekmiyor.

maydanozsuyu maydanozsuyu Benim de böyle olmuştu izin köşesinde küçücük bi yer biraz daha geç iyileşti. Belki zorladıysanız iç dikişler yüzeye çıkmış olabilir. Bende bi sorun olmamıştı. Ama siz yine de doktorunuzu arayıp sorun, enfeksiyon kapma gibi bi durum da olabilir.

3 ay once ikinci sezeryanimi oldum. Yaklasik 20 gunu gecmisti galiba sezertan kesiginin hafif ust tarafinda bi yara tarzi bise vardi ben onu yanlislikla nester degmis herhalde diye dusunmustum. Bakarken bi sertlik carpti elime tirnagimi degdirmemle misina seklinde bi ip cikti hafif cektim bi parmak kadar uzadi doktora mesaj attim fotosunu yolladim dibinden kes onu dedi oyle yaptim bi sıkınti yasamadim iglesti gecti

Dış kısmı yapıştırma olsada iç kısımda dikis oluyor. Onun ipidir tahminim. Bende olmuştu doktoruma gosterdigimde eliyle aliverdi bilsem bende yapardım aynısı 😊

Back
X