shiining'in günlüğü : 44 bedenden 38 bedene

bu kilo ile zor olur canım ip atlayım diyordum ama zaten diyet yüzünden bitkin düşüyorum çok mümkün olmuyor :/

bn haftada 6 gun spora gdıorum ayın 23 de ölccek benı bu ayn 23 de basladm tamm bı ayda ölcm yapcak byaga bı eksk ckmak ıstıorum

yani toplamda kaç dakıka spor yapıyorsun haftada kaç gün ?

haftada 6 gun 1 saat hcayla 450 kalorı
genelde 50 dkka kosu bandı 400 kalorı
45 dakkada genelde bsıklet ve 200 kalorı

haftada 6 gun gcen 600 kalorı yaptm ksu bndnda ayagm koptu resmen evde 1 gn yattm 8.5 km yaptm ama ayakkablarm vrmus

kızlar şöyle yapalım :) mesela bugün yediklerinizi yazar mısınız ?

bugun sabah yarım kase lıht ygrt ıcıne maydnoz koydm ama öncelıkle 3 byuk bardak su 1 bardak yesılcay
sonra spora gttm 1 ltre su içtm
eve glnce 3 adet badem yedım
aksam yemegı ymedn cyrek greyfrt yedım tekrar yesıl cayımı içtım
aksam da aynı sekılde ygrt yedım

1 brdak nescfe ıctm metablızmam hızlansın dıe

bgn vcudumu sasrtmak için ygrtla basladm nrmalde bole yapmıorum

canım yinede çok sağlıklı görünmüyor bence çok az değil mi bi süre sonra istesen de veremezsin bu şekilde . vücut kıtlık ilan eder ve ne yersen de depolar bu ve bu gibi durumlarda :/

canım yinede çok sağlıklı görünmüyor bence çok az değil mi bi süre sonra istesen de veremezsin bu şekilde . vücut kıtlık ilan eder ve ne yersen de depolar bu ve bu gibi durumlarda :/

nrmalde sabah 1 dlım kepek ekmegı 1 salatalık 1 kbrt ktusu byz pynr lıght ama 3 tane zeytn 3 badem

oglen 1 myve spor dayım dye

eve gelıncede ya kuru myve yada meyve yıorm 1 tane
aksamda yarım kase crba 3 kasık lıght ygrt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…