Shook'un Diyet Günlüğü

sabah : kiraz
ara :kiraz,
öğlen : kiraz
ikindi : kiraz
akşam : kiraz
we yatsı : kiraz :))))))))))))))))))

kiraz kiraz kiraz

çatlayana kadar kiraz
patlayana kadar kiraz

bu kadar :)):41:

şeker nerdesin yaaaa okuyosan bi ses ver niye gelmiyosun :)

:21:yaa bacım naapim işte kilo vermem durunca terkeyledim bu diyarları :52:
artık ramazana kadar hafif yiyorum ramazanda da almamaya dikkat edebilirsem bayramdan sonra tam gaz dewam edicem :)))

siz neler yaptınız peri kızla bakalım :)

:21:yaa bacım naapim işte kilo vermem durunca terkeyledim bu diyarları :52:
artık ramazana kadar hafif yiyorum ramazanda da almamaya dikkat edebilirsem bayramdan sonra tam gaz dewam edicem :)))

siz neler yaptınız peri kızla bakalım :)

owwww kımler gelmısss:)))canım ben beklenmedık sekılde hamıle kalınca yattı dıyet ısı dıkat edıyorum genede ama yemeklerdekı yag oranın 1 veya 2 yemek kasıgına cıkardım bol sebze meyvaya devam yesıl cayın yerını sut aldı:)))))kac kılosun bakıyımmmmmm:))))

owwww kımler gelmısss:)))canım ben beklenmedık sekılde hamıle kalınca yattı dıyet ısı dıkat edıyorum genede ama yemeklerdekı yag oranın 1 veya 2 yemek kasıgına cıkardım bol sebze meyvaya devam yesıl cayın yerını sut aldı:)))))kac kılosun bakıyımmmmmm:))))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sana inanmıyoruuummmm ... kocanın planı bu bak ben sana diim.. ewe tatlılar aldı seni diyetten caydıramadı adam :))

75 ile başlamış olduğum yolculuğuma 69 ile ara verdim gr erimiyorum :)) ama dewamı gelecek :)):53:

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasib etsin ... sağlıklı doğsun inşallah... ama çok kilo alma bu sefer :))))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sana inanmıyoruuummmm ... kocanın planı bu bak ben sana diim.. ewe tatlılar aldı seni diyetten caydıramadı adam :))

75 ile başlamış olduğum yolculuğuma 69 ile ara verdim gr erimiyorum :)) ama dewamı gelecek :)):53:

kesınlıkle bıle ısteye kasten yaptı:))ben korunuyo dıye kendımı rahat bırakmıstım yarım yamalak olursa beklenmedıkmısafırler cıkagelır ıste bole...kotude olmadı hanı:))))))))))ama hala dıyete dewam:))yıldıramaz benı:))))69 olman super en azından kılo almamıssın bu buyuk basarı korumak cok onemli.......

dedim bizim şeker kiraz komasına girdi :)

neyse en azından kilo almadan ilerliyosun buda güzel tabiki

benimde hedefe 1 kilo kaldı şuan adet dönemindeyim bitince görcez akkoyun karakoyun pembe koyunnnn:)

kesınlıkle bıle ısteye kasten yaptı:))ben korunuyo dıye kendımı rahat bırakmıstım yarım yamalak olursa beklenmedıkmısafırler cıkagelır ıste bole...kotude olmadı hanı:))))))))))ama hala dıyete dewam:))yıldıramaz benı:))))69 olman super en azından kılo almamıssın bu buyuk basarı korumak cok onemli.......

ewet canım benimde tek teselli buu. almadım ..

canım çocukların peşpeşe olması başta zor ama çok güzel olacak .. bende yaparsam ööyle yapacam :)))))))

sen kaç kilo oldun

ewet canım benimde tek teselli buu. almadım ..

canım çocukların peşpeşe olması başta zor ama çok güzel olacak .. bende yaparsam ööyle yapacam :)))))))

sen kaç kilo oldun

65 olmustum 65le basladık hamılelıge pazar gunu tartılcam kac olmusum acaba:))))aslında ılk 3 ay hıc kılo almasam super olurda drlar ayda 1 kılo dıyor..son aylarda dıyet mıyet olmuyo cunku herseyı yemek ıstıyo ınsan cıfter cıfter alıyosun:))))bebek en cok son aylarda alıyo cunku....

ben ilk 3 ay hiç kilo almamıştım kız vay beeee ama benim mide bulantısı oluyodu bişe yiyemiyodum sadece ekmek peynir domates yedim ilk 3 ay

sen kac kılo almıstın toplam...

bacım ben 15 kilo ile kapatmıştım ama sezeryan olduğu için doğumda çok gitmedi bide,

doğum sonrası emzirirken baya verdim ama emzirdiğim dönemde çok yedim ben yaaaaaaaaaaaaaaa eşim sağolsun emziriyorum diye hep tatlı getirirdi ama aslında kendi sever bende hep bahanesi oldum ye ye şiştim

en çokta şu şeker sucuğu varya ondan yedim hem pekmez hem ceviz diye ama nurtopu gibi kilolarım oldu :)

bacım ben 15 kilo ile kapatmıştım ama sezeryan olduğu için doğumda çok gitmedi bide,

doğum sonrası emzirirken baya verdim ama emzirdiğim dönemde çok yedim ben yaaaaaaaaaaaaaaa eşim sağolsun emziriyorum diye hep tatlı getirirdi ama aslında kendi sever bende hep bahanesi oldum ye ye şiştim

en çokta şu şeker sucuğu varya ondan yedim hem pekmez hem ceviz diye ama nurtopu gibi kilolarım oldu :)

tatının emzırrıken bı faydası yokmus ya bol bol su ıctım ebn bıde ılk kkırk gunde hep corba ıctım kepek ekmegı yedım onunda faydası oldu...bende 40 gunde 15 kıloya yakın gıtmıstı....tabı yarısı odem acayıp şişkinlik vardı ayaklarım yanıyodu şişlikten kaşınıyodum artık:)))

sahurda tartıldığım kadarı ileeeeeeee 67.5

7 günde 1.5 kg

ama su kaybımıdır nedir bilemem ben rakama bakarım arkadaşşşşş :))))

weee utanç tablosu 3 mayıs - 27 temmuz arası

neredeyse 3 ayda 7.5 kg vermişim

ooooooffffffffffffffffffffffffffffffff

75.00 dan 67.5 e düştüm ,,ve 7.5 kg daha vermem lazım

:((((((((((((((((((

66.3 müüüü hadi canımm :))))))))))))))))

bekle beni 60 geliyorum :))

Back
X