She is a Fashion Star

Aynen ya karetsin ne kadar şanslılar

Kedili yüzük fiyonklu kolye ve en son fotodaki bi sürü bilezik süperrrrr

Evet hepsi çok güzeller ben de çok seviyorum bilezikleri birsürü takmayı

topiğin hayırlı olsun canım çok güzel şeyler eklemişsin,topuklu ayakkabıların hepsine bayıldım,kolyelerdende baykuşlu ve kurdeleli olan hoşuma gitti,kedili yüzük tam benlikmiş

Çok teşekkürler.Güzel yorumlarını esirgeme

ben yine yeni hepsine bayıldım yaaa hele o kolyeler ilk alışverşimde ilk işim o kolyelerden aramak olucak zaten inşallah bulabilirim ve çokta pahalı olmaz

sinem kobalın deri ceketli kombini çok güzel böyle ceketler mini eteklerle çok güzel duruyor,takılardada gözüme çarpan love yazılı yüzük oldu bu senenin modasıydı resmne ve çok güzel duruyor bende sipariş ettim daha küçük yazılısını gelince paylaşırım burda.buarada yataktaa çok tatlıymış:) güzel bir konu olmuş canım

Çok teşekkürler canım.Modaya ilgin var belli Konuyu takipetmen dileğiyle canım yorumlarını bekliyorum

Bunlar da çok güzel <3 Su'nun tulumları gerçekten çok güzel oluyor daha önce kırmızı askılı bir tulum daha giymişti onu da çok beğenmiştim.

kırmızıyı hatırlamıorumda canım birtane gri tulum giymişti fotografını bulamadım ama aynısı zara da var:)

Portföy Çantalar

Birkaç yıldır bavul gibi kocaman çantalara okadar alışmıştım ki bu küçük çantalara sığmak çok zor geldi.Ama alıştım sayılır.Fortföylerin içine ruj,telefon ve cüzdan koyuyorum sadece.
Ama yanımda mutlaka olması gereken şeyler varsa o gün büyük çantalarıma dönüş yapıyorum
Siz hangi çantaları seviyorsunuz?

Çok cici çantalar ama işe giderken biraz zor kullanılır,o yüzden şimdilik beğenmekle yetiniyorum benaa tabi düğün dernekler için en önemli aksesuar unutmamak lazım

Çantalaaar,ayakabıların yegane tamamlayıcıları,bunlarda içine ne istersen at modeleri bende olsun

Victoria'nınki harika ve mavi olana bayıldım <3 Çok teşekkürler canım

Çok cici çantalar ama işe giderken biraz zor kullanılır,o yüzden şimdilik beğenmekle yetiniyorum benaa tabi düğün dernekler için en önemli aksesuar unutmamak lazım

Ben kullanıyorum ama dediğin gibi zor oluyor çok az eşya alıyor içine

yaz günlerinin vazgeçilmez çantaları oldular

Evet elbiselerle harika görünüyorlar

Stil İkonu ''Miroslava Duma''

Rus Happer's Bazaar dergisinin editörü olan Miroslava, rus kızların ve moda çevrelerinin ikonu oldu.Ben kendisine bayılıyorum şahsen
Miroslava şalları özelliklede leoparlı şalını çok kullanıyor.Aynı şalla birsürü kombinini gördüm fotoğraf toplarken.Büyük, gösterişli takıları ve şapkaları kullanmayı çok seviyor.Hamileliği sırasında bile stilinden ödün vermemiş.Sizi fotoğraflarla başbaşa bırakıyorum

Uploaded with ImageShack.us

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…