- 15 Şubat 2015
- 13.353
- 47.094
- 798
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Cocuklari büyük. Benim balkon onlarin giris kapisi ve balkonuna bakiyor. Polis geldiğinde cocuklarla da konuştular, sanirim olaylari anlatmiyorlar. Dogal olarak aksam hepsi ayni eve geri dönüyor. Cocuk bu insanlar icin bisey ifade etmiyor, nasil okuturum, ahlakli ve iyi insan yetistiririm dertleri yok o yuzden bol bol cocuk yapiyorlarBöyleleri ürememeli, çocuklara yazık.Bu ikisi hiç ayrılmasın başkalarının başını yakmasinlar,aşka gelip ayrı ayrı üremesinler.
O me korkusuyla neyin kafasıyla barıştı ben bilmiyorumO kadının olayı çaresizlik değil ama. Şiddet korkusuyla barışmadı eski eşiyle bunu biliyorsunuz.
Bakın burda yazdım.O me korkusuyla neyin kafasıyla barıştı ben bilmiyorum
Bazılarının ne olursa olsun birbirlerinden başka kabul görecek yeri yoktur.
Ay yok artık öğretmenlik mesleğinin bir burdan vurulmadigi kalmıştı. Ne alakası var konunun kadının mesleğini nasıl yaptığıyla?Detay ne mi? Ne zaman olmuş, kim evden gitmiş, ev satılığa çıkmış, kadın memurmuş, öğretmen komşu, kapıyı birtanem diyerek açmış falan fistan. İnsan kendiyle ilgili olduğunu anlamaz mı bunların?
Ne kadar dedikoducusunuz, kadın size içini dökmüş bir de gelip kkde herkese yayıyorsunuz. Böyle mi öğretiyorsunuz öğrencilerinize de?
Size bir tavsiye. İnsanların seçimlerini yargılamayın. Kendi hayatı kendi kararı sizi zerre ilgilendirmez. Yarın bir gün kocasına gözü var'a çıkartırlar adınızı. Bu düşüncenizi her yerde de anlatmayın.Bana mı cok anormal geliyor arkadaşlar ? Bu insanlar karşı kapı komşularımız 3 4 ay önce boşandılar kadın evden gitti ev satılığa çıkartıldı adam da eşyalarını toplayıp ailesinin yanına gitmişti
Uzun bir süre fiziksel siddet olan evliliklerinde is artık psikolojik siddete dönüşmüştü anlatırdı görüstükce kadın
Ben de siddet yüzünden boşandım ve bu cok hassas noktam
Şimdi barışmışlar biraz önce de eve geldiler canım cicim yerleşiyorlar kimsenin mutluluğunda gözümüz yok da bu kadar kolay mı düzeldi mi yani bu iliski boşanıp ayrılınca ?
Her iliskinin dinamiği farklı biliyorum ama bu kadar yol alabilmiş kadının da geri dönmesini anlamıyorum memur kadın işi var ailesi de destek aynı zamanda
Daha neler ya bir bu söylenmedigi kalmıştıSize bir tavsiye. İnsanların seçimlerini yargılamayın. Kendi hayatı kendi kararı sizi zerre ilgilendirmez. Yarın bir gün kocasına gözü var'a çıkartırlar adınızı. Bu düşüncenizi her yerde de anlatmayın.
Ay yok artık öğretmenlik mesleğinin bir burdan vurulmadigi kalmıştı. Ne alakası var konunun kadının mesleğini nasıl yaptığıyla?
Ben asla karışmam böyle olaylara kötü olan sen oluyorsun cünkü her şekildeGeçen gece apartmanda kavga çıktı. Adamın birisi karısını darp etmiş sanırım. Karşı komşularımız kadına yardım etmek için aşağı indiler. Sonuç ? Dayak yiyen kadın da dahil o aileden herkes karşı komşumuzun üstüne yürüdüler “bizim aile sorunumuz sizi ilgilendirmez” diye… Varın gerisini siz düşünün. Şu an hiçbir şey olmamış gibi balkonda gecenin 3’üne kadar çay keyfi yapıp arada yine kavga edip milleti rahatsız ediyorlar bağıra çağıra…Hoş normal zamanda da balkonda yaşıyorlar zaten…Kendileri roman gerçi şaşırmıyorum ne yazık ki…
Zayıf kadın duruşu.. maaşla, işle, ayakta durabilmek alakası yok .. sakın karışma derimBana mı cok anormal geliyor arkadaşlar ? Bu insanlar karşı kapı komşularımız 3 4 ay önce boşandılar kadın evden gitti ev satılığa çıkartıldı adam da eşyalarını toplayıp ailesinin yanına gitmişti
Uzun bir süre fiziksel siddet olan evliliklerinde is artık psikolojik siddete dönüşmüştü anlatırdı görüstükce kadın
Şimdi barışmışlar biraz önce de eve geldiler canım cicim yerleşiyorlar kimsenin mutluluğunda gözümüz yok da bu kadar kolay mı düzeldi mi yani bu iliski boşanıp ayrılınca ?
