- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Açamam ki tepkisinden korkuyorum şu an. Kendime gelmem zaman alacak, gideceğimi söylemiştim ama oralı olmadı, defolur gidersin gibi bir şey söyledi yapmayacağımı düşünüyordu
Höh sakin ol şampiyonSizin gibiler yüzünden artık ne yapacağımızı bilemez olduk.
ilk dayakta defolup gitmeyecek kadar onursuz ve omurgasız olmasaydınız bunca kadın cinayeti olmazdı.
Katlandıkca katlan verdikçe ver tavizi daha nasıl düzelir diye dert yan.
Ye dayağını otur madem BOSAMAYACAKSIN BİZİM CANIMIZI KONUNLA SIKMA. Hadi eyvallah
+++ 1000Ay ne sacmalamissiniz allasen kusura.bakmayın ama. Kocasından dayak.yiyip evi terk etmeyen kadınlar mi öldürülüyor? Aksine ben sana muhtaç değilim deyip çatır çatır boşanan, ekonomik.özgürlüğünü eline alan kadınlar o hanzo kocaları bunu kabullenemedigi için öldürülüyor. Devlet de hiçbirşey yapmıyor bu adamlara eğer twitterda paylaşılıp gündem olmazsa. Yapmıyorlar ki kadınlar kocalarıni boşamaktan, sozunden çıkmaktan korksun, evden çıkmasın kocası ne derse onu yapsın diye. Omurgasizlik falan değil bu sindirilmiş bir kadın! Resmen hemcinsinize düşmanlık ediyorsunuz, asil sizin yuzunuzden kadın kadının kurdudur diye laflar çıkıyor!
Evet iki türlü de üzüleceğim ama ayrılık üzüntüsü geçici olur en azından. Cok tesekkurlersiz bile diyorsunuz ben duygularımı kaybettim diye.Bu çok büyük bir söz.Gerçekten size ne yaşattığına bakın.Bu hayatta hiçbir şey kolay değil.Kolay zor diye ayıracak olursak inanın kolay kısmına bir tane bile bir şey bulamayız.O yüzden sizi yargılayamam .Yalnız şuna dikkat edin ayrılmak ne kadar zorsa bu evliliği yürütmek o kadar zor.Sizin durumunuzda evliliğe devam etmek daha da zor.Biri bile diğerinden az kolay değil.O yüzden bu sefer odağınıza eşinizi değil de kendinizi alın.Çünkü ağzınızda kuş tutsanızda eşiniz beğenmek istemezse beğenmez.Bu hayatta kimsenin fikirlerine isteklerine göre yol alınmaz.Lütfen odağınıza tekrar kendinizi koyun.Bundan utanmayın çekinmeyin.Hatta zorlanacaksınız bile çünkü anlaşılan yıllardır eşiniz orada.Artık değişme vakti gelmiş.
bakın bu hayatta yaptığımız her eylemin güzelliğinide biz çekeriz cezasını da.tepemize binen insanlar ise yaptıkları her hatada onlara hala güzel şeyler yapmamızdan güzel şekilde davranmamızdan tepemizde.Yani cezalarını hiç çektirmedik.Artık eşinizin eylemlerinin karşılığını görme vakti gelmiş gibi duruyor.ve son birşey eklemek istiyorum.Devam etsenizde ayrılsanızda canınız acıyacak.Bundan kaçış yok.Bari canınızın yanmasına değsin de mutlu olun.Bu hayatta unutulmayan hiçbirşey yoktur.Çünkü biz insanlara verilmiş en güzel özellik unutmak.
Desteğin için teşekkür ederim insallah guzel olacakŞu sn gercekten yanında olup sana destek vermeyi çok isterdim. Ben evden ayrıldıgımda annemi kaybedeli 7 ay olmustu.aşlem sehir dısında ben evlenip oraya tayinimi saldırmıştı. Bir gece kalacak Bi aile yakınım yoktu. Arkadasımın yanına gttm ev arkadası oldum. Ben o acılı halimle yaptıysam sen hayli hayli yaparsın. Ama kararlı ol canım bnm. Ailene git anlat zamanla evliliğine de kocana da dısarıdan baktığında benim GB sadece kendine kuzacaksın. Çıkınca o evden orasının Bi cehennem girdap olduğunu anlıcaksın. Eğer pişman olur dönerse oturup karar senin bşdaha düşünür ailenle istişare edersin. Ama zamanla için nefretle dolacak. Genceciksin yapma kendine yapma dik dur güçlü ol dua et gerisini Allah ayarlucak bak gör
Tartıştığımız zaman söyledim bu sekilde devam edemiyorum gideceğim ben haberin olsun dedim bu sefer de tehdit mi ediyorsun diye kızdı:))ne zaman demistin ki gidicem diye?
