Şiddet mi bu?

taylor taylor @samantha

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

İstemsizce uzatmis bulunuyorum ona karşı konuyu, sanırım ciddi olarak düşüncelerimi söylediğim bir konuşma daha lazim. Sen uzatıyorsan ben de uzatirim peki dedi en son. Özür yok tabiki, yanaşıyor sadece
Ortada kışkırtılacak sebep yok ki atarlanıyor paşa.
Hadi yanlış anlaşılma olsun, eşinizde zerre pişmanlık yok çünkü erkekliğini gösterdi size ve itaat bekliyor.
Eşiniz çok tehlikeli sularda yüzüyor, tetikte olun.
Konuşmaya çalışırken çok konuştuğunuz için kışkırttın deyip gelişine vuracak potansiyeli gördüm, maalesef.

Bana göre el kaldirma ve hatta sesini yükseltme bile şiddettir. Kaldı ki kolundan tutup seni yere fırlatacak. Canın acımadı mi?

bu tarz konulara verdiğim tek örnek şudur: yarın bir gün çocuğunuz oldu diyelim. çocuk 2 yaşındaki aklıyla bir şeye tutturuyor asla susmuyor ağlıyor bağırıyor. babası olacak adam ne yapacak kolundan tutup fırlatacak sonra da ama çocuğum beni sen tahrik ettin mi diyecek :duduk: asla kabul edilemez, edilmemeli.
zaten konudaki fikrinizi açıkça belirtmişsiniz. devamını kendinize reva görmeyin.

B Began aynen bayağı tehlikeli sular hem de, mesaj atmış kandile küs girmeyelim vs. diye. ben de mesele küslük mü sadece, hala pişmanlık duymuyorsun dedim. yine olay anını anlatıyor bana, benim orada espri olarak kullandığım laftan dolayı olayı tırmandırıp asansörden in diye tepki veriyorsan benim seni indirmem zoruna gitmesin diyor, ben her şey yapayım karşımdaki tepki vermesin diye bekleme tarzı cümleler. kızın arkasından konuşmasan espri de yapmış olmayacaktın, telefondan sesini duyurmayacaktın işte bunu anlamıyor. eşini öldürüp yanlışlıkla oldu, öleceğini düşünmedim, öfkeliydim diyenler de bu şekilde başlamış olabilirler diyorum, merak etme olay oralara gelmez, susup gitmesini de bilirim oradan Allah yanıltmasın diyor. E dün de yapsaydın o zaman, Vallahi çıldırıcam ben daha ne diyeyim ya.

efuulimm efuulimm açıkcası hayal kırıklığı daha ağır bastığından canım acıdıysa bile hissedemedim..

sizin ne hissettiğinizi düşünüp çok üzüldüm. kesinlikle şiddet uygulamış eşiniz. her tahrik ettiğinizde şiddet mi uygulayacak. o istediği zaman istediği gibi tepki verecek, ama siz öfkelenseniz bile aman şimdi bir yerimi kırmasın diye korkarak mı konuşacaksınız? olayı sizden dinledik. öncesini bilmiyoruz. belki hiç hoşlanmadığı bir davranışı yinelediniz o da patladı. ama bu yine de onu temize çıkarmaz. haksız bile olsanız şiddete başvurmamalı. insanoğluyuz hepimiz hata yaparız o da yapmış. ama hatasını kabul etmemesi ve özür dilememesi benzer olayların tekrarlanacağını gösteriyor. siz de onda o pişmanlığı görmediğiniz için affedemiyorsunuz bence

B Began aynen bayağı tehlikeli sular hem de, mesaj atmış kandile küs girmeyelim vs. diye. ben de mesele küslük mü sadece, hala pişmanlık duymuyorsun dedim. yine olay anını anlatıyor bana, benim orada espri olarak kullandığım laftan dolayı olayı tırmandırıp asansörden in diye tepki veriyorsan benim seni indirmem zoruna gitmesin diyor, ben her şey yapayım karşımdaki tepki vermesin diye bekleme tarzı cümleler. kızın arkasından konuşmasan espri de yapmış olmayacaktın, telefondan sesini duyurmayacaktın işte bunu anlamıyor. eşini öldürüp yanlışlıkla oldu, öleceğini düşünmedim, öfkeliydim diyenler de bu şekilde başlamış olabilirler diyorum, merak etme olay oralara gelmez, susup gitmesini de bilirim oradan Allah yanıltmasın diyor. E dün de yapsaydın o zaman, Vallahi çıldırıcam ben daha ne diyeyim ya.

efuulimm efuulimm açıkcası hayal kırıklığı daha ağır bastığından canım acıdıysa bile hissedemedim..

