- 14 Eylül 2014
- 20.982
- 100.474
- 798
- Konu Sahibi istegeldimburdayim
-
- #81
On yıldır tahammül etmesi hata kesinlikle. Ben olsam o on yılda yemek yapmayı bırakırdım. Bir ay dışardan alsın yemeği de görsün bakalım. Özel uşağı var gibi davranamazTamamen katiliyorum. Ama 30 yas ustu insanlar 10 yildir evliler 3 yildir cocuk icin ugrasiyorlarsa yemek konusu mevzu bahis olmayi gecmis demektir. Bir anda supriz “aaaaa yemegi yemiyooo” diye cinnetlenemezsin 10 yildir aklin nerdeydi derler.
Ben şahsım olarak kimseyi kırmak istemem.ama disardan bir gözle baktım.kendi hatalarımı görerek tavsiye verdim.belki siz görmediniz ama eski beni görüp ağladım ve durumunuza da üzüldüm.soyle bir şey de var bu platforma yazıyorsanız eleştirilere de kirilmamaniz gerekir.Vicdansızca bulduğum şey; çocuk sahibi olamadığı için her gün kahrolan birine siz çocuk yapmayın!!!!! Uygun değilsiniz!!!!!!! Batan gemiyi kurtarmak için tüp bebek tedavisi olmayın!!!!!!! Denmesi hanımefendi. Bu konunun başlığı zaten açık bence. İlk defa olan bir olay karşısında doğru değerlendirme yapmak istemem: yani daha öncesi yok. Daha önce olmadı. Bu böyle mi başlıyor yoksa ben mi şu an abartıyorum diye sormak istememdi. Ki kendimi savunmuyorum bakın evet ben başlattım ve aşırı tepki verdim diyorum. Nefes alsa niye nefes aldın diyecek gibi hissettim diyorum. Yaptığım doğru demiyorum. Ama ne “bayanlığım” kaldı ne akıl sağlığımın yerinde olmadığı ne de anneliğe uygun biri olmadığım. Hamile kalamadığım için bilmiyorum hamilelikte ne oluyor. Çocuğum olmadığı için ateşlenince ne olduğunu da bilemiyorum. Ama pms ile de karşılaştırılmasın ya. Ben zaten her gün Allah bana neden çocuk vermedi diye kahroluyorum isyan etmemeye çalışıyorum. Ama diyeceksiniz o zaman burada ne işiniz var evet çok haklı olursunuz. Buraya yazanların kim olduğunu bilmeden medet ummam saçma olmuş. Belki yazanın evinde bin katı var amma abartmış şımarık diyor. Belki ben de tedavi oldum gıkım çıkmadı diyor. Belki de kolayca sahip olduğu için bu tedavinin ne olduğunu bilmiyor anlayamıyor. Ben de gelmiş soru soruyorum… umarım tam olarak neyi vicdansızca bulduğumu anlatabilmişimdir.
Herşeyde var bir hayır demeli konu sahibi. Ben de niye bu hastalık beni buldu diye kahroldum aylarca ama ne geçti elime. Kabul etmek gerek herkesin var bir sınavı. Yaşadığınız tartışmaya dışardan bakınca o kadar basit ve gereksiz duruyorki haliyle bu konudan bu hale geliyorsanız siz çocuk için uygun değilsiniz diyor insanlar. Bence haklılar. Eşiniz şu an baba olacak olgunlukta mı emin değilim keza sizde de öfke kontrolü yok. Hormonlar vs demeyin her tüp bebek yaptıran böyle mi oluyor yani? Çocuk demek x10 sorun demek siz aile olarak bunun altından kalkabilecek misiniz daha gebelik sürecinde bile değilken böyle bir tartışma yaşamışsınız şiddete maruz kalmışsınız. Bence sağlam bir destek alın çift terapisine mi gidersiniz bilmiyorum olan çocuğa olacak. Burada hergün görüyoruz sorunlu evlilikte çocuk yapıp boşanmaya çalışırken çekilen zorluklarıVicdansızca bulduğum şey; çocuk sahibi olamadığı için her gün kahrolan birine siz çocuk yapmayın!!!!! Uygun değilsiniz!!!!!!! Batan gemiyi kurtarmak için tüp bebek tedavisi olmayın!!!!!!! Denmesi hanımefendi. Bu konunun başlığı zaten açık bence. İlk defa olan bir olay karşısında doğru değerlendirme yapmak istemem: yani daha öncesi yok. Daha önce olmadı. Bu böyle mi başlıyor yoksa ben mi şu an abartıyorum diye sormak istememdi. Ki kendimi savunmuyorum bakın evet ben başlattım ve aşırı tepki verdim diyorum. Nefes alsa niye nefes aldın diyecek gibi hissettim diyorum. Yaptığım doğru demiyorum. Ama ne “bayanlığım” kaldı ne akıl sağlığımın yerinde olmadığı ne de anneliğe uygun biri olmadığım. Hamile kalamadığım için bilmiyorum hamilelikte ne oluyor. Çocuğum olmadığı için ateşlenince ne olduğunu da bilemiyorum. Ama pms ile de karşılaştırılmasın ya. Ben zaten her gün Allah bana neden çocuk vermedi diye kahroluyorum isyan etmemeye çalışıyorum. Ama diyeceksiniz o zaman burada ne işiniz var evet çok haklı olursunuz. Buraya yazanların kim olduğunu bilmeden medet ummam saçma olmuş. Belki yazanın evinde bin katı var amma abartmış şımarık diyor. Belki ben de tedavi oldum gıkım çıkmadı diyor. Belki de kolayca sahip olduğu için bu tedavinin ne olduğunu bilmiyor anlayamıyor. Ben de gelmiş soru soruyorum… umarım tam olarak neyi vicdansızca bulduğumu anlatabilmişimdir.
