Shatterstar'ın deri kaplama aksesuarları yapılışı ve maliyeti

shatterstar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
269
3
118
Antalya
Aksesuarların resimlerini ve yapılışlarını buraya eklİyorum..yapılış ve maliyet resimlerin altında

ŞAMDANLARIM

PEÇETELİĞİM

ANAHTARLIĞIM

ŞEMSİYELİĞİM

KUMANDA KUTUM

CD LİK

ahşap malzeme satan bir dükkandan
12.5 tl ye gazetelik
8 tl ye şemsiyelik
7.5 tlye büyük şamdan
5 tlye küçük şamdan
7.5 tl ye cdlik
7.5 tlye kumanda kutusunu aldım.
derinin ebtaları1.40*1.00 fiyatı 10 tl(bu deri hepsine yettide arttı bile

yaklaşık 8 tl lik bir ahşap boyası ile bütün malzemeleri boyadım.boyayı büyük kutu alırsanız daha ekonomik olur..daha sonra bu boya ile boyadım..üzerine vernik attım..cam vernik yada yat vernikk.yer verniğide oluyor.1 gün kuruduktan sonra istediğim yerlerini düz siyah deri ile kapladım.bunun üzerinede yaprak şekilleri kestim simli deriden onları yapıştırıp,üzerlerine taş yapıştırdım.

süperrrrrrrrrr olmuş cnm
emeklerine sağlık
hepsi birbirinden güsel
bende pek meraklıyım böle şeylere
yanlız boyayı yaptıktan sonra deri ile niçin kapladın cnm
sadece boya üzerine vernik yeterli olmuyormuydu acaba onu anlayamadım ben
aydınlatırsan beni sevinirim

çok saol bitanemmmm nihayet öğrendim en kısa zamanda yapmayı düşünüyorumm sende ii günlerde kullan

resimlerde pek belli olmuyor ama deri kendini gösteriyor ve daha kaliteli şık durmasını sağlıyor.aslında simli derilerle falanda çok şık durur.ben sadece yapraklarını renkli yaptım..

canım deriyi nerden buldun yoksa senin babandamı benimki gibi ayakkabı kesicisi :roflol: yada eşin..çok şık olmuşlar özellikle şemsiyelik ve cdlik çok hoşalkisalkisalkis

lutfen deri kaplama hakkinda genis bilgi verir misiniz ?

maliyetleri yazmissiniz ama nasil kaplanma yaptiginizi ögrenmek ve bende denemek istiyorum..

çok güzel olmuşlar. ellerine sağlık. pahalı pahalı satılan dekoratif aksesuarlara benzemişler. hazır gibi.

lutfen deri kaplama hakkinda genis bilgi verir misiniz ?

maliyetleri yazmissiniz ama nasil kaplanma yaptiginizi ögrenmek ve bende denemek istiyorum..

canım önce ahşap boyası ile boyadım.her yerini..daha sonra deri yapıştırmak istediğim yerlere,daha doğrusu pek girintili çıkıntılı olmayan düz yerlerini önce cetvelle ölçtüm..daha sonra o ebatta deriyi maket bıçağı ile kestim.keserken cetveli koyarsın.cetvelin yanından kesmek rahat oluyor.kaymıyor.daha sonra tahtakalelerde satılan 1 tl lik bally(yazılışı yanlış olabilir)ile yapıştırdım.aslında deriyi simli almıştım ben.sonradan mobilyama ymaz diye düşündüm.simli deri daha şık duruyor.fiyatta aynı...sormak istediklerin olursa cevaplarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…