shiining'in günlüğü : 44 bedenden 38 bedene

kızlar bende baya diyet yaptım ama son zamanlar saldım kendimi bende katılabilir miyim
yaşım 17
kilom 52
boyum 1.55 evet kısayım

kızlar bende baya diyet yaptım ama son zamanlar saldım kendimi bende katılabilir miyim
yaşım 17
kilom 52
boyum 1.55 evet kısayım

olsun tatlım senin de kilon çook güzell :81: bence vermene bile gerek yok neredeyse ama tabiki seni de yanımızda isteriz canım

aslında benim takıntılı olduğumdan kaynaklanıyo :) belli bi yaptığınız bişey var mı hareket yada zayıflatan karışım gibi

bende kilo vermek istiyorummm
ama diyete başlamak için bir türlü kendimi hazır his etmiyorum
boyum 1.70 kilom 65 (( 58 olmak istiyorum yurt ortamında kilo aldım gece uyumayıp hep abur cubur .
kızlar umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırızz :)

zaten okul, düzensizlikten sınavlardan kilo aldık çoğumuz yani bence öyle ben yazın 57 kiloydum 49' a kadar kilo verdim sonra 52'ye çıktım ama şimdi ne yersem yiyeyim kilo alamıyorum ama veremiyorumda lahana diyetide yaptım çay karışımlarıda yaptım haraket pek fazla yapamıyorum zamanım olmuyo gerçekten o yüzden kararlıyım bu kilolar gidicek ve istediğimiz biz olucaz kızlar

umarım canım hepimizin isteği o tabi ama ben diyeti bıraktım..

aslında benim takıntılı olduğumdan kaynaklanıyo :) belli bi yaptığınız bişey var mı hareket yada zayıflatan karışım gibi

bıraktım canım ben ama açlık otu , elma sirkesi , karbonatlı su vs düşünüyorum 9 hayat çayı da eğer orjinalini bulabilirsem.. bu iştahı kesmeden olmayacak yoksa diyet felan hep hikaye olacak :/

canım bende burdayım tabiki :)

benim de yurt değil ama hep okull canım senin de kilon çok güzel nazar değmesin umarım verirsinn :)

tam olarak bi günlük olmasa da kilo takibimi burdan yaparım artık..

kızlar son durum 87 kilo..

10 kiloyu geçtim günlüğü açtığımdan beri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…