- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Evet artık paylaşmak zorundayım devam edemiyorumİnan bilmezlerse daha çok üzülürler. Eşinin şiddeti çığ gibi artarak büyüyecek, çünkü bu böyledir. Her seferinde sınırı bir tık daha aşar karşındaki. Bir noktada yaşadığın şiddetin izlerini çevrenden saklayamaz hale geleceksin. İşte şimdi söylemezsen o zaman annen-baban, çevren onlarla paylaşmayıp işlerin bu noktaya gelmesine izin verdiğin için daha çok üzülür.
Dayak yemeye devam et o zaman . Alttan almasi mi onemli olan bu hikayedeki kadinda da bilmiyordu kocasinin boyle olcagini en son adam bosol bosol diye bagirmis dusun yaniBen boşansam canımı yakmaya çalışır asla alttan alacak bir insan değil
Ömür boyu şiddet yaşayacağıma geçici bir sıkıntıya razı olurum. Korkman çok normal çünkü adam seni iyice ezik hale getirmiş ama yaşın daha gençken kurtar kendini, inan ilerisi daha iyi olmuyor üstüne şiddetten başka hastalıklar da ekleniyor.Ben boşansam canımı yakmaya çalışır asla alttan alacak bir insan değil
Ay ne sacmalamissiniz allasen kusura.bakmayın ama. Kocasından dayak.yiyip evi terk etmeyen kadınlar mi öldürülüyor? Aksine ben sana muhtaç değilim deyip çatır çatır boşanan, ekonomik.özgürlüğünü eline alan kadınlar o hanzo kocaları bunu kabullenemedigi için öldürülüyor. Devlet de hiçbirşey yapmıyor bu adamlara eğer twitterda paylaşılıp gündem olmazsa. Yapmıyorlar ki kadınlar kocalarıni boşamaktan, sozunden çıkmaktan korksun, evden çıkmasın kocası ne derse onu yapsın diye. Omurgasizlik falan değil bu sindirilmiş bir kadın! Resmen hemcinsinize düşmanlık ediyorsunuz, asil sizin yuzunuzden kadın kadının kurdudur diye laflar çıkıyor!Sizin gibiler yüzünden artık ne yapacağımızı bilemez olduk.
ilk dayakta defolup gitmeyecek kadar onursuz ve omurgasız olmasaydınız bunca kadın cinayeti olmazdı.
Katlandıkca katlan verdikçe ver tavizi daha nasıl düzelir diye dert yan.
Ye dayağını otur madem BOSAMAYACAKSIN BİZİM CANIMIZI KONUNLA SIKMA. Hadi eyvallah
İyi işte dayak yiyip otursun madem sizin gibi zihniyetler dayağı yer oturur ancak.Ay ne sacmalamissiniz allasen kusura.bakmayın ama. Kocasından dayak.yiyip evi terk etmeyen kadınlar mi öldürülüyor? Aksine ben sana muhtaç değilim deyip çatır çatır boşanan, ekonomik.özgürlüğünü eline alan kadınlar o hanzo kocaları bunu kabullenemedigi için öldürülüyor. Devlet de hiçbirşey yapmıyor bu adamlara eğer twitterda paylaşılıp gündem olmazsa. Yapmıyorlar ki kadınlar kocalarıni boşamaktan, sozunden çıkmaktan korksun, evden çıkmasın kocası ne derse onu yapsın diye. Omurgasizlik falan değil bu sindirilmiş bir kadın! Resmen hemcinsinize düşmanlık ediyorsunuz, asil sizin yuzunuzden kadın kadının kurdudur diye laflar çıkıyor!
Benim eşimde mesleği saygın, yönetici. Sürekli bakanlıklarda orda burda vs vs.Benim eşim de saygın bir meslek ve çevreye sahip, dışardan şiddet eğilimli olduğunu bilmiyorlar. Statü guzel bir şey ama böyle şeyler yaşayınca yerin dibine batsın diyorsun. Bir şey sormak istiyorum eşim bana diyor ki başka kocalar sebepsiz yere nasıl dövüyor (kuzeninizin eşi gibi olaylardan bahsediyor) ben ise senin davranışlarına göre öfkemi kontrol edemediğim için vuruyorum diyerek kendisini aklıyor. Kuzeninizin eşi gibi yapmasa bile birkaç defa vucudumda morluk oluşmasına sebep oldu bu haklılığını göstermez değil mi.
Mesleğim yok ama ailem yanımda, ben üniversite sınavına hazırlanıp bir meslek edinmek istiyorum evlilik birliği içinde bunu yapamam ayrılmam gerekiyorSana boşan demek kolay ama diye bir duraklamam gerekecek bir mesleğin var mı, evin var mı, kendi ayaklarının üstünde durmayı becere bilirmisin boşanmadan başka sevgili yapmadan, erkeksiz yaşaya bilirmisin
Bunların hepsine evet diyorsan o dayak atan psikopatyan kurtul derim
Ben problem görmüyorum aksine karşı fikrimi söyleyebilme özgürlüğüne sahip olmak istiyorum bunu kavga ederek değil medeni bir sekilde bir doğruya ulaşmak istiyorum ancak ya ses yükseliyor, ya hakaret ya da el kalkıyor. Devamında normal bir iletişim söz konusu değil zatenBenim eşimde mesleği saygın, yönetici. Sürekli bakanlıklarda orda burda vs vs.
Ama beni dövse statüsü çevresi için asla durmam.
Her evlilikte kimi gün gerginlik olur ama dayak ne...
Eşinizin ya öfke kontrolü yok yada psikolojik sorunları var.
Sebepsiz yere dövüyordu ki eşi, dayak atmak isterse bahaneler üretir erkekler.
Kıskançlık, yemek yapmadın, temizlik yapmadın, bana laf çevirdin vs vs.
Peki siz davranışlarımızda problem görüyor musunuz?
Evlenmeden önce şiddet gören insanlara benim tavrım da sizinki gibiydi. Bunu yaşadığım zaman hissettiğim çaresizlik, değersizlik ve hayal kırıklığını tarif edemiyorum ama bu ilişki mutlaka bitecek dedim hep ve sondayım artıkİyi işte dayak yiyip otursun madem sizin gibi zihniyetler dayağı yer oturur ancak.
Yok devam etmeyeceğim dayanamıyorum ki nefret etmeye başladımDayak yemeye devam et o zaman . Alttan almasi mi onemli olan bu hikayedeki kadinda da bilmiyordu kocasinin boyle olcagini en son adam bosol bosol diye bagirmis dusun yani
İyi işte dayak yiyip otursun madem sizin gibi zihniyetler dayağı yer oturur ancak.
Evet arkadaşın uslubu da sert:))UF ne alaka iyi misiniz siz ya. Sanki ben kadının yeri kocasinin yanıdır falan dedim. Sizin tavrinizin konu sahibinin kocasinin tavrindan hic.bi farkı yok. Ayni kendi düşüncesi dışında hareket eden insanlara saldıran o hastalıklı faşizan tavır.
Evet arkadaşın uslubu da sert:))
Ayrılacağım buradaki yorumlar bir nebze olsun kendime gelmemi sağladı teşekkür ediyorumSiz ciddiye almayın bölgelerini.omurgasız falan değilsiniz kocamdir döver de sever de demiyosunuz ki içinde bulunduğunuz durumun farkindasiniz. Ki ayni yastayiz hayallerinizi, hissettiklerinizi o kadar iyi anlıyorum ki. Bi an önce kurtulunca o adamdan, mutlu olmak sizin de hakkıniz değil mi, neden elin hasta manyaginin kahrini cekesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?