Şiddet görüp boşanan komşumuzun eşiyle tekrar barışması

Ne anlayışlısınız teşekkür ederim yanlış birsey yaptığımı düşünmüyorum ayrıca istedikleri kadar yazsınlar

Tabiki de değişmeyecek daha beter olmasa bari
Boşanma sürecinde bütün yüzler ortaya döküldü evde siddetler uygulandı küfürler hakaretler havada uçuştu kadın da bir güzel herkese anlattı şaşırınca da biz dedikoducu biz laf taşıyan olduk ne ala memleket
Bu bir karakter meselesi boşanmayı gerçekleştirip de sonrasında barışmak bana göre acizlik
Hı bu kadın bana bütün içini kusup bütün derdini döküyorsa da beni de ilgilendiriyor kusura bakmayacak kimse

Haklısın, ben hicbirseyimi anlatmam mesela. Çünkü insanlar gizli gizli eleştirir ya da haz duyar.
Seni hiç tanımıyorum ama çok takıldın ya bu konuya ben de sanki konu sahibinin anlattığı kadın gibi bir yaşam tarzın varmış izlenimi uyandırdı.
Bana da bir komşum garip gelirdi. O birlerini anlatmazdı da ikisi de doktor yeni evli hergün kapı pencere kırarlardı çocuklarım sesten korkardı ki ben de boşandım ama hiç öyle kavgamız olmamıştı. Bence dert edinilesi bir durum. Kaldı ki isim soyisim görünen bir adres yok. Anlatıp paylaşmış. Bazen ben de diyorum acaba normali bu mu ben mi yanlış düşünüp boşandım diye. Ama sonra doğru olanın kendi yaptığım olduğunu kabul ediyorum

Hiç alakası yok öyle bir yaşam tarzım falan yok. Kimse bana dayak atamaz asla. İnsanların yaşamlarını ağızlarına sakız yapan insanlara tahammülüm yok. Konu sahibi kendi hayatıyla karşılaştırıyor bence. Acabalari var,buraya onaylatmaya çalışıyor. Çok dert etse sosyal hizmetlere basvururdu çocuklar için.

Sonuçta sosyal medya bilemem böyle hayatın olup olmadığını. Ama konu sahibi zaten kendiyle kıyasladığını söylemiş. Sosyal hizmetleri arayıp olaya el atmak o kadar kolay değil maalesef. Ya gittiği yerde daha mutsuz olsa çocuklar. Ya kardeşler ayrı düşüp daha sıkıntılı durumlar oluşsa falan. Kadın eğriyi doğruyu sorgulamak istemiş.hepimizin tanıdığı birileri olsa komşu isim soyisim verse tamam sakız edilmiş, dedikodu olmuş deriz. Sarı çizmeli Mehmet ağa yani

Kendini insanların ağzına sakız etmek istemeyen insan herkese dert yanmaz. emin olabilirsiniz.

O konuda haklısınız. Hadsiz çok. Ben insanlara fikir veririm mesela gerisine karışma ama işgüzar çok.

O konuda haklısınız. Hadsiz çok. Ben insanlara fikir veririm mesela gerisine karışma ama işgüzar çok.
Belki de komşu kadın babaevinde daha çok dayak yiyecek, ya da tek başına yasayamayacak bir kişiliğe sahip, bizde bunu bilemeyiz değil mi?

İnş öyle bir durumu yoktur ama inş barıştığına da pişman olmaz doğru yolu bulmuşlardır

Kendini insanların ağzına sakız etmek istemeyen insan herkese dert yanmaz. emin olabilirsiniz.
Hani pek çok şarkıda geçer ya, aşkımız herkesin dilinde, elalem hep bizi konuşuyor falan. Millet güzel güzel dinler ben düşünürdüm ulan elalemin hiç işi yok galiba, iki insanın birbirini sevmesi neden dert oluyor, sabah akşam bununla yatıp kalkıyorlar, insanlar kafayı yemiş olmalı diye. Bu kadar her şeyi açık seçik yaşarsan, ortalığı inletirsen 1-2 konuşulursun ama tabisi ki elalem senle yatıp senle kalkmaz. Bu bir çeşit tatmin aracı sanırsam, toksik ilişkileri bu şekilde daha katlanılır hale geliyor demek ki.

