Siciline işler mi yada ise alınmama durumu olur mu

İmzalaması hiç bir şey ifade etmiyor. İmzalamak zorunda bıraktılar demesi yeterli.
Onu biliyorum ama neden insanlar bir iş yerinden ayrılırken kâğıt imzalarlar ki? Korkutmuşlar mı eşini? Tehdit mi etmişler? Kafasına silah mı dayamışlar? Yoksa mümkün değil, imzalamam diyene imzalatamazsın ki?

Dava yoluna gidip şahit bulmanız gerekiyor arabulucu ile tazminatın bir kısmını alır alacağım yoktur diye de bir kağıt imzalar
Tazminatını verecek olsalardı başka bir sebepten çıkarırlardı
Hukukçular daha iyi bilir

Ben elemanın çantasının arandığına , zorla orada saatlerce tutulduğuna şahit oldum ve kimseyi arayamasın diye telefonunuda almışlardı elinden. Gittim o davada işçiden yana şahitlikte yaptım :) Üstelik bunu bir bayana yapmışlardı. 4-5 erkek IK da esir etmişlerdi kağıtları imzalasın diye ! Çok ciddi tazminat ödediler sayemde

Peşini bırakmayın derim. Arabuluculuk var hatta geçenlerde haberlerde bile çıktı. İşe geri almak zorunda kalmışlar adamı. İşten çıkarmak o kadar kolay mı hemde tazminatsız ki dediğinize göre eşiniz iyi bir çalışanmış. Bence üstüne gidin.

Oluyor maalesef ama uyanık davranmak lazım. Düşünsenize, onlar bu duruma karşı koymuş yine de. Bir de karşı koyamayan ve haklarını bilmeyip kabullenerek oturan insanlar var! Eşkıyalık her yerde. Vatandaşlık haklarımızı, işçilik, memurluk, kiracılık vb. haklarımızı bilmemiz ve bu zorbalara bu fırsatı vermememiz gerek.
Ne güzel yapmışsınız siz de littlewaterspirit , ava giderken avlanmış adamlar

Ya ben şöyle bı olay yaşadım aynı bölümde çalistigimiz aynı işi yaptığımiz arkadaşımız.
İşini usulsuz yapıyordu.
Biz bunu ispatladik.
Bir ay boyunca kızı takip ettik gün gün yaptığı usulsuzluklari üst yönetime iki arkadaş şikayet ettik.
Neyse olay dediğimiz gibi çıkti.
Kıza iki şey teklif ettiler, ya tazminatını vererek çıkarırız ama siciline işler, yada kendin çık.
Kız kendi işten çıkmayı tercih etti.
Sizin eşinizin böyle bir durumu yok ki.
Uğraşsın bence alır haklarini.

İş hukuku davasına bakan iyi bir avukat tanıyorum dava açın

25/2 den cok fesih yaptim. Tazminat vermemek icin bunu belirtmek durumundayiz.

Ama sadece tartisma mi sebep? Sadece tartismayla 25/2den cikarttik diyip kesip atamazlar.

25/2 den cok fesih yaptim. Tazminat vermemek icin bunu belirtmek durumundayiz.

Ama sadece tartisma mi sebep? Sadece tartismayla 25/2den cikarttik diyip kesip atamazlar.
Evet sebep sadece tartışma imiş ama kavga ettin diye lanse ettiler kestirip attılar beni anladiginiz için teşekkür ederim

Bir avukat bul. Artık iş hukuku değişti. Devlet işçinin yanında. İşe iade davası aç. 8 maaş tazminat veriliyor artı olarak. Üstelik öyle senelerce sürmüyor artık. 1-2 ayda çözülür. Sicilindende silinir aksi taktirde malesef iş bulması zorlaşır.

Evet sebep sadece tartışma imiş ama kavga ettin diye lanse ettiler kestirip attılar beni anladiginiz için teşekkür ederim

Zaman gecirmeden harekete gecin.
Bisey imzalamasi falan cok cok onemli degil.
Darp etmelerinden korktum imzaladim der.

Bizim cok daha ciddi sebeplerimiz oluyor.
Biri birine durup dururken kiz kardesin okumaya yurtdisina gitmis. Okumaya gittigine inaniyor musunuz? Acikca icki ve rahat rahat sevisebilmek icin mi gitti gibi tahrik edici seyler soyleyen hadsizleri bu kodla cikartiyoruz. Ki bu adam bile dava acti. Tabi kaybetti o ayri. Genelde kazanan cok oluyor..

Bunun disinda ise gec kaldi su bu biz yapsak da sikayet eder hem iade hem tazminat alirlar.

peki avukat bilup şikayet etsrniz olmaz mi birhaksızlık var belli yani. Sgk a işten cıkarken bir kod kullaniyorlar orda yazar. Yani ona gore bir kod kullanilir ama sicile işlenir mi bilmiyorum

En son kelimenizi anlayamadım güzel söylemişsin iz ama " malesef iş bulması zorlaşır " ne demek

dava acmasi lazim..bir yakinimda ayni sebepten cikarildi dava acti. dava acin mutlaka

Yani özetle benim eşim mahkemeyle tazminatı alabilir ama iş bulması mümkün olur mu kafam allak bullak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…