bence de siz bu görüşlerinizi sıkıntılarınızı tüp bebek sayfasına yazın. cidden incitmek için yazmıyorum. burada objektif yorum yazdık biz. siz ise sizi kendi hassas olduğunuz konu ile değerlendirmemizi istiyorsunuz. orada sizi anlarlar, gazlarlar, sen tüp bebek tedavisi görüyorsun, ayaklarını öpmesi lazım vs derler. sizde mutlu olursunuz. anne olamamanızın adamın şımarıklık yapıp yemek seçmesiVicdansızca bulduğum şey; çocuk sahibi olamadığı için her gün kahrolan birine siz çocuk yapmayın!!!!! Uygun değilsiniz!!!!!!! Batan gemiyi kurtarmak için tüp bebek tedavisi olmayın!!!!!!! Denmesi hanımefendi. Bu konunun başlığı zaten açık bence. İlk defa olan bir olay karşısında doğru değerlendirme yapmak istemem: yani daha öncesi yok. Daha önce olmadı. Bu böyle mi başlıyor yoksa ben mi şu an abartıyorum diye sormak istememdi. Ki kendimi savunmuyorum bakın evet ben başlattım ve aşırı tepki verdim diyorum. Nefes alsa niye nefes aldın diyecek gibi hissettim diyorum. Yaptığım doğru demiyorum. Ama ne “bayanlığım” kaldı ne akıl sağlığımın yerinde olmadığı ne de anneliğe uygun biri olmadığım. Hamile kalamadığım için bilmiyorum hamilelikte ne oluyor. Çocuğum olmadığı için ateşlenince ne olduğunu da bilemiyorum. Ama pms ile de karşılaştırılmasın ya. Ben zaten her gün Allah bana neden çocuk vermedi diye kahroluyorum isyan etmemeye çalışıyorum. Ama diyeceksiniz o zaman burada ne işiniz var evet çok haklı olursunuz. Buraya yazanların kim olduğunu bilmeden medet ummam saçma olmuş. Belki yazanın evinde bin katı var amma abartmış şımarık diyor. Belki ben de tedavi oldum gıkım çıkmadı diyor. Belki de kolayca sahip olduğu için bu tedavinin ne olduğunu bilmiyor anlayamıyor. Ben de gelmiş soru soruyorum… umarım tam olarak neyi vicdansızca bulduğumu anlatabilmişimdir.
Eleştiriye değil de üsluba kırıldım diyelim ama önemli değil artık. Size de biraz sert çıktım kusura bakmayın.Ben şahsım olarak kimseyi kırmak istemem.ama disardan bir gözle baktım.kendi hatalarımı görerek tavsiye verdim.belki siz görmediniz ama eski beni görüp ağladım ve durumunuza da üzüldüm.soyle bir şey de var bu platforma yazıyorsanız eleştirilere de kirilmamaniz gerekir.
İkiniz de hatalısınız, karşılıklı sözlü ve fiziksel şiddet var.Sevmediği bir yemek de değildi. Zaten onun sevmediği bir yemek pişmiyor evde. Bir gün gelip bu köfte niye parmak ben yuvarlak istiyordum diyebiliyor. Veya haftada bir mutlaka şu yemek olsun diyor yapıyorum ve yemiyor. Her gün evde taze yapılmış çorba olsun diyor ve içmiyor. Beni çok yargılamış herkes sevmediği yemekleri yapıp zorla yedirmeye çalıştığımı sonra da olay çıkardığımı düşünmüşler. Ama olay bu kadar ekstrem olunca akıllara gelmiyor.
