Şiddet gördüm:(

Evet artık paylaşmak zorundayım devam edemiyorum

Oncelikle elinizde bir darp raporunuz olsun. Bunu garantileyin. Sonra bosanmakla baslayabilirsiniz. Siz kimsenin her kafasi attiginda dovebiicegi zavalli degilsiniz. Ben 10 yildir evliyim. Yeri geliyor kavga ediuoruz bizde esimde sinirlidir ama kavga aninda baska odaya gider asla suana kadar bir tokatini bir itmesini dahi gormedim ki bu olmasi gerekendir. Her sinirlendiginde siddet yol veya hak dedildir. Siddetinde hic bahnesi olmaz

Ben boşansam canımı yakmaya çalışır asla alttan alacak bir insan değil
Ömür boyu şiddet yaşayacağıma geçici bir sıkıntıya razı olurum. Korkman çok normal çünkü adam seni iyice ezik hale getirmiş ama yaşın daha gençken kurtar kendini, inan ilerisi daha iyi olmuyor üstüne şiddetten başka hastalıklar da ekleniyor.

Ay ne sacmalamissiniz allasen kusura.bakmayın ama. Kocasından dayak.yiyip evi terk etmeyen kadınlar mi öldürülüyor? Aksine ben sana muhtaç değilim deyip çatır çatır boşanan, ekonomik.özgürlüğünü eline alan kadınlar o hanzo kocaları bunu kabullenemedigi için öldürülüyor. Devlet de hiçbirşey yapmıyor bu adamlara eğer twitterda paylaşılıp gündem olmazsa. Yapmıyorlar ki kadınlar kocalarıni boşamaktan, sozunden çıkmaktan korksun, evden çıkmasın kocası ne derse onu yapsın diye. Omurgasizlik falan değil bu sindirilmiş bir kadın! Resmen hemcinsinize düşmanlık ediyorsunuz, asil sizin yuzunuzden kadın kadının kurdudur diye laflar çıkıyor!

Sana boşan demek kolay ama diye bir duraklamam gerekecek bir mesleğin var mı, evin var mı, kendi ayaklarının üstünde durmayı becere bilirmisin boşanmadan başka sevgili yapmadan, erkeksiz yaşaya bilirmisin
Bunların hepsine evet diyorsan o dayak atan psikopatyan kurtul derim

İyi işte dayak yiyip otursun madem sizin gibi zihniyetler dayağı yer oturur ancak.

Benim eşimde mesleği saygın, yönetici. Sürekli bakanlıklarda orda burda vs vs.
Ama beni dövse statüsü çevresi için asla durmam.
Her evlilikte kimi gün gerginlik olur ama dayak ne...
Eşinizin ya öfke kontrolü yok yada psikolojik sorunları var.
Sebepsiz yere dövüyordu ki eşi, dayak atmak isterse bahaneler üretir erkekler.
Kıskançlık, yemek yapmadın, temizlik yapmadın, bana laf çevirdin vs vs.
Peki siz davranışlarımızda problem görüyor musunuz?

Mesleğim yok ama ailem yanımda, ben üniversite sınavına hazırlanıp bir meslek edinmek istiyorum evlilik birliği içinde bunu yapamam ayrılmam gerekiyor

Ben problem görmüyorum aksine karşı fikrimi söyleyebilme özgürlüğüne sahip olmak istiyorum bunu kavga ederek değil medeni bir sekilde bir doğruya ulaşmak istiyorum ancak ya ses yükseliyor, ya hakaret ya da el kalkıyor. Devamında normal bir iletişim söz konusu değil zaten

İyi işte dayak yiyip otursun madem sizin gibi zihniyetler dayağı yer oturur ancak.
Evlenmeden önce şiddet gören insanlara benim tavrım da sizinki gibiydi. Bunu yaşadığım zaman hissettiğim çaresizlik, değersizlik ve hayal kırıklığını tarif edemiyorum ama bu ilişki mutlaka bitecek dedim hep ve sondayım artık

Canım benim Allah askına kendine gel. Ben evliliğimde 2 kez tokat yedim birinde gözlüğüm gözimdeyken vurduğu için gözlük kırılıp gözümün yanlarını kesti. Ağlaya ağlaya uyudum sabah Bi kalktım gözüme sanki siyah perde inmiş sanki nasıl doktora gittim anlatamam o duyguyu. Doktor 1 2 cantğmle gözünü sıyırmış, o yüzden ağlama dedi. Ya gözüme saplansaydı kırık çerceve. Yapma kurban olayım yapma şiddet çok tehlikeli bir durum. Keza yine bir arkadaşım eşinden yediği dayak sonrası kulak zarı patladı. Yapma yaptırma kendine. İnanki benim babam öle böle sinirli değildir. Ama anneme vurduğunu bir kez bile hatırlamam. Tabiri caizse ceketini alıp cıkıp giderdi evden gece yatmaya gelirdi. Çok üzüldüm inanki çok üzüldüm. Kendine gel nolur care o adamla bu sekilde evli kalmak değil. Çare dayak yiyip susmak değil.

UF ne alaka iyi misiniz siz ya. Sanki ben kadının yeri kocasinin yanıdır falan dedim. Sizin tavrinizin konu sahibinin kocasinin tavrindan hic.bi farkı yok. Ayni kendi düşüncesi dışında hareket eden insanlara saldıran o hastalıklı faşizan tavır.

Boşanmak zor inanki zor. Ama kendimden örnek veriyim bu zorluk evliyken yaşadığımı zorluğun yanında küçük kalıyor. İnanki bak ben de bosandım amacım gaza getirmek hiç değil Allah kimsenin yuvasını dagıtmasın ama çok acı gelecek ben kendime şunu diyorum hiç değilse lu an bana hakaret eden küfür eden sürekli el havada Bi insan yok hayatımda. Abiri caizse Bi lokma ekmek bulup calısıp yiorum. Hani demişler evin var mı mesleğin var mı. Bir tek benim mesleğim vardı 5 kurusum yoktu kenarda 5 kurus ta talep etmeden bosandım kaçtım resmen kaçtım. Kendine gel bolca dua et bak gör Allah yardım edecek herkese de kulak asma kadın idare eder falan kendi kızları dayak yese kadınsın idare et demicekler öle dişün

Evet arkadaşın uslubu da sert:))

Evet arkadaşın uslubu da sert:))

Siz ciddiye almayın bölgelerini.omurgasız falan değilsiniz kocamdir döver de sever de demiyosunuz ki içinde bulunduğunuz durumun farkindasiniz. Ki ayni yastayiz hayallerinizi, hissettiklerinizi o kadar iyi anlıyorum ki. Bi an önce kurtulunca o adamdan, mutlu olmak sizin de hakkıniz değil mi, neden elin hasta manyaginin kahrini cekesiniz

Ayrılacağım buradaki yorumlar bir nebze olsun kendime gelmemi sağladı teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…