şiddet gören kadın

aynen öyle kadın korkuyor zaten ve kadın sığınma evinide bilmiyor ilkokul terk zaten

kadına telefon veriyor mu evden dışarı ne şartlarda yolluyor size göre çok kolay

Buradaki insanlari azarlayarak yardim edemezsiniz kadina. Cekin videoya gonderin ozelden bana. Ben ulasayim gerekli yerlere.

kadına telefon veriyor mu evden dışarı ne şartlarda yolluyor size göre çok kolay
Siz buraya konu acabildiginize gore telefon kullanabiliyorsunuzdur herhalde. Verin telefonunuzu bir gunlugune. Video ceksin arkadasiniz. Bir telefona sahip cikabilir herhalde.

Buradaki insanlari azarlayarak yardim edemezsiniz kadina. Cekin videoya gonderin ozelden bana. Ben ulasayim gerekli yerlere.
siz herşeyi çok basit görüyorsunuz biz uzak şehirlerde yaşıyoruz kadına telefonda bile diyemem bunları dinliyor adam yüzyüze gelirsek anca öyle konuşabilirim ben kimseyi azarlamıyorum millet sahip diyince hayvan demeyi biliyor ama kaba olan ben oluyorum

Bakin,insanim sahibi olmaz. İnsan sahibe ihtiyac duymaz. Ben o anlamda soyledim. Yoksa hayvan degil insan oldugunuzu elbette ben de biliyorum o kadar aptal degilim oyle degil mi?

Kadinin acik adresini verin bana ozelden ben halledeyim madem, disari cikamayan telefon kullanamayan ,esir gibi yasayan kadina ben yardimci olurum. Siz konuyu insan azarlamak icin mi actiniz yoksa sabir sinamak icin mi bilmiyorum ama, elinizin altinda internet var,her turlu bilgiye ulasma imkaniniz varken su tutumunuzu gercekten anlamiyorum ben. Yardim istemiyor muydunuz? İste size yardimi ben teklif ediyorum.

korkuyorum ya kadına daha çok zarar verirsem umarım vermem burdaki bayanlar 183 ihbar hattını arabiliceğimi söyledi orayı arıcam

korkuyorum ya kadına daha çok zarar verirsem yeni eve göçtüler adresi bulursam size atiyim
Korkacak bir sey yok, ne malum sizin ihbar ettiginiz? Ayni sehirde bile degilmissiniz,ben degilim der cikarsiniz isin icinden. Kadin kurtulmak istiyorsa her turlu kurtulur. Ama
İstemiyorsa evinden zorla cikaracak haliniz yok

Korkacak bir sey yok, ne malum sizin ihbar ettiginiz? Ayni sehirde bile degilmissiniz,ben degilim der cikarsiniz isin icinden. Kadin kurtulmak istiyorsa her turlu kurtulur. Ama
İstemiyorsa evinden zorla cikaracak haliniz yok
aynen öyle dicem 183 arıcam kimlik belirtmeden

Hanımefendi kendinizde misiniz siz? Ne geliyor elinizden mesela ne yapıyorsunuz? Sizin söylediğinize göre polise gitmek, kadın sığınmaya gitmek kadını öldürecek. Sizinde sahibiniz yok kadını alamıyorsunuz yanınıza. Başka ne seçenek var?

Yani madem amacınız akıl almak değil, ne diye konu açıyorsunuz, neyi soruyorsunuz ben anlamadım. Devletin hizmetleri belli. Hepimiz burada hatırlattık. İster iletin kadına ister iletmeyin. Saldırıp durmayın.

Kadın arayamıyorsa siz arayın ihbar edin hem polise hem 183 e kimliğiniz gizli kalır,kadın sığınma evine yerleştirilir yerinide söylemezler,ama kadında gitmeyi istemeli.

Ev telefonu var mı kadının cep telefonunu dinleyebilir ama ev telefonunu dinleyemez eğer var ise oradan irtibata geçin kadınla kocası işe gittiğinde böyle böyle yapacağım haberin olsun deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…