she mother zayıflama yolundaa

gülüm biz aynı kilodayız :)

kilo vermem durdugu için sadece 5 gün süre ile jet diyet yapacagım sınırsız kahvaltı sonrasında çiğ sebze meyve gemeye başlıyacagım

bugün başladımmmmmmmmmm

tamam canım gün gün yaz yptıklarını yedklerını haberdar olayım senden .şu aralar yapamam ama ayran detoksu varmış 2 günde 2 kılo yağdan gidiyormuş ama inanamıyorum ben

BUGÜN

kahvaltım

bir nesgafe ve bir iki kaşık yoğurt

ara

biraz cips

öğle yemeğim ; ispanak bir porsiyon ve 1 kaşık yoğurt
ara öğün olarak da birşeyler yedim işte:)

şuan su saatte dek nelermöi yaptım:)

sabah 2 bardak suyumu içtim 7 gibi 30 dk yürüdüm sonra eve gelince bir küçük k. elma yedim şimdi ise nescafemi içioyrum sütsüz şekersiz harika bir kahvaltı yapmak içinse kızımın uyunmasını bekliyecegim:)

nedn tavada yaptın çok sık yumurta yiyorsun bence süt yoğurt salata eklemelisin diyetine hem kabızlık yaşarsın bu şelikde

ben bugün netttt 68immmmmmmm

mutluyummm hemde çokkk, gidiyor işte yavaş ama emin adımlarla

evet canım daha çok proteın ağırlıklı . karbonhıdrat almamaya çalışıyorum ama arada kaçırmalarım yüzünden alıyorum offff offffff

karbonhidrata gerek yok kahvaltıda 5-10 zeytin yee zaten sana yeter bütün gün hem tok tutar hem besleyici canan karatay öyle diyordu:)
ben onun yalancısıyım:)

karbonhidrata gerek yok kahvaltıda 5-10 zeytin yee zaten sana yeter bütün gün hem tok tutar hem besleyici canan karatay öyle diyordu:)
ben onun yalancısıyım:)

haklısın canım da bana yumurta dokunmuyor ve hiç kabızlık çekmdim. Yanlız yaşıyorum sayılır.zeytin felan alsam bitiremiyorum kotü oluyor atıyorum oları çok fazla yıyecek bulundurmuyorum evde tek kişi olduğu için bitiremiyorum ve bozuluyorlar ve buzdolabım da yok.en pratiğive kolayı yumurta v de çok severim :)yoğurt da yiyorum tabiki elma da arada salata yiyorum ve sütü nesgafe yaparak içiyorum v bu sabah tartıldım 1 kg verdim

canım sen kaç günde kaç kg verdin

BU ARADA Kahvaltım
2 yumurta ve birazdanda nescafemi içeçeğim

tartıldım ve tam 1 kg vermişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm. 67 400 ÜM
Evet çok değil ama ben diyeti hem çok bozuyorum hemde gün içinde diyet dışına çıkıyorum

kızlar merhaba;bende aranıza geldim... benim 65 kiloyum 1,58 boyum..çok sıkı diyet yapamıyorum çünkü çalışan biriyim ve öğlenleri evden getiriyoruz herkes evde ne pişirirse kişi başına 1 yemek kaşığı kadar getiriyor.o yüzden öğlenleri ne çok ağır nede çok hafif geçiyor ama artık ekmek yememeğe ve kola içmemeye dikkat ediyorum bende yediklerimi yazarım.

buarada kızlar yaşlar kaç ben 24 yaşındayım.

sabah midem rahatsız olduğu için birşey yiyemedim sadece bol bol su içtim.öğlen bir tane biber dolması ve 2 yemek kaşığı bakliyat yicem.ekmek yok yanında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…