Sicakkanli elti

Melisa93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
295
91
48
31
Merhaba hanimlar. Kismetse yaza dugunum olacak. Akil danismak istedigim bazi seyler var. Nisanlim ve ailesi nisanlima aldiklari evde oturuyorlar simdilik. Dugunden sonra kira icin maddi imkanlari yetmezse kardesinin dugunune kadar ya bizimle yada abisinde kalacaklar. Abisinin evleri 5-10 dakkalik mesafede. Herkes eltisinin soguk, kotu olmasindan dert yanarken ben aksine cok sicakkanli olmasindan dertliyim. Beni cok sever hep arar sorar bize gel ozledim birlikte kaliriz der. Kv. mesela parfum alacaksa eltim iyi magazaya goturup pahalisini aldirir benim icin. Kendine guzel gelinlik secersin ben onlarla konusurum fiyatina takma falan der. Buraya kadar problem yok ama eltim haftada 2-3 gun mutlaka onlarin evdeler. Kv. evde oldugu gunlerde gidip sabahtan aksama onlarda oturur. Gezmeyi misafirligi cok seven biri. Boyle yakin olmalarinda sorun yok asil sorun ben evlendikten sonra da bu boyle devam edecek. Bana sizin dugun olsa ne iyi olur evde sikiliyorum diyo. Dugunden sonra hep bizde olacaklarini biliyorum. Ya hergun beni kendi evlerine cagiracak gitmezsem de kendi gelecek. Bir tarafdan da annemler teyzemin tepkilerinden sikildim. Teyzem ben Melisayi dusunuyorum evlendikten sonra nasil olacak elti desen hergun orda diyo. Babamda sen calisiyorsun boyle olursa sana yazik diyo. Kv.ler bende kalmasalar bile eltim rahat birakmayacak. Bana sizin dugunden sonra guzel bir yerde 1-2 haftalik kalalim,dinleniriz keyif yapariz diyo. Balayima bile kendilerini de dahil ediyor. Nisanlima soyledim zaten ikimiz olalim istiyorum diye oda oyle istiyo. Bir tarafdan hic kotulugunu gormedim hep bana cok yakin onu incitmeden biraz mesafe koymak istiyorum ama nasil? Yanlis mi dusunuyorum? Nasil bir yol izlemeliyim?

aynı evde oturursanız kaçışı yok, evi ayırırsanız bir imkanı var.
ama sanırım içli dışlı olacak gibi.
görünen köy kılavuz istemez.
belki seversiniz ama belli mi olur.
Evet ya kv. kp. hep torunlarini gormek isteyecekler

Icli disli evet.basta tavir koymassaniz suz cook uzulursunuz.yasanmis ornegi var.sakiin eltinize guvenmeyin sakin.

Erkek ailesiyle mic mic iliskiye artik karsiyim
Agar tas yerinden kalkmaz.
Durusunuz olsun. Kimsenin yonlendirmesiyle hareket etmeyin.
Evinizin belli kurallari olsun. Yol gecen hani degil ne demek oyle zirt pirt sizin evde olacaklar birlikte balayi falan:63:

Bana sanki çok bilmişliğinden öyle davranıyor gibi geldi Balay'ında beraber olmakta nedir ya bizim balayımız Başbaşa olucaz de ve kesinlikle Beraber gitme ayrıca biraz mesafe koy

Erkek ailesiyle mic mic iliskiye artik karsiyim
Agar tas yerinden kalkmaz.
Durusunuz olsun. Kimsenin yonlendirmesiyle hareket etmeyin.
Evinizin belli kurallari olsun. Yol gecen hani degil ne demek oyle zirt pirt sizin evde olacaklar birlikte balayi falan:63:
Ailesiyle cok yakin degilim zaten. Kv.yi bayramdan bayrama ararim mesela. Oyls samimiyetin yok. Eltimde hep kendisi yazar. Ben arayip sormasam bile kendi heo yaziyor:110:

kv kp durumumuz yok diye sizinle yasar yeni evliyken. bi daha da cikip gitmezler. bence abisinde kalsinlar nisanlina de ki ben yeni evli kadinim evde gecelikle gezmek isterim ayrica yeni evli ciftlerin yaninda kalinmaz ki askim falan naz yap biraz. eltin gelmek istediginde bahane uret, o cagirirsa da bahane uret ve balayinda esinle senden baskasinin olamayacagini soyle. belki iyi niyetlidir belki de taktik yapiyodur seni biktirmak icin.. mesafeli ol cok guleryuzlu olma.
ben aile toplantilari disinda eltimle gorusmem.

Çalışıyormuşsunuz.
KV durumu yoksa siz kiraya çıkın
Aynı evde oturma olayına hiç girmeyin derim
Calisiyorum. Kira istemiyorum. Ev zaten nisanlimin adina. Kardesi evlendirip krediyle ev alip onunla oturacaklarmis. Kv hep kucuk oglumun huyu iyi kirada olsa onunla oturacagim der.

