• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıddet sonrası eve donus

yetiştirme yurdu anladığım kadarıyla. Gerçekten zor sizin işiniz. Ama hatasını anlamamış, size hala öfkeli bir adam var karşınızda. Aileniz artık bu adam. Gerçekten bunu istiyor musunuz?

Yani mesela konuşursan onun da dövme hakkı mı olacak. Ayrıca kim bu yurt müdürü, neyin yurdu, ne yurdu. Sen dayak yediğin eve saçma sapan insanlarla, saçma sapan ve de resmi olarak hiçbir geçerliliği olmayan kağıtları imzalayarak girersen o adam hem seni dövdüğü halde 'millete gö.ümüzü açtın' diye üste çıkar hem de yarın öbürgün dayağını yer oturursun yine. Boşanma taraftarıysan git boşan. Elin abuk sabuk insanlarına uyup da o herifle aynı evde yaşamaya devam etme. En gıcık olduğum tiplerdir bunlar. Bir karakola başvuran kadını kocasıyla barıştıran polisler, iki bu şekilde güya iyi niyetle aracı olarak kadını o şiddete sürekli maruz bırakan kıymeti kendinden menkul yaratıklar.

Cocuk koruma evinde kaldim ben canim oranin muduru. Bu son zaten. Ben konusmicam ama o beni bi dovsun o zaman bak neler olacak

biranda herşey düzelmez ikinizinde zamana ihtiyacı var
onun samimiyetine inanmanız için sizin de zamana ihtiyacınız var
konuşmamasına takılmayın

sen niye döndün güzel kızım.. yurt müdürünün salaklığı.. sen polise gitmeliydin.. kadın sığınma evine yerleştirirlerdi seni iş sahibi ederlerdi.. bebeğine kreş ayarlanırdı.. sen ne ettinde geri döndün...

bir değil iki değil hep şiddet görmüşsün desemki hadi bi anda oldu bidaha yapmaz (ki bidaha yapar)

boşanmış iki çocuklu bi anne olarak yazıyorum ablacım sana...elin ayağın tutuyor zaten yurtta büyümüşsün.. sana eziyet eden adama neden geri döndün kiii adam pişman bile değil..

ayrıca eski konularına baktım hamilelik ya da tam anlamadım düşük yapmışsın galiba geçmiş olsun canım ama sakın çocuk yapayım gibi bir hataya düşmeeeee bir daha.. bu adamın koynuna nasıl giricen annem sen...

kayınvaliden ne diyor bütün bu olanlara? internet kullanabiliyorsun MOR ÇATI kadın sığınma evi bi araştır bakalım telefon numaraları var.. aile ve sosyal politikalar bakanlığının şiddet gören kadınlar için telefon hattı var.. yapma böylee..

anan baban yoksa koskoca devlet var arkanda ne diye eziyet çekiyorsun..

Zaten onlarin yuzunden dondum ablam. Son kez dene yoksa arkanda yokum dedi kadin. Evet ikinci bi cocuk tamamen benim aptallimdi. Boyle bir adama neden bi daha cocuk vermek ister ki bi insan. Diyor ki nesrinin davranislari normal degil bizim ki normal bir evlilik degil diyor. Arastirdim bi kac bi yer is ev vs. Bekliyorum abla son bir hamleye bakar

Bende şaşkınım:KK57: böyle bi uygulama varmı?
O zaman tüm şiddet gören kadınlarımıza uygulansın madem...o yavrucaklarda böyle büyük bi travmaya maruz kalmasalar :(

Cocuk koruma evinde kaldim ben canim oranin muduru. Bu son zaten. Ben konusmicam ama o beni bi dovsun o zaman bak neler olacak
Yani zaten adamın istediğini yapmışsın bence. Sen konuşmadıktan sonra niye dövsün adam seni. Çünkü konuşmak dayak yemek için geçerli bir sebep değil mi? Allah aşkına bir dön aynaya bak. Sen bunları hak ediyor musun? Ben olsam giderim bu adamı şikayet ederim. Evden uzaklaştırma kararı aldırırım.Açarım mahkemeyi. Boşarım ittirsin gitsin nereye gidiyorsa. Annem babam da arkamda durmasa eşek gibi çalışırım gerekirse kendi hayatımı kurarım.

