tam okumadınız galiba bizim başımızda baba falan yok bizim sahibimiz yok kendimize bakamıyoruz aldık diyelim bu kişi psikopat her türlü şey beklenir polis uzaklaştırması kaç kadının ölümüne engel oldu ki bizlere birçok şey yapabilirMesela o kadını oradan alıp kurtarabilirsiniz.
Sahibimiz yok ne demek ya? Evcil hayvan misiniz sahibiniz olsun?tam okumadınız galiba bizim başımızda baba falan yok bizim sahibimiz yok kendimize bakamıyoruz aldık diyelim bu kişi psikopat her türlü şey beklenir polis uzaklaştırması kaç kadının ölümüne engel oldu ki bizlere birçok şey yapabilir
İnanin siginma evindeki kadinlar sizin gibi karamsar dusunmuyorlar. Daha simdi geldim oradan,oturup halimize sukur,canimiz guvende diyen pek cok kadin gordum. Cocuklari ile yepyeni bir hayata baslamak icin cabaliyorlar. Oturup öldürülmeyi beklemiyorlar. Bence boyle seyleri yazmadan once bir gidin gorun,siz de onlara yardim elinizi uzatin. Boylece bizim konusmalarimizi “ustten ustten konusma”olarak dusunmez,hemcinsine yol gosteriyor olarak gormeye baslarsiniz sevgili arkadasim.Her şey o kadar kolay çünkü. Ne var ki ayol söylesin polise gitsin sığınma evine.
Muhtemelen okula bile gitmemiş, market alışverişinden başka dışarıyla alakası olmamış, şiddet gördüğü halde ailesi sorumluluk almayan kadınlar için ayy bıraksın kocasını gitsin sığınma evine demek çok kolay.
Sığınma evine gidince çocuklarından ayrı kalma ihtimali olduğunu, polise şikayet etmenin bir faydası olmadığını görmüyorsunuz. Görmenizi de beklemiyorum ama lütfen şu şiddet konularında kadının çaresiz olduğunu anlayın, ayol niye çekiyor ki bunu boşansın işte diye üstten üstten konuşmaktan vazgeçin.
Kadına şiddetten cezaevi mi? En fazla uzaklaştırma veriyorlar haberlerde gördüğüm kadarıyla.. Yoksa kadını öldürene kadar geziyor dışarda, şiddet gösteren adamlar.. (Adam dedim ama ağız alışkanlığı!!)Kadın ilk önce emniyete gidecek , darp raporu ile ifade verecek.
Kendisi kadın sığınma evine , çocuklar sosyal hizmetlere ;
O şahıs da kadına şiddetten cezaevine girecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?