Şiddet mi?

Milamila9494

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
321
341
33
Merhabalar bikac ay oldu evleneli. Esimle iki haftalikken (ailesi sürekli gelmek istiyo kalmak istiyo ayni sehirdeyiz) büyük bi kavga ettik ailesi yüzünden. Sakinken bi anda sinirlenip bogazima sarildi ben hickira hickira agladim sonra aglama cok ozur dilerim kendimi kaybettim diye sarildi.evlenmeden önce de altin mevzusu falan olmustu ailesiyle vermem dedim vermedim neyse..

Bugün yine aile ziyareti yapcaktik hem onun hem benim aileme. Ben hazirlanirken sacma sapan biseyden (anlatmiyorum uzatmamak icin) birden elindeki kumandayi firlatti bagirarak ustume yurumeye basladi.bende yine o iki haftalikken yaptığınıyapcak sandim birden dur ypma dedim meger saka yapiyomus bazen öyle yapar gel buraya opcem kacma falan diye. Bende ciddi sandim bi anda bi aglamaya bagirmaya basladim ittim vurdum vurdum benim ustume yuruyemezsin bana böyle davranamazsın diye cunku bi önceki yaptığı o kadar zoruma gitmistiki yediremedim kendime. Hala hickiriklarla agliyorum yazarken. Neyse bu olat olunca annem yemek hazirligi yapmisti esim gitmicez keyifmi kaldi diye tutturdu anneme telefonda yalan soylemek zorunda kaldim gorev cikti diye. Annem üzüldü tuh hazirlik yapmistim.hemde ozlemistim sizi diye. Annem uzulunce daha cok ofkelendim.
Boyle yani kisaca anlatmaya calisirsam.

Esim özel harekatci ondan dolayi zaten bi dengesizligi var ama anlayamiyorum bu cidden kotu bi seviyede mi?
Tabiki konuyu böyle actim diye kotu bi adam degil oyle algilanmasin yeri gelir ailesine karsi hep benim yanimda olur sinava hazirlaniyorum beni destekler yani bunun disinda kotu biseyi yok. Napmam gerek bilmiyorum.

O nasıl bir şaka öyle allah aşkına?
O yapışkan ailesinden de çok çekersin demedi deme.
Söyledim adam gibi saka yapsaydin ciddi sandim diye. Bilmiyorum belki de ciddiydi kiviriyo simdi.
Ailesinden cekiyorum zaten de neyseki esim olcak adam yanimda duruyo bana gerek kalmiyo gelcez dedikleri zaman bugun evde degiliz ya da mila sinava calisiyo musait degiliz diye söyluyo acik acik

O instagrmdakilerden nefret ediyorum hic sevmem öyle seyleri.
De bilmiyorum bi is bulsam en azindan bagimli kalmam nolur nolmaz kendimi kurtaririm

Annene yalan söylemek yerine eşine "yaptıklarını anneme anlatırım, bu nedenle gelemiyoruz anne derim" derdim..

Sen onun kusurlarını örttükçe o kendini düzeltmeyecek, nasıl olsa kimse öğrenmiyor diye devam edecek.

Bı kere tehdit et bakalım bir daha yapabilecek mi?

görevinden dolayı dengeli olmadığını düşündüm. ne olursa olsun o şekilde bir tavır hoş değil. erkeklerin bazen öyle öküzce şaka anlayışları oluyor ama onu bir zahmet askerlik arkadaşlarına yapsınlar. karşılarında kadın var. üstelik öncesinde ciddi birşey yaşanmış. tepkiniz normal ve hatta az bile.

terapi alması mümkünse bence ilişkiniz ve size olan bu davranışları ile ilgili terapi alsın derim. belki de çalıştığı o gergin ortamın etkisiyle sadece bilinçaltının dışa vurumudur.

2 haftalikken olan olayda söyledim sakın dedim zaten.

Giderdim de annem simdi hemen anlar moralimin bozuk olduğunu. O yüzden bide ona rol yapcak gücum yok su an
Bosan derim. Seni öldürdükten sonra, mahkeme önünde "görevden dolayı psikolojim bozuktu" diye takım elbise ile iyi hal indirimi de alır bu. Şiddetin ilki var, ama sonu yok
Ya benim annem annesiz buyumus pek merhametli değildir bosancam desem ilk sözü elalem ne der olur sanirim bilmiyorum.. annemden çekindiğim icin yapamam henüz bunu. Once bi is bulup kendime maddi acidan kmsye muhtac olmucak sekilde yasamam lazim. Is de bulamiyorum bi turlu

Öfke kontrolü olmayabilir. Gerçek sorun ve sıkıntı yaşayacağınız bir durumda, size şiddet uygulayabilecek bir yapıya sahip olabilir.Şaka yapıyorum diye, olayı yumuşatmış. Ama, potansiyel var.Günlük yaşantısında ve görevini yaparken, öfkesini kontrol edemiyorsa, mutlaka yardım almalı.
Yeni evlisiniz, bir arada yaşamaya yeni başladınız. Birbirinizi tanıdıkça daha net anlarsınız. Polis, asker ve sağlık personeli olarak çalışan bir çok insanın, mesleğinden dolayı psikolojisinin bozulduğuna, yakından tanık oluyorum.Üstüne ailevi sıkıntılarda eklenirse, çok daha büyük travmalar yaşayabiliyorlar.
Gereksiz konuları sizde, eşinizde uzatmadan halledebilmeyi başarmalısınız.

Boğazımı sıktı ama iyi adamdır öyle mi?
Gitsin tedavi olsun.
Ya birgün öfkelenip boğarken elini gevşetemezseniz.
Ruhunuza el-fatiha.

Boğazımı sıktı ama iyi adamdır öyle mi?
Gitsin tedavi olsun.
Ya birgün öfkelenip boğarken elini gevşetemezseniz.
Ruhunuza el-fatiha.
Yanlis anlamayin hayatim boyunca susup oturan bi kadin olmadim olamam da feminist denebilcek derecede nefret ediyorum kadinlarin ezilmesinden. Gel gorki terzi kendi sokugunu dikemezmis esim denen adam cok rahat ablamin yaninda diyebiliyo yuksek muhendis oldun da ne oldu ne ise yariyo is bulabildin mi diye. Bende yalnizken soruyorum neden böyle soyledin ven kendimi gelistirmeyi okumayi seven bi insanim calismak istiyorum bunda kotu ne var diye.
Cevabi saka yapiyorum sende hemen aliniyosun oluyo. Ama ben 6 yil emek vermisim sen emeğime hakaret ediyosun. Beni anlamiyo ya da bilerek yapiyo sindirmek icin bilmiyorum

Kötü bir adam değil ama 2 haftalık evliyken boğazınıza yapıştı..
Bugünde kumandayı fırlatıp üzerinize geldi.. Hı tamam çok iyi adam.
Bugünkü de şaka değildi, siz ağlamaya başlayınca kıvırdı belli.

Kesinlikle sindirmek için yapıyor.
Davranışları ve sözleri sizin özgüveninizi yok etmeye yönelik.
Mutlaka tedaviye mecbur edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…