Aaaa şimdi bunu söylersem burda iyicd özellerini dökmüş olurum olur mu öyle şey kalkmış soruyorsun bir de ?
Yahu bu kadar anlamak zor olmasa gerek konuma yazma dediğim halde ısrarla yazıyorsun ısrarla bu konuyu takip ediyorsun
O kadının hayatından banane ben de bunu diyebiliyorum ama kalkıp her karsılasmamızda bunu anlatıyor dayak sesi apartmanı inletiyorsa orda isler bizi de ilgilendirmeye başlıyor huzurumuzu bozuyorlar sonuç olarak anlayabiliyor musun pek sanmıyorum ama.
Kadın herkese iliskisini anlatmış ne özeli ne dedikodusu ???? Ve evet ayrıca dayak yiyen katlanan boşandığı halde geri dönen kadına da zerre saygım yok midemi bulandırıyorlar karı koca
Senin Artık o komşu olduğundan falan şüphelenmeye başladım yeter artık git konumdan az biraz yüzlü ol da

Ben burda güncelleme yapsam derler ki kapısını dinliyor da buraya yazıyor

Çocuklara yazık gerçekten

Tamam

Dayak yemeği özleyen buna geri dönen komşuyu mu kıskanıyorum siz bence konuyu tekrar okuyun

Romanlar kavga etmeyince rahat edemiyorlar zaten..Iletisim sekilleri bu

ahhah daha 5dk önce yazdım bu konuyu.. bizim gibileri asla anlamaz bu işleri. daha insan gibi oturup konusamazlar birbirlerinin boğazını sıkıp bıçak çekerler ertesi güne kalmadan aynı yataga girip bide üstüne bu muhteşem sağlıklı ilişkiye çocuk tuttururlar. hayır 2senedir olmuyo eger işin sırrı buysa bizde yalandan bi dava açalım bune bee.. biri kalkar kocasının iş arkadaslarına kocam şöyle böyle g.tü kalktı diye dedikodusunu yayar boşanma davası açarlar sonra bi anda vazgeçip 2.cocugu yaparlar etrafa mutluluk pozları verirler ama evde aynı şekilde birbirlerinin boğazlarını sıkmaya devam ederler kimiside benm çok yakın iğrenç örneğimdir. iki tarafta psikolojik olarak normal olmayan tipler evlenir kavgasız kıskançsızlık günleri geçmez evde birbirlerini bıçakla kovalar ana bacı küfürler :)) ama boşanma mevzusu geçince adam kadını tehdit eder boşanayımda baska erkeklerlemi gez diye o kavgalı evliliğe devam eder. demekki bundan hoşlanıyo. sevmese bile erkekliğine kadınlıgına yediremeyip aynı evde yaşamaya devam ediyolar işte. büyük konusmayım ama bırak kavga gürültüyü küfrü bile kaldıramam 1gün daha durmam evde. karsındaki insana saygın yoksa başlarım öyle sevgiye. tamamen instagram aileleri. ülkemizde aşşiir derecede çoook var. özellikle yedigi içtigine kadar paylaşp sanki fenomenmiş gibi hergün story atan bi tanıdıgınız varsa yüzde 98 evde birbirini yiyip bundan zevk alan, kişiliği oturmamış antidepresanla ayakta duran çiftlerdir :)))

konu sahibinin şaşırmasını anladım çünkü ilk gördüğümde bende çok şaşırmıştım. karı koca şiddeti mahallede oluyorsa huzur kalmaz, apartmanda oluyorsa kendi evinizden soğursunuz yüreğiniz kalkar, işyerinde iş arkadaşınız bu durumu yaşıyorsa işten bile soğursunuz elleriniz titrer çünkü korku bulaşıcıdır. her an şiddet uygulamaya hazır birinin yüksek sesi, hakaretleri, küfür tehdit, eşya fırlatmaları, tokat tekme yumruk atması sizin de içinizdeki bir parçayı öldürür. şiddet başkasına yapılsa bile sizde dolaylı yoldan etkilenirsiniz. özellikle alt kat komşu üst kat komşu gibi sesin çok geldiği yerlerde oturuyorlarsa çocuğunuz duymasın diye tv sesini açarsınız. çünkü zamanla ona şiddetin normal gelmesini asla istemezsiniz.

onlar evlidir, polisi daha önce arayan komşular sonuç alamaz çünkü kadın şikayetçi değildir. apartman yönetimi uyarsa sanane karı koca kavgası diyip kapı kapatırlar. kimse gidip sus artık yeter gece iki uyumak istiyoruz diyemez çünkü başına bela almak istemez. erkek kavgasına girip yaralama karakol vs istemez. bu evliliklerini bitirmeyi falan düşünmüyorlardır. şiddetin dozu her seferinde daha da artar. kadın asla boşanmaz. boşan diyen tanıdıkları düşman bellerler. onlardan kötüsü olmaz, karı koca arasına girilmez derler.. en sonunda sıfır iletişim, taşınma ve görmezden gelme yolları ile çözüm bulunur. çünkü kadını zorla adliyeye götürmek karakola götürmek psikolojik destek almasını sağlamak mümkün değildir. bu kadını kurtarmak komşuların görevi değildir çünkü karşınızda kocamı seviyorum boşanmam diyen biri vardır. kurtulmak istememektedir. kurtulmak isteyenlere herkes destek verir, merhamet duyar, yardımcı olur . aile, arkadaşlar, komşular, sosyal örgütler, resmi kurumlar... şiddetten uzak durmak en güzel yoldur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…