şiddet gören kadın

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
yakın bir akrabam karısını dövüyor hemde öyle böyle değil kollarını kırasıya kadar çocukları var onlarında piskolojisi bozuk küçüğü sürekli altına yapıyor o kadın çaresiz biz hariç kimse dur demiyor buna zaten küçükkende hayvanları dövermiş psikopatın biri uzak şehirlerde yaşıyoruz ve tek yapabildiğimiz yapma etme demek bizim ailede aile değil sahip çıkamıyoruz ne yapabiliriz bilmiyorum kimliğimizi çıkarmadan çünkü bu kişi psikopat yarın bizede birşey yapabilir zaten kimsemiz yok kimliğimizi açık etmeden ne yapabiliriz kadının ailesi sahip çıkmıyor gidicek yeride yok öldürmeyi bile planlıyor günahı boynuna lafları bu yönde ne yapabiliriz

Mesela o kadını oradan alıp kurtarabilirsiniz.
tam okumadınız galiba bizim başımızda baba falan yok bizim sahibimiz yok kendimize bakamıyoruz aldık diyelim bu kişi psikopat her türlü şey beklenir polis uzaklaştırması kaç kadının ölümüne engel oldu ki bizlere birçok şey yapabilir

Kadın sığınma evine falan gidemez mi?
O pislik dışarıdayken beraber gidip halletseniz çaktırmadan mesela?
Şartlar nedir bilmiyorum da, araştırıp bi gitseniz beraber?
Uzaklaştırma cezası falan işe yaramıyor maalesef.
Her gün görüyoruz haberlerde
En azından nerede olduğunu bilmez kadın sığınma evine giderse

Tanıdığım bir kişi de böyle psikopatmış esini öldüresiye kadar dövdüğü için kadın en sonunda kadın sığınma evlerine yerleştirilmiş adamdan habersiz sanırım tam net bilgim yok, çocuklarını geride bırakmış simdi hepsi annelerini öldü diye biliyor, psikopat bir babayla ömür geçirmeye çalışıyorlar bir kızı dayanamayıp intihara teşebbüs etti felç kaldı ve hepten babaya muhtaç şimdi. Eğer öyle bir şey yapacaksa nolur çocuklarını da alsın yanına

Hiç dayanamadığım konular bunlar. Yani böyle adamlar elime geçecek hergün bi güzel dövecem dayak atmak böyle olur diye.
Kadın sığınma evinden başka çare gelmiyo aklıma ama adamın olduğu şehirde değil ve lütfen çocuklarını asla bırakmasın bu kadın. Böyle çocuklara nasıl içim yanıyo onlar masum ve anneye muhtaç

Sahibimiz yok ne demek ya? Evcil hayvan misiniz sahibiniz olsun?

Kadin kendisi kurtulmak istese kurtulur. Siz bir sey yapamazsiniz. Alir cocuklarini cikar gider siginma evlerine.

Neden cekiyor ki kadin bu kadar iskenceyi ne var yani.Alsin cocuklarini gitsin.Adam hep mi evde disari cikinca onlarda ciksin.Yani biraz kadinin cabalamasi lazim degil mi?Halinden rahatsiz degil herhal

Bence kadının kurtulmaya karar vermekle başlaması lazım. Onu bu konuda cesaretlendirebilirseniz eğer. Gerisi de gayet kolay. Kimliği gizli kalmak kaydıyla bile sığınma evine yerleşebilir. Diğer türlüsü maalesef çok da mantıklı değil. Bir koca kurbanı daha okumak istemiyorum

Her şey o kadar kolay çünkü. Ne var ki ayol söylesin polise gitsin sığınma evine.

Muhtemelen okula bile gitmemiş, market alışverişinden başka dışarıyla alakası olmamış, şiddet gördüğü halde ailesi sorumluluk almayan kadınlar için ayy bıraksın kocasını gitsin sığınma evine demek çok kolay.

Sığınma evine gidince çocuklarından ayrı kalma ihtimali olduğunu, polise şikayet etmenin bir faydası olmadığını görmüyorsunuz. Görmenizi de beklemiyorum ama lütfen şu şiddet konularında kadının çaresiz olduğunu anlayın, ayol niye çekiyor ki bunu boşansın işte diye üstten üstten konuşmaktan vazgeçin.

Kadın ilk önce emniyete gidecek , darp raporu ile ifade verecek.
Kendisi kadın sığınma evine , çocuklar sosyal hizmetlere ;
O şahıs da kadına şiddetten cezaevine girecek.

Siz değil devlet sahip çıkacak
Şikayet etsin kocasını evden uzaklaştırma kararı çıkarsın
Sonra belediyeye kaymakamligi gitsin, durumu anlatsın gelirinin olmadığı eşinin uzaklaştırma kararı çıktığının maddi konuda destek istesin.

Dediğiniz gibi olmuyor mevzular şiddet konularında alt komşudan ağlama ve çığlık sesleri geliyor diye polise şikayet ettim, polis gelip kapıyı çalmış çıkan çocuk sorun yok demiş polis benim kapıma geldi göstere göstere "başka bir problem var mı sorun yokmuş" diye, onlara yardımcı olmayı geçti belki de psikopat bir adama beni hedef haline getirdi. Bu ülkede kadın ölmeden kurtulmuyor ne yazık ki.

Eşimi öldüreceğim diye polise kendini ihbar etsin, kadını alıp götürsün polis. Bu gitgide daha beter olan erkek egemen toplumda kadın için daha kolay bir çözüm.

Polise şikayet edebilirsiniz kimliğinizi de görürse Görsün size bşy yapmaya kalkarsa yine şikayet edersiniz

İnanin siginma evindeki kadinlar sizin gibi karamsar dusunmuyorlar. Daha simdi geldim oradan,oturup halimize sukur,canimiz guvende diyen pek cok kadin gordum. Cocuklari ile yepyeni bir hayata baslamak icin cabaliyorlar. Oturup öldürülmeyi beklemiyorlar. Bence boyle seyleri yazmadan once bir gidin gorun,siz de onlara yardim elinizi uzatin. Boylece bizim konusmalarimizi “ustten ustten konusma”olarak dusunmez,hemcinsine yol gosteriyor olarak gormeye baslarsiniz sevgili arkadasim.

Kadın ilk önce emniyete gidecek , darp raporu ile ifade verecek.
Kendisi kadın sığınma evine , çocuklar sosyal hizmetlere ;
O şahıs da kadına şiddetten cezaevine girecek.
Kadına şiddetten cezaevi mi? En fazla uzaklaştırma veriyorlar haberlerde gördüğüm kadarıyla.. Yoksa kadını öldürene kadar geziyor dışarda, şiddet gösteren adamlar.. (Adam dedim ama ağız alışkanlığı!!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…