- 8 Ocak 2015
- 783
- 1.605
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Evet haklisiniz. Benim annem pasif bir kadin bir cok yönden babama bagli. Babamda bunu biliyor sen bensiz bir sey yapamazsin diyor
Aile ve baba olamayacak erkeklerin evlenip cocuk yapmalarinin cezasini biz cekiyoruz. Annemi bicakla tehdit etmesini duyunca kan beynime sicradi bir kilina zarar ver de gör diye mesaj yazcaktim tuttum kendimi sonra. Cözüm odakli düsünüyorum su an.
Peki alkol alan kisi bu benim tercihim istedigimi yaparim kendi bedenimle ilgili derse? ama ailesine karsi kesinlikle bir tehdit olusturuyorsa ve zarar veriyorsa?
Kaydederim zaten hergün sarhos. Kardeslerimin huzursuz olmasini istemiyorum. Kardeslerim daha gencler ama ondan daha akillilar. Millet cocuguna akil verir biz babamiza akil veriyoruz.O zaman savciliga sikayet edin, annemi tehdit etti sindirdi diyin. zaten alkolikmis. Savcilikta, karakolda bir yerlerde olay cikarir hastaneye yatirirlar diye dusunuyorum. Sizi sarhos sekilde aradiginda goruntuyu kaydedebilir misiniz?
Biliyorum canim biliyorum.. O yüzden anneme de kizamiyorum. Bütün bu problemlerin ucu yine toplum baskisina ve adalet eksikligine dayaniyor. Annemi aslinda cok cok iyi anliyorum.Anneniz neden boşanamıyor biliyor musun? Lanet olası ağzı boş insanlar ve yine lanet olası adalet sistemimiz yüzünden. Az mı koruma altındayken öldürülen kadın gördük? Çaresizliğe bakar mısın?
Annem bicagi gösterdi korkuyorum deyince sok oldum. Hic korktugunu düsünmemistim. Sana blöf yapip sindirmeye calisiyor korkma dedim.Anneniz neden boşanamıyor biliyor musun? Lanet olası ağzı boş insanlar ve yine lanet olası adalet sistemimiz yüzünden. Az mı koruma altındayken öldürülen kadın gördük? Çaresizliğe bakar mısın?
Annen kıyamam hem kendi canını düşünüyor hem sizinkini. Bide yetmezmiş gibi babanın canını da düşünüyordur kendine bişey yapar mi diye. Ama bazı kadınlar da bilerek isteyerek katlanıyor.Annem bicagi gösterdi korkuyorum deyince sok oldum. Hic korktugunu düsünmemistim. Sana blöf yapip sindirmeye calisiyor korkma dedim.
Genellemeyi cok sevmiyorum ama Türk kadinlari icin evlilik bitirmek tek basina yasamak dünyanin sonu gibi bir sey. Baksaniza ana sayfa da biri evlenemiyorum intihari düsünüyorum diye konu acmisti. Malesef erkeksiz var olamayan duygusal bagimli o kadar cok kadin var ki. Onlar zaten siddette görse aldatilsada ayrilmiyorlar.Annen kıyamam hem kendi canını düşünüyor hem sizinkini. Bide yetmezmiş gibi babanın canını da düşünüyordur kendine bişey yapar mi diye. Ama bazı kadınlar da bilerek isteyerek katlanıyor.
Ben bu konularda tavsiye veremiyorum artık ya.
Burdan bi arkadaş vardı eşinden şiddet hakaret falan görüyor ayrılacaktı. Çocuğunu alıp evden ayrılacak. Hatta benim bulunduğum şehre gelip bi süre kalmayı düşünüyordu. Eşimle bir olduk yer aradık sorduk uğraştık. Sonra kız başka bi şehre gitmeye karar verdi. Telini falan değiştirdi. Ama sonra tel kapandı kızdan ses çıkmadı. Aklım gitti. Adam kıza bişey yaptı diye ödüm koptu.tv de arka arkaya kadın cinayetleri. Kızdan ses yok. Ulaşacağım bişey yok. Sonra Instagram da bi yorumda gördüm alakasız biyerde. Beni silmiş, büyük ihtimal eşine dönmüş. Kısaca iyi misin diye sordum baktım iyi. Pes ettim artık ya.
Bu da böyle herkes kendi bildiğini yapıyor temalı bi anımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?