• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıddet sonrası eve donus

İyi akşamlar arkadaşlar. Derdim o kadar büyük ki. Düşün düşün kafayı yiyecek duruma geldim artık bi akıl verin. Çok uzun bi mesele kısa kesicem. Sorarsanız söylerim. Ben annesiz babasız büyüdüm. Annem vefat etti babayla görüşmedim. Yurtta kaldım 7 sene. Sonra lise bitti evlendim. 17 aylık bi kızım var. 3.5 senelik evliyim. 3.5 senedir dayak yiyorum. Kimseye
İyi akşamlar arkadaşlar. Derdim o kadar büyük ki. Düşün düşün kafayı yiyecek duruma geldim artık bi akıl verin. Çok uzun bi mesele kısa kesicem. Sorarsanız söylerim. Ben annesiz babasız büyüdüm. Annem vefat etti babayla görüşmedim. Yurtta kaldım 7 sene. Sonra lise bitti evlendim. 17 aylık bi kızım var. 3.5 senelik evliyim. 3.5 senedir dayak yiyorum. Kimseye haber vermemistim. 1 kere teyzeme gittim sadece onun haberi vardi aksamina geri geldim yine dayak yedim. En son olayda dayımlara haber verdim yurda haber verdim. Eşim olacak insan ben gitmem nasıl gittiyse öyle gelsin diyor. Karar veremiyorum o gelse bile gitsem mi gitmesem ne halt yicem. Kafayı yicem. Böyle dövüp de sonra geri dönen sonra iyi olan oldu mu. Anne yok baba yok ne yapicam. Bu zamana kadar kimseye haber vermedim. Şimdi herkesin haberi oldu düzelir mi acaba. Afedersiniz iki ucu b.klu değnek yani

Ben 7 sene cocuk koruma evinde kaldim oranin muduru
Anladım canım cok üzüldüm durumuna, ben tr. de doğup büyümedim pek bi bilgim yok ama bilenler bilgilendirmeye çalışmış umarım işine yarar.
Ayrıca madem memur olma hakkın var gerekli yerlere gidip muracaat da bulunsan?
Ben eşime senden bahsedicem akşam, neolur ne yapılabilir.

Yardımcı olmayı çok isterim.
Mantıklı bi çözümü olursa sana özelden yazarım, Allah yardımcın olsun..

Yok canım kaldığı şehrin İl Müdürlüğüne dilekçe bırakacak veya kaldığı yurda. Ama malesef sanırım üşendiğinden, uğraşmak istemediğinden yapmak istemiyor. Ben yolu gösterdim zaten yurtta kaldıysa oda biliyor bu yolları.

Yahu ona ne? Maasini o mu verecek? Senin bu yasta yurtta ne isin var zaten belediyelerin siginma evleri var neden polisten raporunu aip da oralara basvurmadin?
Bence boşuna uğraşıyorsunuz kızlar size hiç birşeyler yapmak isteyen biri var gibi duruyor mu?

Bizim kurumda çok var yurtta büyüyen, hepsi memur gül gibi işleri var ya puansız ya da komik puanlarla atama yapılıyor mutlaka değerlendir

Anladım canım cok üzüldüm durumuna, ben tr. de doğup büyümedim pek bi bilgim yok ama bilenler bilgilendirmeye çalışmış umarım işine yarar.
Ayrıca madem memur olma hakkın var gerekli yerlere gidip muracaat da bulunsan?
Ben eşime senden bahsedicem akşam, neolur ne yapılabilir.

Yardımcı olmayı çok isterim.
Mantıklı bi çözümü olursa sana özelden yazarım, Allah yardımcın olsun..

Tamam canim cok tesekkur ederim

"el pençe divan durmak" demek farklı bir bakış açısı, evliliğini kurtarmak istiyorsan ılımlı olmak seni küçük düşürmez, onu da yüceltmez. Konuya temkinli yaklaşarak şunu demek istiyorum sen bu evliliği zaten kafanda bitirmişsin, yakınındaki insanlara kendini haklı göstermek ya da haklılığını deklare etmek için kocandan tekrar dayak yemeyi bekliyorsun. yanlış yoldasın.

elbette şiddet gören tarafsın bunu gözardı etmem olanaksız ama yine de belirteceğim, sevgide özgürlük saygıda mecburiyet vardır. evliliğini kurtarmak istiyorsan; kocanın her söylediği sana çuvaldız gibi gelmesin gibi şeyler yazmak isterdim ama sen zaten kafanda bitirmişsin...

Kızlar belkide gerçekten bilmiyodur, yani bana öyle fazla safça geldi konu sahibi..
Sürekli bilmiyorum tarzı cevaplar vermiş..

Yani bende bilemedim şimdi :işsiz:
Ah canım enazından şu memurluk belgen filan olsa elinde..

"el pençe divan durmak" demek farklı bir bakış açısı, evliliğini kurtarmak istiyorsan ılımlı olmak seni küçük düşürmez, onu da yüceltmez. Konuya temkinli yaklaşarak şunu demek istiyorum sen bu evliliği zaten kafanda bitirmişsin, yakınındaki insanlara kendini haklı göstermek ya da haklılığını deklare etmek için kocandan tekrar dayak yemeyi bekliyorsun. yanlış yoldasın.

elbette şiddet gören tarafsın bunu gözardı etmem olanaksız ama yine de belirteceğim, sevgide özgürlük saygıda mecburiyet vardır. evliliğini kurtarmak istiyorsan; kocanın her söylediği sana çuvaldız gibi gelmesin gibi şeyler yazmak isterdim ama sen zaten kafanda bitirmişsin...
Saygida mecburiyet derken? 3,5 sene siddet goren biri asla buna mecbur degildir bence.tabiiki sizin hur dusunceniz ama bu satirlarinizi okuyan kadinlar da yanlis bilgilenmesin

Back
X