Yaptığı şey için kendini haklı çıkarmaya çalışması çok üzücü. Bence uzun uzun anlatmayın, beynini kapatmış, anlamayacak sanırım. Bence tek bir nokta üzerinde durun. Her ne olursa olsun, siz ne yapmış olursanız olun, sizi savuramaz, ittiremez, itekleyemez, kısaca en ufak bir şey yapamaz, bu kanunen de suçtur. Nokta.

Eğer siz kötü bir şey yaparsanız size boşanma davası açabilir veya karakola gidip şikayette bulunabilir. Ama sizi savuramaz. Siz her ne yapmış olursanız olun size fiziksel olarak en ufak bir şey yapma hakkı yok. Kendinde öyle bir hak görmesin. Dolayısıyla asansörden in dediniz diye, isterse sizden boşananilir ama sizi savuramaz. Öyle bir tepki vermeye hakkı yok.

Yaptığının kanunen suç olduğunu ve her ne olursa olsun bunu yapmaya hakkı olmadığını bilsin.

O yüzden çok kararlı ve net olun.
Yumuşamayın, taviz vermeyin.
Sizin diyaloglarınızı karşılıklı tartışma değil de kışkırtma olarak gören, tepkisini susarak ya da uzaklaşarak göstermek yerine sizi iten ve kapı dışında bırakan, bunlardan zerre mahcubiyet duymayan adamcıktan gebe kalmayın lütfen.

Neden bu kadar sinirli ki. Sinirlenecek ne var. İnsanlara az yardım etse ne olur bir yerinden bi şey mi eksilir. Çok ayıp etmiş çoook

@nomunomuchua @BBRY @Juli_93 @sugarpare @Filiziniz @Velvette @derin sularda

yorumlarınızdan sonra nasıl bir yaklaşımda bulunayım ki diye düşünürken, şımarıpta annesinin 6'lı tabak takımından birini kıran çocuklar gibi geldi yanıma. haklılık payı yüksek olsa gelip yapışıp gönül almaya çalışmaz normalde. tepki vermedim sessizce durdum öyle ve sinirden ağladığım için gözümden akmış rimelimle, bu durumu asla kabul etmediğimi, benzerini, azını, çoğunu hatta beni en ufak şekilde rencide eden, canımı yakan herhangi bir durumu daha kabullenmeyeceğimi; bana bir daha şiddete meyilli biri olup olmadığını sorgulatacak en ufak bir davranışında bir daha aynı eve ayak basmayacağımı söyledim. Umarım etkili olmuştur diyeceğim de, ben bunları söyledikten sonra ama sen de.. ile başlayıp beni laflarında gaza getiriyorsun diyerek devam etti. Tepkim sürecek, ama diye başlayan cümleleri bitip artık kediden aslana dönüşememe evresine kadar devam ettireceğim.

Ne diyeyim hayırlısı olsun, bu arada 5aylık evliyiz.
Doğru, kesinlikle kestirip atma.
Bunu kabullenmiş yutmuş gibi olma. Hatta konu açılınca sinirden gözlerin dönsün.
Bunu asla yapamayacağını söyle ona tekrar tekrar.
Bir daha yeltenirse de donup kalma çıldır. İnşallah olmaz tekrarı...

O yüzden çok kararlı ve net olun.
Yumuşamayın, taviz vermeyin.
Sizin diyaloglarınızı karşılıklı tartışma değil de kışkırtma olarak gören, tepkisini susarak ya da uzaklaşarak göstermek yerine sizi iten ve kapı dışında bırakan, bunlardan zerre mahcubiyet duymayan adamcıktan gebe kalmayın lütfen.

sussa bile kafi, neyse ev gündemimizi meşgul edeceğim bir süre bununla ilgili. kararlılığımı görünce alttan almaya başladı ama unutacağımı sanmıyorum kolay kolay.

bebek isteği de normal olarak biyolojik saatimde gelirdi, artık mümkünse getirmemeye çalışacağım, uzun bir süre bebek filan düşünmüyorum...

hoş olmamış gerçekten ortada bir şey yokken bunu yapması yanlış. Belki oda pişman olmuştur.

başlığın tuhaflığının farkındayım ama henüz idrak edemedim, gözlerim dolu yazıyorum :KK61:

