- 31 Aralık 2017
- 6.460
- 22.146
- 348
- 28
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Hı hı siz öyle deyin. İki dk da neler uydurur da nelere inanırlar şaşar kalırsınız.Aman eksik olsunlar. Zaten adamla selam sabahımız Bile yok kime ne yapışması ?
Evet iste anlatmak istediğim buydu kapı komşumuz ister istemez seslerine maruz kalıyoruz dinlemesem bileBenim de çevremde var böylesi. Mesleği vs olan hatta evi tek başına geçindirip üstüne dayakçı herife bakan. Onlar da böyle seviyor demek ki deyip sado-mazo ilişkilerinde mutluluklar dileyip uzaklaşıyorum kendilerinden. Komşunuz olması kötü ama dinlemiyorum deseniz bile kavga gürültülerine maruz kalırsınız
Yahu bi bitmedinizSize ne?
Öyle gerçekten zaten boşverdim sadece ilk sok etkisiyle açtığım bir konuyduBu tür olaylarda olan dinleyiciye oluyor vallakomsunuza uzulemedim onun seçimi çünkü. Benim de eski komşumda öyleydi. Kavgalarına herkes şahit herkese dert yanardı üzülürdük. Kayinailesi ile yaşıyordu. Kocasını geçtim kayınpederi bile darp etmişti kızı kayınvalidesi. Kaç kere karakolluk oldular polis geldi. Ayrıldı baba evine gitti. Ailesi sahip çıktı ayrı ev tuttular rahat yaşasın diye. Maddi olarak arkasindaydilar. Çok dinledim derdini sürekli anlatır anlatırdı. Peki bu hanım kızımız ne yaptı dersiniz ayrı eve bile değil kayınvalidesiyle yaşadığı eve geri döndü çok pismanlarmis kızım kızım diye ağzının içine bakiyorlarmis vs. Öyle mi dedim mutluluklar daha da sormadım yani. Zaten kendisi de görüşmek istemedi ailesi yetiyormus kendisine başkasına su an ihtiyacı yokmus. Herkes kendi tercihini yaşar şu hayatta bosverin
Başkasının dedikodusunu yapanlar da bi bitmedi valla. Ayni buradaki gibi iki komşu bir araya gelince de kadının dedikodusunu yapıp kinadiginiza eminim.Yahu bi bitmediniz
O da herkese hayatını anlatmasın Bihter. Konu sahibine özel bir durum değilmiş bi de bu, önüne gelene dert yanıyormuş. Böyle yapıp da dedikodu malzemesi olmayacağını sanmak şey değil mi çok minnoş.Başkasının dedikodusunu yapanlar da bi bitmedi valla. Ayni buradaki gibi iki komşu bir araya gelince de kadının dedikodusunu yapıp kinadiginiza eminim.
Ne cok şey sanıp düşünüyorsun sen öyleBaşkasının dedikodusunu yapanlar da bi bitmedi valla. Ayni buradaki gibi iki komşu bir araya gelince de kadının dedikodusunu yapıp kinadiginiza eminim.
VarCocuk var mıdı
Kadına dycek bişeymiz olamaz ama Allah cocukların yardımcısı olsun umarım o siddeti cocuklarda gormuordur
Yo yaram yok, milletin hayatının dedikodu malzemesi yapılmasını doğru bulmuyorum sadece. Yaran var diyerek bile başkasının hayatını elestiriyorsunuz aslında. O kadının hayatindan size ne? İsterse hergun dayak yer ertesi gün barışır, isterse bir kelimeye terk eder. Tek elestirebileceginiz şey çocuklar olur, soruyorum o zamn çocuklar için bişey yaptınız mı? Şiddet var diye sosyal hizmetleri aradınız mi mesela?Ne cok şey sanıp düşünüyorsun sen öylesanane yahu sanane benim konumdan farklı geldi onaylamadım hatta yadırgadım burdaki kadınların da fikrini almak istedim var bir yaran da hayırlısı
Haklısın, ben hicbirseyimi anlatmam mesela. Çünkü insanlar gizli gizli eleştirir ya da haz duyar.O da herkese hayatını anlatmasın Bihter. Konu sahibine özel bir durum değilmiş bi de bu, önüne gelene dert yanıyormuş. Böyle yapıp da dedikodu malzemesi olmayacağını sanmak şey değil mi çok minnoş.
İnsanları çöp kovası olarak kullanmanın bir bedeli var ama doğru ama yanlış, bir yürek yangını ile bas bas bağırırsın onu anlarım da, sürekli sağa sola dert yanıp da kimsenin hakkında konuşmamasını beklemek fazla naiflik olur.Haklısın, ben hicbirseyimi anlatmam mesela. Çünkü insanlar gizli gizli eleştirir ya da haz duyar.
Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum olan da o günahsız çocuğa olacakBuraya yazıyorum, aynı şeyler yine yaşanacak. Yine şiddet olacak, yine evi terkedecek ve yine barışacaklar. Bazılarının ilişki dinamiği böyle maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?