She is a Fashion Star

nzl.erl

Sailormoon
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
1.156
1
116
31
Kütahya
Merhaba Kızlar
Şu dakika itibariyle kendimce bir moda topiği kuruyorum
Güncel moda haberleri, defileler, ünlüler, kombinler ve ara ara kendimden resim ve fikirlerle birşeyler paylaşmak istiyorum.Tabi takipçim olursa

Küçük Sırlar-Su
Dizi kıyafetler için izlenmeye değer diye düşünüyorum
Özellikle Su'nun tarzını çok beğeniyorum.Sinem Kobal gerçek hayatta da Tuvana Büyükçınar tasarımlarını kullanıyor.Dizide ki Su karakteri de Tuvanam markasaıyla bütünleşmiş durumda.Siz nasıl buldunuz ya da zaten takip ediyo musunuz?

Uploaded with ImageShack.us

canım hayırlı olsun topiğin elimden geldiğince takip etmeye çalışıcam

Tuvanam koleksiyonundan ve Sinem Kobal'ın da dizide giydiği ( öyleymiş yani ) en beğendiğim elbise bu :

Tam bilmiyorum ama pahalıdır tasarımcı işi sonuçta...Face sayfalarından almıştım numaralarını fiyatını sormuştum başka bir elbisenin numaralarını verip mağazaya yönlendirmişlerdi yazayım ben belki aramak istersin canım 0212 233 90 31

Çok teşekkür ediyorum. Numarayı aldım. Özel bi gün için lazım olabilir ama kesin çok pahalıdır.

Topuklu Ayakkabı~

Topuklu ayakkabılara aşık olsam da malesef giyemiyorum...Boyum zaten 1.80 bir de topukluları giyince dev gibi oluyorum.Yanımda ben gibi uzun birileri olsa problem değil ama tek başıma olunca çok iyi hissetmiyorum
Kendi beğendiğim ve bakmakla yetindiğim ayakkabılardan bugün için birkaç tane seçtim bakalım siz de beğenecekmisiniz

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım:) su' nun elbiselerine ve şu koyduğun fiyonklu ayakkabılara bayıldım:)

çok güzeller hepsi.
hele 2.sine bayıldım

Hayırlı olsun canım:) su' nun elbiselerine ve şu koyduğun fiyonklu ayakkabılara bayıldım:)

Teşekkürler canım Bizim de sponsorumuz olsa biz de giyerdik dimi

Topiğin hayırlı olsun canım..
Çok sağol canım.Yorumlarını eksik etme

çok güzeller hepsi.
hele 2.sine bayıldım

Evet ben de çok beğeniyorum onu dümdüz bir elbiseyi bir anda değiştirebilir

topiğin hayırlı olsun canım çok güzel şeyler eklemişsin,topuklu ayakkabıların hepsine bayıldım,kolyelerdende baykuşlu ve kurdeleli olan hoşuma gitti,kedili yüzük tam benlikmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…