İş çıkışı arkadaşıma evden bir eşya verecektim. Evin önüne geldik biz eşimle ve otoparka girdik, arkadaşım da apartmanın giriş tarafındaki yolda bekliyordu arabasıyla. Yukarı çıkmaya çekinmişte olabilir bilemem, teklif ettim ama illa çık al da diyemezdim, aradı ve canım istersen ben bekleyeyim seni girişte dedi olur dedim. Telefonumun tuşlarında da sıkıntı var şu aralar, ben telefonu kapatmaya uğraşırken, eşim arkadaşıma eşyayı götüreceğim için '' bir de ayağa hizmet , iyiymiş '' dedi ve telefon açık o arada. Kapattım ve ne olduysa ondan sonra oldu. Dedim ki ne var böyle şeyler söylemesen, hep iyilikten ve karşılıksız bir şeyler yapmaktan bahsediyorsun ve bana her şeyi sorun etme diye telkin veriyorsun ama ettiğin soruna bak, iner veririm çok mu zor dememle adam çıldırdı. Ki ses tonum gayet normaldi, sadece bir şeyi sorun haline getirmenin iyi bir şey olmadığını söyleyen adamın bu davranışları sergilemesine sitem etmiştim. Ben uzatma dedikçe ses tonu değişiyor, tamam dedikçe hala uzatıyordu. Bu en sinir olduğum anlardan biri benim. Başkaları için bana laf söyleme diye hala saydırıyor bana. Neyse, asansöre bindik ve hala sürüyor bu durum, o uzattıkça sinir katsayım arttı ve en sonunda '' inip merdivenden çık, gelme asansörle o zaman''dedim. Ve bunu dememle beni kolumdan tuttuğu gibi asansörün dışına fırlatması bir oldu. :KK61: Resmen savurdu beni, asla böyle bir şey beklemiyordum ve kendimi uzun süredir hiç bu kadar savunmasız hissetmemiştim, şok ile üzüntü karışımı bir hisle orada kalakaldım. O da şaşkın suratıma baka baka beni bırakıp asansörle çıktı..

Sonrasında eve çıkıp eşyayı alıp arkadaşıma indirdim ve toplamda 60 saniyeyi bile geçmemiştir bu süre, bir yerlerim de eksilmedi kendim indirince. Buncacık şey için bunlar yaşandı.

Çok sinirliyim ve gerginim böyle basit bir şeyden bu sonu yaratan biri ciddi bir olayda ne yapar? Sakinleşince benimle konuşmaya çalışacak hatta eminim bak bu konuda hatan şu diyecek kendisi kusursuzmuş gibi ama ben onunla asla konuşmayı düşünmüyorum şuan :KK61:
Tekvandocuyum tek bir işaretiniz yeter ona yanlışlıkla uçan tekme atabilirim hizmetimde sınır yok sevgiler .

hoş olmamış gerçekten ortada bir şey yokken bunu yapması yanlış. Belki oda pişman olmuştur.
Oldu oldu peşimden ayrılmıyor, bugün kandil olduğu için uzatmadim. Yarın devam edicem :D

gucci gucci demek tekvando,ahaha çok tatlısınız :))

Oldu oldu peşimden ayrılmıyor, bugün kandil olduğu için uzatmadim. Yarın devam edicem :KK70:

gucci gucci demek tekvando,ahaha çok tatlısınız :))
Rica ederim kadına karşı en ufak şiddeti hazmetmem mümkün değil bu güne kadar hem kendimi hem çevremdeki kadınları korumaya çalıştım elimden geldiğince rahmetli babamın en iyi yaptığı şey beni 5 yaşındayken tekvandoya başlatmak oldu şuan başka dövüş dallarıyla uğraşıyorum ama fena yaparım yani o konuda iddialıyım her zaman yardıma hazırım :)

Rica ederim kadına karşı en ufak şiddeti hazmetmem mümkün değil bu güne kadar hem kendimi hem çevremdeki kadınları korumaya çalıştım elimden geldiğince rahmetli babamın en iyi yaptığı şey beni 5 yaşındayken tekvandoya başlatmak oldu şuan başka dövüş dallarıyla uğraşıyorum ama fena yaparım yani o konuda iddialıyım her zaman yardıma hazırım :)
çok iyiymiş vallahi,kesinlikle aklımda bulunsun :) şuanlık eşim bildiğiniz kuzu, yapmadığı işleri bile yapıyor bana yaranmak için ama yine de tedbiri elden bırakmıyorum bi süre bırakmayacağım bakalm.

Back
X