shiining'in günlüğü : 44 bedenden 38 bedene

birden fazla atlama cnm yavas yavas basla yksa ayakların fecı olur bnmkı okadar agrmstkı

04.02. 2013 pazartesi

sabah: 0.5 litre ılık su

kahvaltı:
1. dilim çavdar ekmeği
4. zeytin
az peynir domates dilimleri

ara : 1. elma 1. kupa yeşilçay

öğlen:
2. dilim çavdar ekmeğine beyaz peynirli tost
2 bardak ayran

ara: yeşilçay

akşam:
bol salata
5. köfte
1 bardak ayran

ara:
2 mandalin

gün içinde toplamda:
2.5 litre su
2. kupa yeşilçay
2. filcan nescafe

sopr: 70 dakika lesli.5mil :)

selam kızlar nasılsınız bakalım :)
ip atlarken kalp atışlarına dikkat et canım ayaklarından daha önemli kalp atışını zorlamamak sanırım

selam kızlar nasılsınız bakalım :)
ip atlarken kalp atışlarına dikkat et canım ayaklarından daha önemli kalp atışını zorlamamak sanırım
ıyıyız canımcım sen nasılsın spordan geldm aksam yemegmı ydım muzık dnlıorum sn napıosn
valla ben yururumde okadar atlayamam 300 kre atlarım 100 er kez arayla kndımı ypratamam ama ıp atladgm yok

guzel olms canm hem okadar kısmana gerek yok bzım gbı en zayfımız sensınnn :d

guzel olms canm hem okadar kısmana gerek yok bzım gbı en zayfımız sensınnn :d

en zayıfınız olsam da en zor benim işim ama :)
kılo az olunca vermesi çok daha zorlaşıyor buna birde yaşı eklersek yandı gülüm keten helva :)
hem bugun işler de yoğundu elişm değmeydi yemek yapmaya böyle idare ettim öğlen tost akşam köfte :)

olsun olsun bun kıloyla bze tas ckarırsn
kucuk olmamz bı acdan zor ama en gzel caglarmızı sısman gecırıorz
hem en zr kılolar en zor gderms snın hedefn kac kı 55 sondr heral

olsun olsun bun kıloyla bze tas ckarırsn
kucuk olmamz bı acdan zor ama en gzel caglarmızı sısman gecırıorz
hem en zr kılolar en zor gderms snın hedefn kac kı 55 sondr heral

hedef 48.0 kg :)
yaş 43 ama en son yaptırdığım ölçümde kemik yaşım yanı beden yaşım 33 çıktı :)
bunu da spora bağlıyorum fazla hareket edince vucud yıpranmıyor :)

hedef 48.0 kg :)
yaş 43 ama en son yaptırdığım ölçümde kemik yaşım yanı beden yaşım 33 çıktı :)
bunu da spora bağlıyorum fazla hareket edince vucud yıpranmıyor :)

byun kackı ablacım hedefın okadar dsuk ıns ulasırsın hdefıne bnım vcdum kılo alıp vermekten catladı vallaha smdıde spora basladm hayrlısı ıle ertcem bunları

byun kackı ablacım hedefın okadar dsuk ıns ulasırsın hdefıne bnım vcdum kılo alıp vermekten catladı vallaha smdıde spora basladm hayrlısı ıle ertcem bunları

boy 1.50 :) yerden bitmeyim ben yafff :)
hedefime ulaşıcam elbette ben kendime güveniyorum bu sefer kimse mani olamıycak bana
geçen sene şubat ayında 55.0 kıloydum diyet yaparken olmıycak aksilikler çıktı
malesef diyetten soğuttular beni motivasyonumu sıfıra indirdiler
bir süre sonra kılo almaya başladım işte durum bu 64. kiloyum :)
neyse bu sefer hedefe varmadan bırakmıycam kim ne derse desin hatta kendilerini yesinlerr :)

elbette eritirsin canım benim yeterki iste kararlı ol ve devam et :)

kararlıyım erıtmem lazım kımseye bakma bu dnemde ablacm herkez kendını dsunuo senın suan olan kılon bnde ıı drurdu ama utne 8 kılo verp hedefe ulascaktm bnm kılom byaha fazla ama capucak gtsın bunlar ıstıorum

canım benim 55 kılayken eşimin aklına girdiler :) sorun yaşadık eşimle diyeti bırakmak zorunda kaldım
yapanda kılo vermeyi çok isteyen ama boğazını tutamayan yakın bir arkadaşım
sen gençsin canım benden daha çabuk kılo verirsin yeter ki kararlı ol ve devam et :)
birde diyette moral motivasyon destek çok önemli çokk :)

evet basarırsın dyen brını yanında olması onmlıde yanımda olcak kımse yok gercek hayattta
nıe zayflamanı ıstemıormu esın abla ne olcak zayf olsan bnce cok dhada gzel olrsun

evet basarırsın dyen brını yanında olması onmlıde yanımda olcak kımse yok gercek hayattta
nıe zayflamanı ıstemıormu esın abla ne olcak zayf olsan bnce cok dhada gzel olrsun

üüüü ben zaten güzelim leynnn :) kıs ben 77 kılodan 55. kıloya inince arkadaşın fesatlığı tuttu
daha bir çok kişinin eşime de bundan sonra hastalancak yeter bu kadar sağlığından olucak diye diye
en sonunda sorun yaşamamıza sebeb oldular ama şimdi karışmıyor eşim yanlış yaptığını anladı :)
gerçek hayatta yanlız mı yaşıyorsun niye kimse yok yanında :)
hem illa yanında olması şart değil ki bak böyle netten de destek alıyoruz işte :)

annem babam öldu halamla yasıorum oda konusamıo darlanıorum o yuzden braz cenem acık ..
kardesımde yok tek cocuk olmak zrmus
bde bu kılolar off offf
ii bu sfer karsamıcaklar dsene kılo vermene

annem babam öldu halamla yasıorum oda konusamıo darlanıorum o yuzden braz cenem acık ..
kardesımde yok tek cocuk olmak zrmus
bde bu kılolar off offf
ii bu sfer karsamıcaklar dsene kılo vermene

başın sağolsun canım üzüldüm senin adına evet karışmıyor artık ben sağlıklı besleniyorum ki niye hastalanim :)

merhabalar canım yaşımız seninle aynı boyum benim biraz kısa ama olsun kilolarda yakın aranıza bende girebilir miyim? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…