Mutlaka bakacağım ilk anlar geçince üzülmeye başlayacağımı biliyorum iyileşmek için bir seyler yapmalıyımKonuyu yeni okudum zaten evden ayrılmışsınız ama yorumlarınızdan anladığım kadarıyla bu süreç sizin zor olacak. O yüzden Dr. Bahar Tezcan'ın ilişki bağımlılığı ve gaslighting videosunu önermeye geldim. İçinde bulunduğunuz durumu daha iyi anlamanız açısından iyi olur diye düşünüyorum.
Sürekli tetikte olmak söz öbeği durumumu tam olarak açıkladı bir kahve içmeye gittiğimizde bile rahat oturamıyorum, neye kızar, etraftan bize bakıyorlar mı vsÖmrün tükenir sürekli alttan alamazsın, idare edemezsin, onu idare edicem derken akıl hastası olursun. Sürekli tetikte olman gerekecek... Böyle bir hayatı istiyormusun?
Bir de hem öfke kontrol problemim var diyor hem de böyle davranırsan yine yaparım diyor kendisiyle çelişiyorHepsinin bahanesi aynı, şiddet gösterenlerin hepsi beni bu duruma sen getirdin, böyle olmasını sen istedin, hepsi senin yüzünden oldu diyorlar. Ben ruh hastasıyım diyen çıkmadı henüz...
Sağolun kalbinizin guzelliğiSiz cok tatli, iyi niyetli bir insansiniz.
Burda konu acmaniz cok iyi olmus, cok guzel yorumlar var.
Lutfen hepsini tekrar tekrar okuyun.
Zamanla gucunuz yerine gelecektir, sikintilariniz gececektir.
Size kolayliklar diliyorum.
Açmadım o da rest çekti benim için artık yoksun sildim dediAçmayın zaten
Her yerden engelleyin.
Aileniz muhatap olsun bundan sonra.
Süper.Açmadım o da rest çekti benim için artık yoksun sildim dedi
Merhaba çok üzgünüm sizlerle paylaşmak istiyorum eşim çabuk sinirlenen parlayan biri o kriz anınını kontrol edemezsem ya hakaret ediyor ya bana vuruyor. Birkaç gündür şehir dışında onun akrabasındaydık buraya gelmeden önce, kalacağımız gün sayısını anlaştık evde planlarım olduğunu, gelmem gerektiğini söyledim tamam dedi. Burada da işi uzadıkça uzadı beni göndermesini istedim kabul etmedi ben çok stres oldum trip yaptım ağladım filan o sıra arabadaydık bana aşırı şekilde bağırdı ve 4-5 defa yüzüme kafama vurdu. Çok bunalmıştım idare edemedim böyle yaptı ben de insanım her zaman sakin ve dengeli kalamıyorum. Evde de tartışınca hemen beni bastırmaya çalışıyor baş kaldırmaya kalktığım an onun eli kalkıyor ne yapacağımı bilemiyorum. Herkes bana yuvayı dişi kuş yapar onu idare etmeyi bil kendine vurdurma diyor ama duygularım çok incinmiş durumda. Böyle devam edemeyeciğimi söylediğimde umrumda olmaz boşanırız diyor, ama yapamayacağımı düşünüyor boşanmak istemediğini biliyorum. Eğer kalkışırsam da alttan almayacağını biliyorum. Ama çok yoruldum bu ilişkide
Şunu söyleyebilirim ayrılırsanız hala mutlu ve huzurlu bir yuva kurabilme şansınız olacak.Hem de yaşadıklarınızdan hareketle bir erkekte neyi görmek isteyip istemediğinizi biliyorsunuz artık.Daha iyi bir eş size yakışır bir eş seçebileceksiniz.ne demek hakkınızda hayırlısı olsun.Mutlu olunEvet iki türlü de üzüleceğim ama ayrılık üzüntüsü geçici olur en azından. Cok tesekkurler
Tartıştığımız zaman söyledim bu sekilde devam edemiyorum gideceğim ben haberin olsun dedim bu sefer de tehdit mi ediyorsun diye kızdı:))
Evet insanlar da beni haksız görüyor çok üzülüyorum kendimi anlatamıyorum umarım birgun eşim de anlar yanlış yaptığınıKıyamam sana.
Şiddetin bahanesi olmaz canım.
Asla bu adamları mutlu edemezsiniz.
Narşisttir bu tipler, sadisttir.
Vurdugu için haksız sen hepsindir, ona göre onu bu raddeye sen getirmişsindir.
O sebeble bu tip adamlar asla düzelmiyor.
Çünkü şiddeti normal gören bir zihniyete sahip olarak olmayan beynini geliştirmiş.
Zahmetine, emeklerine, yitip giden zamanına yazık.
Kendini delirtirsin.
Sonrası ise psikologlar, ilaçlar.
Kendinden mülhem bu durum için de sagda solda bunun psikolojisi bozuk algısı yaratacak.
Çevren de gerçekten sorunun sende oldugunu düşünecek.
Sen hiç bu ülkede eşine şiddet uygulayıp, haksız erkek gördün mü ?
Ben görmedim.
Şimdi evet üzülürsün ama sonra ardına dönüp baktıgında çok dogru bir karar verdigini göreceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?