- 28 Kasım 2010
- 42.506
- 141.172
- 798
- Konu Sahibi Batsinbudunya
Pasam alinmis karisi evi keyfi olarak terk ettigi icin sanirim (!)Şiddet için gittiniz,geri geldiniz ve küsmüş mü?imzayla mı düzelirmiş herşey.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pasam alinmis karisi evi keyfi olarak terk ettigi icin sanirim (!)Şiddet için gittiniz,geri geldiniz ve küsmüş mü?imzayla mı düzelirmiş herşey.....
boşansana. madem boşanma taraftarısın. hayatın üzerinde hiç mi hükmün yok. getirildim filan diyosun. sana bi sandık eşya muamelesi yapmalarına izin verme.
ayrıca bi daha eşime vurmıycam diye kağıt imzalamak ne. neler duycaz daha.
Yani zaten adamın istediğini yapmışsın bence. Sen konuşmadıktan sonra niye dövsün adam seni. Çünkü konuşmak dayak yemek için geçerli bir sebep değil mi? Allah aşkına bir dön aynaya bak. Sen bunları hak ediyor musun? Ben olsam giderim bu adamı şikayet ederim. Evden uzaklaştırma kararı aldırırım.Açarım mahkemeyi. Boşarım ittirsin gitsin nereye gidiyorsa. Annem babam da arkamda durmasa eşek gibi çalışırım gerekirse kendi hayatımı kurarım.
Bu son zaten. Bir fiske tokata susarsam nesrin degilim bende. Is bulmakta cok zorlanirim o yuzden tamam dedim
Diğer konunda da yazdım alo 183 niye aramıyorsun memur olma şansın var onu niye değerlendir miyorsun.Evet kızlar eve geldim. Daha doğrusu getirildim. Yurt müdürüm falan birleşip eve getirtiler eşim de geldi konuştular. Yazı imzaladık ben konuşmayacağıma dair o da vurmayacağına dair. Yoksa kızımızı çekip alırız dediler. Onlar namaz kılmaya gitti bende onun yanına gittim. Onlar öyle konuşuyor ama sen ne düşünüyorsun istemiyorsan söyle dedim o da ne oldu geri mi gidecen herkese g.tümüzü actın bu sana macera oldu artık çıkar çıkar gidersin dedi. Neyse onlar cıkarken buda cıktı ardından kv geldi işte oturduk konuştuk aradan 2 saat falan geldi bu geldi hiç konuşmadı 10 dk sonra tekrar çıktı gitti. Ben yattım saat 11 de bu kaçta geldi yattı bilmiyorum. İşe giderken anahtarı almış gitmiş. Benimde dışarı çıkmam lazımdı anahtar olmadığı için kv gile geldim. Akşam da rahatsızlandım bu eve gitmiş direk. Kv msj attı gelip alcan mı diye o da alırım demiş kv ecrnnsrn rahatsız istersen bugün burda kalsın demiş o da tamam dedi. Sabah msj atmış anahtarı annemgilin posta kutusuna attım in al diye. Bende bu hava da eve gidemem dedim cvp vermedi. Hiç konuşmuyor benimle sanki herşey benim suçummuş gibi. Zaten istemiyorum bende. Bana kalsa hala boşanma taraftarıyım ne olacak bilmiyorum böyle
CANIM KARDEŞİM SEN İLAÇ FALAN MI ALDIN.. BİZ BİLE STRES OLDUK BURDA SEN SAKİN SAKİN CEVAP VERİYORSUN..
ALO 183 DİYORUM HAT DİYORUM DEVLET DİYORUM... EĞER Kİ KENDİNİ KURTARMAK İSTERSEN ARARSIN..
İMZALATTIKLARI O KAĞIDIN Bİ GEÇERLİLİĞİ YOK BÖYLE SAÇMA ŞEY Mİ OLUR.. KİMSESİZ OLDUĞUN İÇİN YURT MÜDÜRÜN GÜYA İYİLİK ETTİ..
Canim benim butun planlarim tamamdi ama tas koydular. Onlara da karsi cikmak istemiyorum. Arkanda olmam dedi kadin. Bu son zaten artik. Hic duzelecek gibi de degil zaten
Canım madem dönecektin, o zaman evlilik terapistine gitmeyi şart koşsaydın, o zaman belki düzelme olabilirdi,Oyle dediler oyle oldu ama bir sonuc yok. Ben gittim diye bana kus
ANLATAMIYORUM GALİBAAAA
KADIN SIĞINMA EVLERİNDE DEVLET YERLEŞTİRİYOR SENİ BİR İŞE.. BEN TÜRKÇE YAZIYORUM KONU SAHİBİ OKUYOR MUSUN?
KUSURA BAKMA SİNİR OLDUM SANA.. BU SON DİYORSUN YA BUNDAN 30 YIL SONRA HALA BU SON DİYECEKSİN..
Bİ FİSKEYİ BIRAK SENİ HASTANELİK EDECEK.. MORLUKLAR GEÇİNCE BU SON DİYECEKSİN YİNE..
ÇOCUK BÜYÜSÜN DİYECEKSİN.. İŞ BULAYIM DİYECEKSİN.. HEP Bİ BAHANE BULACAKSIN..
ZAMAN KAYBI O YÜZDEN YAZMAYIM BARİ
tam da böyleKUSURA BAKMA SİNİR OLDUM SANA.. BU SON DİYORSUN YA BUNDAN 30 YIL SONRA HALA BU SON DİYECEKSİN..
Bİ FİSKEYİ BIRAK SENİ HASTANELİK EDECEK.. MORLUKLAR GEÇİNCE BU SON DİYECEKSİN YİNE..
ÇOCUK BÜYÜSÜN DİYECEKSİN.. İŞ BULAYIM DİYECEKSİN.. HEP Bİ BAHANE BULACAKSIN..
ZAMAN KAYBI O YÜZDEN YAZMAYIM BARİ
Diğer konunda da yazdım alo 183 niye aramıyorsun memur olma şansın var onu niye değerlendir miyorsun.
Canım madem dönecektin, o zaman evlilik terapistine gitmeyi şart koşsaydın, o zaman belki düzelme olabilirdi,
Bu durumda zor biraz![]()
Bu son zaten. Bir fiske tokata susarsam nesrin degilim bende. Is bulmakta cok zorlanirim o yuzden tamam dedim
Konu sahibinin memur olma şansı var alo 183 aradım ama bir sonuç çıkmadı diyor acaba nasıl oluyor bu bilginiz vardır sizin.Anlamadim ki bir sey
Butun guzellikler (!) bir arada masallah
Sen konusmayacagina dair kagit imzaladin, kocan da seni dovmeyecegine dair imzaladi yani
Bunu saglayabilmek icin bir yurt muduru araci oldu yani
Kim bu kisi cok merak ettim.
Kocan simdi seni oldurse suclulardan birisi de o kisi de ondan diyorum.hicbir yurt muduru yapamaz boyle bir seyi ben de siginma evinde calisiyorum ilk kez sende gordum.
Esin cocuga da siddet uyguluyor mu?
Neden bahsediyorsun hiç anlamadım ne kağıdı imzaladın müdür kim siz nasıl bir ortamdasiniz