Aynen yakaretsin ne kadar şanslılar
Kedili yüzük fiyonklu kolye ve en son fotodaki bi sürü bilezik süperrrrr
topiğin hayırlı olsun canım çok güzel şeyler eklemişsin,topuklu ayakkabıların hepsine bayıldım,kolyelerdende baykuşlu ve kurdeleli olan hoşuma gitti,kedili yüzük tam benlikmiş
ben yine yeni hepsine bayıldım yaaahele o kolyeler ilk alışverşimde ilk işim o kolyelerden aramak olucak zaten inşallah bulabilirim ve çokta pahalı olmaz
kedili yüzüge bayıldımmmmm
sinem kobalın deri ceketli kombini çok güzel böyle ceketler mini eteklerle çok güzel duruyor,takılardada gözüme çarpan love yazılı yüzük oldu bu senenin modasıydı resmne ve çok güzel duruyor bende sipariş ettim daha küçük yazılısını gelince paylaşırım burda.buarada yataktaa çok tatlıymış:) güzel bir konu olmuş canım
Bunlar da çok güzel <3 Su'nun tulumları gerçekten çok güzel oluyor daha önce kırmızı askılı bir tulum daha giymişti onu da çok beğenmiştim.
kırmızıyı hatırlamıorumda canım birtane gri tulum giymişti fotografını bulamadım ama aynısı zara da var:)
Çantalaaar,ayakabıların yegane tamamlayıcıları,bunlarda içine ne istersen at modeleri bende olsun
Eki Görüntüle 237462
Eki Görüntüle 237461
Eki Görüntüle 237460
Eki Görüntüle 237463
Çok cici çantalar ama işe giderken biraz zor kullanılır,o yüzden şimdilik beğenmekle yetiniyorum benaa tabi düğün dernekler için en önemli aksesuar unutmamak lazım
yaz günlerinin vazgeçilmez çantaları oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?