Her zaman için aşırısı zarar
Bi kaç kere evde yokum şurdayım burdayım marketteyim diyerek azaltacaksınız gelmelerini

Merhaba hanimlar. Kismetse yaza dugunum olacak. Akil danismak istedigim bazi seyler var. Nisanlim ve ailesi nisanlima aldiklari evde oturuyorlar simdilik. Dugunden sonra kira icin maddi imkanlari yetmezse kardesinin dugunune kadar ya bizimle yada abisinde kalacaklar. Abisinin evleri 5-10 dakkalik mesafede. Herkes eltisinin soguk, kotu olmasindan dert yanarken ben aksine cok sicakkanli olmasindan dertliyim. Beni cok sever hep arar sorar bize gel ozledim birlikte kaliriz der. Kv. mesela parfum alacaksa eltim iyi magazaya goturup pahalisini aldirir benim icin. Kendine guzel gelinlik secersin ben onlarla konusurum fiyatina takma falan der. Buraya kadar problem yok ama eltim haftada 2-3 gun mutlaka onlarin evdeler. Kv. evde oldugu gunlerde gidip sabahtan aksama onlarda oturur. Gezmeyi misafirligi cok seven biri. Boyle yakin olmalarinda sorun yok asil sorun ben evlendikten sonra da bu boyle devam edecek. Bana sizin dugun olsa ne iyi olur evde sikiliyorum diyo. Dugunden sonra hep bizde olacaklarini biliyorum. Ya hergun beni kendi evlerine cagiracak gitmezsem de kendi gelecek. Bir tarafdan da annemler teyzemin tepkilerinden sikildim. Teyzem ben Melisayi dusunuyorum evlendikten sonra nasil olacak elti desen hergun orda diyo. Babamda sen calisiyorsun boyle olursa sana yazik diyo. Kv.ler bende kalmasalar bile eltim rahat birakmayacak. Bana sizin dugunden sonra guzel bir yerde 1-2 haftalik kalalim,dinleniriz keyif yapariz diyo. Balayima bile kendilerini de dahil ediyor. Nisanlima soyledim zaten ikimiz olalim istiyorum diye oda oyle istiyo. Bir tarafdan hic kotulugunu gormedim hep bana cok yakin onu incitmeden biraz mesafe koymak istiyorum ama nasil? Yanlis mi dusunuyorum? Nasil bir yol izlemeliyim?
is yerinize yakin ev tutun brnce.hem kirmamis olursunuz.sizede rahatlik olur.

Ailesiyle cok yakin degilim zaten. Kv.yi bayramdan bayrama ararim mesela. Oyls samimiyetin yok. Eltimde hep kendisi yazar. Ben arayip sormasam bile kendi heo yaziyor:110:
Bak suan annemle yasadigimiz evde bile sorun yasiyorum. En ufak ornegiyle o benim mutfaga girmemi istemiyor (dusecek derecede tepsileri koyuyormusum) annemin ben girmesini istemiyorum ( butun dolabin duzenini degistiriyor)... Bu kucuk gibi gorunsede sinir bozucu. Ki insan kendi annesiyle bile yeri geldiginde anlasamiyor. Ayni evde oturma topuna hic girme. Gerekirse sen kirada otur bu arada.
Eltiye gelince bi ciftin balayina kadar burnunu sokacak bi hadde sahip olmasi, ona bu diyalogun "samimiyetin" verilmesine karsiyim. Kotu olmayin. Ama bu kadar da icli disli olmayin. Yazarsa yazsin. Yolunca yordaminca cizin sinirinizi.

ee zaten çalışıyorsun çokta zamanın olmayacak..ama sıcakkanlı insanları severim aşırı olmadıkça...

Calisiyorum. Kira istemiyorum. Ev zaten nisanlimin adina. Kardesi evlendirip krediyle ev alip onunla oturacaklarmis. Kv hep kucuk oglumun huyu iyi kirada olsa onunla oturacagim der.
Kira istemiyorum diye kv oturmaya razı olursanız, eltiyi de kabul edeceksiniz.
Onlar kardeşiyle oturmaya başlayana kadar kirada oturun sonra ev eşinizin adınaysa geçersiniz evinize
Birlikte yaşamak kolay değil
KK da çok örneğini okuduk gördük

Ailesiyle birlikte nisanlimda kac yildir evin kredisini oduyorlar. Hep bana bizim evimiz falan diyordu. Zaten oyle planlanmisti. Simdi biz kiraya cikarsak nisanlimin da bunca cabasi bosa gidecek. Yeni ev almakta zor. Kaldiklari ev zaten 2 oda kucuk. Orda hep kalamayiz diyolar

bır kere aynı evde kesınlıkle oturmayın derım, ıkıncısı cok yuz goz olmayın ben sahsen zırt pırt mısafırıde cat kapıda gelenı de sevmem zamanla adamı bayıyolar :D

Mesafeni koru ama öylede kendinden soğutacak kadar olmasın senin özelin olan hayatına sen nezaman uygun olursan ve onlarla geçirmek istediğini bu kararında sana bağlı olduğunu hisettirmen gerekir mesela 3 gün kafamı dinlerim boş vaktimde çok ihtiyacımu var dersen 3 gün rahatız edilmek istemediğini belli etmiş olursun kimseyi kırmadan vs bunun gibi ...

Back
X