- 5 Ocak 2020
- 269
- 354
- 53
- 38
- Konu Sahibi Milamila9494
-
İyi bi adam derken istikrarli bi sekilde böyle davranmiyo tabiki. Ilk olusunda hadi öyle denk geldi dedim ama artik demiyorum sorun var. Sorunlu bi adamKötü bir adam değil ama 2 haftalık evliyken boğazınıza yapıştı..
Bugünde kumandayı fırlatıp üzerinize geldi.. Hı tamam çok iyi adam.
Bugünkü de şaka değildi, siz ağlamaya başlayınca kıvırdı belli.
Sanirim bahanesi oluyo bu da. Nolursa olsun yapmamaliydiBenim bir arkadaşımın da eşi emniyet personeli idi evlendiklerinin ilk hafta sonra tokat atmis
Gergin bir işi var diye uzatmamış o da. Sonra bu katlana katlana devam etmiş.
Dikkat edin derim
Bence şiddete eğilimi var.İyi bi adam derken istikrarli bi sekilde böyle davranmiyo tabiki. Ilk olusunda hadi öyle denk geldi dedim ama artik demiyorum sorun var. Sorunlu bi adam
Birlikte destek almayı teklif edin diycem ama duyulursa da işinde sorun çıkarıyor silah taşıdıkları için. Devlet hastanesinde değilde özelde bir psikolojik destek alırsanız size faydalı olur. Birde nacizane ola ki siz destek aldiniz erkekler bunu boşanma aşamasında kullanıyor haberi olmasın derim. Bunları ben gördüğüm için söylüyorumSanirim bahanesi oluyo bu da. Nolursa olsun yapmamaliydi
Iyiki söylediniz cok teşekkür ederim..Birlikte destek almayı teklif edin diycem ama duyulursa da işinde sorun çıkarıyor silah taşıdıkları için. Devlet hastanesinde değilde özelde bir psikolojik destek alırsanız size faydalı olur. Birde nacizane ola ki siz destek aldiniz erkekler bunu boşanma aşamasında kullanıyor haberi olmasın derim. Bunları ben gördüğüm için söylüyorum
Basımıza gelen şeyi anlatayım sana. Bunun eşi boğazını sıkmış gece aradı beni beni hastaneye gotururmusun dedi hemen gidip aldim. Devlet hastanesine gittk orada darp raporu alacağız. Biz acilin kapısından girdik orada nöbetçi polisler vardı onlar hemen haber vermiş. Bi baktım kapıda belirdi arkadaşın eşiIyiki söylediniz cok teşekkür ederim..
Zaten istedigi kadar kullansin cocugum yok is ariyorum onu da bulunca zaten bisy istememki direkt bosanirim koz olarak kullanacağı bisey yok
Haklisiniz böyle de pislikler işte..Basımıza gelen şeyi anlatayım sana. Bunun eşi boğazını sıkmış gece aradı beni beni hastaneye gotururmusun dedi hemen gidip aldim. Devlet hastanesine gittk orada darp raporu alacağız. Biz acilin kapısından girdik orada nöbetçi polisler vardı onlar hemen haber vermiş. Bi baktım kapıda belirdi arkadaşın eşi
Sok olmuştum yaa valla Allah Iyi insanlarla karsilastirsin çok dikkat et
Gider mi ya..Ciddi ciddi ya psikologa gitsin ya da bosancam.
Gider konustuk tamam bul bi doktor arastiralim gidelim demisti önceden. Sonra kapandi konu..bu sefer kacari yokGider mi ya..
İnanıyor musunuz gerçekten.
Bi arkadaşımın eşi bipolar, kaç doktor teşhis koydu, tüm sülalesi kabul ediyor, adam ben hasta değilim diyor, ilaçlarını kullanmıyor, her gün karısını dövüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?