bnım hedefım subat sonu 75 ı grmek en azndan 7 e bı grıs yapmak
rica ederim :) kızlar kilo vermek zor değil önemli olan koruya bilmek :)
ben koruyamayanlardanım malesef
rica ederim :) kızlar kilo vermek zor değil önemli olan koruya bilmek :)
ben koruyamayanlardanım malesef
valla bende bu ay sonuna bi 80 leri bi görsem iyi olur hani
1 ayda ama bnm ıcın 20 gun var o hdefe 7. 8 kılo verırsek ıstedgmz kıloyu gruruzde spor yapıomsn cnm sen ?
bu kilo ile zor olur canım ip atlayım diyordum ama zaten diyet yüzünden bitkin düşüyorum çok mümkün olmuyor :/
baasarırsn cnm kac kılosunkı ve korursnda braz spor yap krumus olrsn en azndan
bn haftada 6 gun spora gdıorum ayın 23 de ölccek benı bu ayn 23 de basladm tamm bı ayda ölcm yapcak byaga bı eksk ckmak ıstıorum[/Q
ne güzel canım sen benden hızlı verirsir o zaman :alkis:
benim için hiç de kolay değil valla canım boğazım bi durmuyorama vericem inşş :) umarım sende verip korursun :)
64.0 kıloyum sporsuz olmaz zaten lesli 5.mil yapıyorum fırsat buldukça :)
bı ayda kndı basıma dkuz kılo verdm smdı draklama donemım oldgu için skıntdayımbn haftada 6 gun spora gdıorum ayın 23 de ölccek benı bu ayn 23 de basladm tamm bı ayda ölcm yapcak byaga bı eksk ckmak ıstıorum[/Q
ne güzel canım sen benden hızlı verirsir o zaman :alkis:yoksa snunda gtcekler mecbr
yap yap cnm bnde en az 5.5 km yuruorm ksu bndında yarm saat bsıklet bnıorm bde hcayla bı saat ekstra spor yapıorum
boğazı tutmamız önemli :) dengeli ve sağlıklı beslenip birazda spor yapınca gitmiycek kılo yok :)
bı ayda kndı basıma dkuz kılo verdm smdı draklama donemım oldgu için skıntdayımyoksa snunda gtcekler mecbr
giderler canım giderler :)
yani toplamda kaç dakıka spor yapıyorsun haftada kaç gün ?
kızlar şöyle yapalım :) mesela bugün yediklerinizi yazar mısınız ?
bugun sabah yarım kase lıht ygrt ıcıne maydnoz koydm ama öncelıkle 3 byuk bardak su 1 bardak yesılcay
sonra spora gttm 1 ltre su içtm
eve glnce 3 adet badem yedım
aksam yemegı ymedn cyrek greyfrt yedım tekrar yesıl cayımı içtım
aksam da aynı sekılde ygrt yedım
1 brdak nescfe ıctm metablızmam hızlansın dıe
bgn vcudumu sasrtmak için ygrtla basladm nrmalde bole yapmıorum
canım yinede çok sağlıklı görünmüyor bence çok az değil mi bi süre sonra istesen de veremezsin bu şekilde . vücut kıtlık ilan eder ve ne yersen de depolar bu ve bu gibi durumlarda :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?