Bakan İslam: Müracatçı sayısı artacak

Alo 183'e gelen taleplerin, acil müdahale ihbarlarının olduğunu belirten Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, ''Mesela acil sığınma isteyen bir kadın, bulunduğu yerde şiddet görme riskiyle karşı karşıya olan bir insan ya da çok acil kendisine destek verilmesi gereken bir şehit yakını veya bir gazi, Alo 183'e müracaat ediyor. Ardından kolluk kuvvetlerine, sığınma evlerine ya da genel müdürlüklerimizin ilgili departmanlarına yönlendiriliyorlar. Gerekli tedbirler alınıyor'' diye konuştu.

ALO 183

YAW BACILAR ALLAH AKIL VERMİŞ FİKİR VERMİŞ.. ARAKAMDA KİMSE YOK DİYORSUNUZ.. OLMASIN ZATEN MİLLET KALABALIKTAN BAŞKA BİR İŞE YARAMAZ.. SENİ DÖVEN KOCANLA BARIŞTIRMAYA ÇALIŞIRLAR ANCAK..

BİRAZ CESARET YAHU... BİRAZ CESARET... SİZ ANNESİNİZ ANNNEEEEE..İSTERSEK ALTINI ÜSTÜNE GETİRİRZ DÜNYANIN.. AMAAAAA RAHATÇA OTURAYIM MÜCADELE ETMEYİM ÜŞENİRİM AKŞAMDA NOLCAK Bİ POSTA DAYAĞINI YERİM DİYORSANIZ.. EEE ONA DA DİYECEK BİRŞEY YOK..

KADIN SIĞINMA EVİNDE SİZİ İŞE YERLEŞTİRECEKLER.. SEVGİ EVLERİ VAR.. SONRA DA HAYATINIZI KURACAKSINIZ.. BİRAZ MÜCADELE ANASINIZ SİZ ANAA GÜCÜNÜZÜN FARKINA VARIN..

Zaten onlarin yuzunden dondum ablam. Son kez dene yoksa arkanda yokum dedi kadin. Evet ikinci bi cocuk tamamen benim aptallimdi. Boyle bir adama neden bi daha cocuk vermek ister ki bi insan. Diyor ki nesrinin davranislari normal degil bizim ki normal bir evlilik degil diyor. Arastirdim bi kac bi yer is ev vs. Bekliyorum abla son bir hamleye bakar
Zaten arkanda olsaydı son kez demezdi
Ne arkası devlet mi bu kadın ?

boşansana. madem boşanma taraftarısın. hayatın üzerinde hiç mi hükmün yok. getirildim filan diyosun. sana bi sandık eşya muamelesi yapmalarına izin verme.

ayrıca bi daha eşime vurmıycam diye kağıt imzalamak ne. neler duycaz daha.

Bir önceki konunda çok sey yazdık sana cok fikir verdik memurluğu araştır dedik
ama caresiz kalmışın belliki
Ama güzelim senin küsmen onun pişmanlık göstermesi gerekirken tam tersi oluyor
Buda kendin döndüğün için böyle
Madem dönecektin bari eşin ve ailesi gelip seni alsaydı özür dileseydi...

Vallahi beklemiyorum ne yalan soyleyim

CANIM KARDEŞİM SEN İLAÇ FALAN MI ALDIN.. BİZ BİLE STRES OLDUK BURDA SEN SAKİN SAKİN CEVAP VERİYORSUN..

ALO 183 DİYORUM HAT DİYORUM DEVLET DİYORUM... EĞER Kİ KENDİNİ KURTARMAK İSTERSEN ARARSIN..

İMZALATTIKLARI O KAĞIDIN Bİ GEÇERLİLİĞİ YOK BÖYLE SAÇMA ŞEY Mİ OLUR.. KİMSESİZ OLDUĞUN İÇİN YURT MÜDÜRÜN GÜYA İYİLİK ETTİ..

Back
X