Her iliskinin dinamiği farklı biliyorum ama bu kadar yol alabilmiş kadının da geri dönmesini anlamıyorum memur kadın işi var ailesi de destek aynı zamanda
Ben de şiddete çok karşıyım ve asla affedebileceğimi düşünmüyorum ancak başka insanların ne şartlarda neler yaşadıklarını bilemiyoruz. Travmaları, korkuları, mecburiyetleri, mantıklı sebepleri veya belki sebepsiz istekleri var ve yaşamadan o psikolojiyi asla tam olarak anlayamayız. Gerçekten başka insanlara zararı dokunmadıkça insanların seçimlerini yargılamamak gerektiğini düşünüyorum. Elbette o adamı görsem dik dik bakmadan duramam çünkü o başkalarına zarar veren kategorisine giriyorBana mı cok anormal geliyor arkadaşlar ? Bu insanlar karşı kapı komşularımız 3 4 ay önce boşandılar kadın evden gitti ev satılığa çıkartıldı adam da eşyalarını toplayıp ailesinin yanına gitmişti
Hiçbir şey dediğim muhattap olduğum bile yok ama gerçekten adamı her gördüğümde tüylerim diken diken oluyor sinirdenBen de şiddete çok karşıyım ve asla affedebileceğimi düşünmüyorum ancak başka insanların ne şartlarda neler yaşadıklarını bilemiyoruz. Travmaları, korkuları, mecburiyetleri, mantıklı sebepleri veya belki sebepsiz istekleri var ve yaşamadan o psikolojiyi asla tam olarak anlayamayız. Gerçekten başka insanlara zararı dokunmadıkça insanların seçimlerini yargılamamak gerektiğini düşünüyorum. Elbette o adamı görsem dik dik bakmadan duramam çünkü o başkalarına zarar veren kategorisine giriyor
Ya ne kadar boş hayatlarınız var, milletin dedikodusunu yapmak için konu mu açılır? Dert mi yani bu?Kadın adama kapıyı bitanem diye açtızaten öğretmenim yorgun argın geldim okuldan sok geçirdim o an
O size sadece bir uyarı. Bence dikkate alın. Böylesinin kocası pek bi kıymetli olur. Bi üstünüze yapışırsa bu kadının elinden kimse alamaz sizi.Daha neler ya bir bu söylenmedigi kalmıştı
Bence burada zaten ve görüyor yazılanları. Tepki verenlerden birisi o komşu.Komşunuzun da kk de olabileceğinizi düşündünüz mü, görür diye endişelenmiyor musunuz? Bir de baya detay vermişsiniz.
Aman eksik olsunlar. Zaten adamla selam sabahımız Bile yok kime ne yapışması ?O size sadece bir uyarı. Bence dikkate alın. Böylesinin kocası pek bi kıymetli olur. Bi üstünüze yapışırsa bu kadının elinden kimse alamaz sizi.
Siddet gerçekten bir süre düşünme yetisini engelliyor ben de yaşadığım icin biliyorum büyük bir manipülasyona maruz kalınıyor bosanmamasına bu kadar şaşırmamıştım kurtulduğu eve geri dönmek cok üzücüIQ düşüklüğü sadece matematik türkçe çözememekle değil böyle de gösteriyor işte kendini. Önce akıl fikir olması lazım insanda. Dayak yiyen köpek bile bir daha o insana yaklaşmaz bu kişilerde hayvan kadar akıl yok demek ki.
Evet siddet gören bir kadının eve geri dönmesi dert Hayatı dolu olan hanımefendiYa ne kadar boş hayatlarınız var, milletin dedikodusunu yapmak için konu mu açılır? Dert mi yani bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?