QueeeenAyrıca sizin evliliğiniz sizin aseksüelliğinizden de bitmişti. Çocuğu vajinusmusken yapmıştınız değil mi? Kendiniz üstünüzden örnek vermeyin
Vicdansızca bulduğum şey; çocuk sahibi olamadığı için her gün kahrolan birine siz çocuk yapmayın!!!!! Uygun değilsiniz!!!!!!! Batan gemiyi kurtarmak için tüp bebek tedavisi olmayın!!!!!!! Denmesi hanımefendi. Bu konunun başlığı zaten açık bence. İlk defa olan bir olay karşısında doğru değerlendirme yapmak istemem: yani daha öncesi yok. Daha önce olmadı. Bu böyle mi başlıyor yoksa ben mi şu an abartıyorum diye sormak istememdi. Ki kendimi savunmuyorum bakın evet ben başlattım ve aşırı tepki verdim diyorum. Nefes alsa niye nefes aldın diyecek gibi hissettim diyorum. Yaptığım doğru demiyorum. Ama ne “bayanlığım” kaldı ne akıl sağlığımın yerinde olmadığı ne de
Benim sinirlerim bozuldu.basladim ağlamaya ben 42 yasindayim.ve o güzel 30 lu yaşlarım hep tartışmalarla geçti.gercekten o güzel günlerime üzülüyorum.hayat gercekten cok değerli ya.degmiyor hicbirseyeEleştiriye değil de üsluba kırıldım diyelim ama önemli değil artık. Size de biraz sert çıktım kusura bakmayın.
Neden sürdürdünüz sorunlu bir evliliği?Benim sinirlerim bozuldu.basladim ağlamaya ben 42 yasindayim.ve o güzel 30 lu yaşlarım hep tartışmalarla geçti.gercekten o güzel günlerime üzülüyorum.hayat gercekten cok değerli ya.degmiyor hicbirseye
Neden olgun olan biz oluyoruz? Herkes birbirini onca yılda tanıyorsa birileri alttan alacaksa koca alsaydı madem? Kırlent fırlatma yanlış evet ama koca o an ayrılsaydı ortamdan?Benim sinirlerim bozuldu.basladim ağlamaya ben 42 yasindayim.ve o güzel 30 lu yaşlarım hep tartışmalarla geçti.gercekten o güzel günlerime üzülüyorum.hayat gercekten cok değerli ya.degmiyor hicbirseye
Tüp bebek süreci gerçekten çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç. Bazen mucizenin gelmesi zaman da alabiliyor ve bu zaman da insanı daha da çok yıpratıyor. Ben de bu yollardan geçtim. Defalarca yumurta toplama, 3 transfer, işimi kaybettim. Ve o süreçteki kendime dönüp baktığımda tanıyamıyorum, ben ne yaşamışım diyorum. Pozitif sonucu aldım ve doğumu bekliyorumMerhaba arkadaşlar. Düşünemediğim değerlendiremediğim için sizlerden yardım istiyorum. Eşimle çok severek ve isteyerek evlendik 9. Yılımız. Son 3 yıldır çocuk istedik ama olmadı maalesef. Tüp bebek sürecine başladık daha fazla beklememek için. Ne kadar fazla ilaç kullanıldığını yaşayanlar bilir. Ben ilk başlarda iyiydim hatta iğneler beni hiç etkilemedi amma da abartıyorlarmış diyordum ama tedavinin ortalarına doğru özellikle opu sonrası sanırım hormonlarım tavan yaptı. Sabah gözümü açtığım andan itibaren içimde sinirden ateş yanıyor resmen. İzinde olduğum için evdeyim sıcaktan çıkamıyorum gündüz o da işleri zorlaştırıyor benim için. Her şeye alınıyorum her gün ağlıyorum. Dün akşam eşim işten gelmeden önce mesaj atmış çok açım ne yemek var diye ben de menüyü söyledim ve hiçbir şey almadan gelmesi gerektiğini yazdım. Beklediğim gibi eline yemekle geldi… bunu çok sık yapıyor yemeği beğenmeyince kendine yemek alıyor bence bu saygısızlık artık. Nereye kadar buzluğa atarsın aynı yemeği kaç gün yersin? Onu öyle görünce tartışmaya başladık ve benim bir anda gözüm döndü koltukta otururken elimdeki kırlenti ona fırlattım. Bir başka kırlenti de yere fırlattım. Sinirimin geçmediğini söyledim. Yemiyorsan atıyorum yeter artık diye mutfağa doğru yürürken eşime yaklaştım o da beni bileklerimden tutup koltuğa geri itti?? Ciddi anlamda şok geçirdim bu böyle mi olacaktı dedim. Arkadaşlar şiddet böyle mi başlar? Bi dahakinde üstüme yürüyecek diğerinde üzerime mi saldıracak? Kendimi odaya kapattım saatlerce ağladım ne yapacağımı bilemiyorum transfer zamanı yaklaşıyor iptal mi etsem boşansam mı evi mi terk etsem? 34 yaşındayım amhım düşük zaten 2 tane embriyom var ikisi de onunkiyle birleştirilip donduruldu. Ne yapacağımı bilemiyorum sabah gözümü gözyaşlarıyla açtım. Bu arada yanıma gelmedi salonda uyudu sabah kalkıp işe gitmiş. Mantıklı düşünemiyorum bu tablo nasıl görünüyor uzaktan?
