- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
Herkese merhaba, ne yapcagimi bilmiyorum lütfen yorumlarinizi eksik etmeyin. Hergün alkol alan bir babam var. Ben kendimi bildim bileli bu hep böyleydi. Onun yüzünden benim ve kardesimin cocuklugu cok kötü gecti. Her gün eve gec saatte alkolllü gelirdi annem kapiyi acmazdi gece yarisi kapnin zili susmak bilmezdi, komsular kapilara cikardi. Kapiyi actigimizda ayakta bile duramayacak halde olurdu. Alkollü kaza yaptigimi olmadi, alkollüyken asigim diye aglamadigimi olmadi, bana bir kere tabak firlattigi oldu. Aradan yillar gecti ben simdi yetiskin bir kadinim ama iki kardesim var hala onlarla yasayan. Babam hala hergün iciyor, icince inanilmaz sacma seyler yapiyor, insanin ömrünü cürütür öyle deyim yani. Kardeslerim onla artik hic bir sey konusmak istemiyorlar, odalarindan cikmiyorlar annem desen hergün kavga ediyor onla. Gecen beni görüntülü aradi babam yine icmis kan beynime sicradi telefonu kapattim konusmadim. Bugün annemi aradim artik buna bir cözüm bul kardeslerimin o sekilde yasamasini istemiyorum dedim. Sen cekiyorsun onlara da cektiriyorsun dedim. Annem öyle bir sey söyledi ki sok oldum. Babamla icki konusunda konustugunda bicak alip masanin üstüne koymus. Yani bu bir tehdit. Annem asla bosanmaz, korkuyormusta ama bosanmamasinin asil sebebi sadece ondan korkmak degil, elalem ne der falan da var. Anne bu böyle olmaz dedim kizim baban ya kendine bir sey yapar ya da bize diyor. (O potansiyele sahip) Böyle bir durumda ne yapilir? (Tedaviyi kabul etmiyor) Amcam falan bir kere karsina alip konustu bir iki gün düzeliyor sonra yine ayni. Düzelmiyorsan senin gibi bir babam yok mu demeliyim? O zaman düzelir mi? Anneme önerim biraz cik benim yanima gel dedim, belki kaybetme korkusundan degisir? Kizlar ne yapmaliyiz?