She is a Fashion Star

oOoOoo hadi hayırlı olsun canım topiğin
Bende katılırım arada sana çok beğendiğim ayakkabı modelleri var aşığım onlara
takip eder bende paylaşım yaparım istersen

Tamam bikaç tane ayakkabı paylaşayım bende çok seviyorum böle modelleri umarım beğenirsin

yazlık olana bitiyorum çok çok seviyorum

bende çok beğeniyorum bu kadını o damla gözlüklerde bu senenin modası ve bence çok güzel duruyor alınması gerekenlerden:)

bunlar da sevdiğim şapkalardan yine :)

vee buda defactodan bir bileklik. sanırım bu tarz bileklikler yazın en büyük kurtarıcı

yarın en sevdiğim sevdiğim elbisemi ve hep içine girebilmeyi istediğim başka bir elbiseyi ekliyeyim

bende çok beğeniyorum bu kadını o damla gözlüklerde bu senenin modası ve bence çok güzel duruyor alınması gerekenlerden:)

Ben de çok beğeniyorum ama yakıştıramadım kendime o kız gibi minyon değilim hoş durmaz diye düşünüyorum :26:

Şapkalar güzelmiş ama ben daha çok hasır tipi şapkaları seviyorum bunlar benim için biraz spor
Bileklikler gerçekten kurtarıcı koluma birsürü doldurasım geliyor
Merakla bekliyorum canım elbiselerini.

Elbise dedin de aklıma geldi ben de mezuniyet elbisemi göstermek isterim size.Okadar büyük hevesle aldım ki malesef giyemedim...Haberlerden görmüşsünüzdür.Simav depremi...Mezuniyetimize 1 hafta kala
Ne mezuniyet, ne kep töreni... hiçbiri olmadı

üzülme canım bende üni. mezuniyetime katılamadım. staj başlama günü ile aynı zamandaydı. ve benim bir dünya işim vardı. bütün arkadaşlarım eğlendiler ben gidemedim. göster bekliyorum :)

üzülme canım bende üni. mezuniyetime katılamadım. staj başlama günü ile aynı zamandaydı. ve benim bir dünya işim vardı. bütün arkadaşlarım eğlendiler ben gidemedim. göster bekliyorum :)

İnşallah üni. mezuniyetimde acısını çıkartırım
Fotoğrafı yok malesef canım yarın çekeyim koyarım resmini

Bugün hava kapalı ve burası çok soğuk :/ Resmen kış gibi.Ben de çareyi rengarenk yazlık kombinlerde buldum

Not:Resimler hiçbir sayfadan direk olarak kopyala-yapıştır yapılmamıştır.Kendim birsürü sayfa gezerek,kendi zevkime hitap edenleri seçtim.

Son düzenleme:

bayıldım hepsine
tarzları farklı hepsinin ama çok güzeller.

Emeğine sağlık canım çok güzel modeller bulmuşsunbende 2.elbiseye ve sarılı yeşilli kombinin üstündeki yeşil elbiseye ve renklerine vuruldum,kıpır kıpır tam yazlık modeller içimi açtın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…