Ben gazlanmak için açmadım aslında öyle olsa kendi hatamı ortaya koymam. Benim size daha hamileyken başka şehre trene binmişsin!!!! Sen anne olma!!!! Uygun değilsin!!!! Şimdiden böyleyse zaten boşacaksınız!!!!! Desem ben şu an ne okuyorum dersiniz. Yanlış konuda olduğuma kesinlikle katılıyorum zaten buraya başkalarının tedavi süreçlerini okumak için gelmiştim çok faydalanıyorum. Herkes sağolsun ne diyeyim kimse beni anlamak zorunda kalmasın.bence de siz bu görüşlerinizi sıkıntılarınızı tüp bebek sayfasına yazın. cidden incitmek için yazmıyorum. burada objektif yorum yazdık biz. siz ise sizi kendi hassas olduğunuz konu ile değerlendirmemizi istiyorsunuz. orada sizi anlarlar, gazlarlar, sen tüp bebek tedavisi görüyorsun, ayaklarını öpmesi lazım vs derler. sizde mutlu olursunuz. anne olamamanızın adamın şımarıklık yapıp yemek seçmesi
ile veya sizin haddinizi aşıp kırlent fırlatmanız ile alakası yok. var gibi görünüyor sanki anne olsanız herşey çözülecek gibi duruyor. ama öyle değil. hamilelikte bi an ben eşime kızıp trene bindim başka şehire gittm bilmediğim bir şehire manyaklıktan. düşünün aklıselim biri yapar mı bunu zeka var mı bu işte ? demem o ki bu fragman ama biz sizi anlayamayız. sizde o kadar dram içinde kalmışsınız ki gebeliği çözmeden bizi anlamazsınız. ama maalesef size gerçekler yazıldı.
Yalnızlık berbat bisi.tekrar evlenmeyi düşünüyorum.bir destek almamiz lazım.simdiki aklım olsa bosamazdim adamiNeden sürdürdünüz sorunlu bir evliliği?
Çok teşekkür ederim Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok mutlu şanslı bir hayatı olsun inşallahTüp bebek süreci gerçekten çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç. Bazen mucizenin gelmesi zaman da alabiliyor ve bu zaman da insanı daha da çok yıpratıyor. Ben de bu yollardan geçtim. Defalarca yumurta toplama, 3 transfer, işimi kaybettim. Ve o süreçteki kendime dönüp baktığımda tanıyamıyorum, ben ne yaşamışım diyorum. Pozitif sonucu aldım ve doğumu bekliyorumİnanın o üzgün, kaygılı ve stresli halim gitti.
Sakin kalmaya çalışın elinizden geldiğince.
Hazır olmadan da transferinizi yaptırmayın. Gerekirse kafanızı dağıtacak bir şeylerle uğraşın.
Zaten yaşadıklarımız zor bir de sürekli eşinizin istediği yemeği yapmayın. Sizin de mutlu olmanız lazım bu süreçte. Keşke böyle alıştırmasaydınız. Orta yolda buluşmanız lazım. Şiddet başladı diye düşünmüyorum ben sizin yaptıklarınıza istinaden o anda eşiniz de öyle tepki vermiş olabilir.
E hem ağlayarak geçti en güzel yaşlar diyosunuz hem boşamazdım diyosunuz. 36 yaşındayım hiç evlenmedim çok memnunum yalnızlığımdanYalnızlık berbat bisi.tekrar evlenmeyi düşünüyorum.bir destek almamiz lazım.simdiki aklım olsa bosamazdim adami
Uzun hikaye ama boşanma m hataydıE hem ağlayarak geçti en güzel yaşlar diyosunuz hem boşamazdım diyosunuz. 36 yaşındayım hiç evlenmedim çok memnunum yalnızlığımdan
Çok teşekkür ederimm. AminnÇok teşekkür ederim Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok mutlu şanslı bir hayatı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?