• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıddet sonrası eve donus

Siz o eve eşiniz size sarılsın kucak açsın konuşsun diye mi döndünüz?
Küslüğünü bu kadar dert etmissiniz?

Kv calisiyor malesef. Dayim biraz kizmis
o zaman kreş varsa öyle yerlere başvur. bebeğinle çalışabileceğin en uygun iş o şimdilik.
dayınla irtibatı koparma. onlar kabul ederse bakabilirler çocuğuna.

biri beni aydınlatsın çok karanlık kaldım. niye kağıt imzalanmış. kim kaçmış niye geri gelmiş. adam dövüyormuş kadın niye geri dönmüş. sebep neymiş adam niye dövmüş. kv ne diyormuş. kafam çok karıştı. biri özet geçsin nolur.:KK64:

biri beni aydınlatsın çok karanlık kaldım. niye kağıt imzalanmış. kim kaçmış niye geri gelmiş. adam dövüyormuş kadın niye geri dönmüş. sebep neymiş adam niye dövmüş. kv ne diyormuş. kafam çok karıştı. biri özet geçsin nolur.:KK64:

İyi akşamlar arkadaşlar. Derdim o kadar büyük ki. Düşün düşün kafayı yiyecek duruma geldim artık bi akıl verin. Çok uzun bi mesele kısa kesicem. Sorarsanız söylerim. Ben annesiz babasız büyüdüm. Annem vefat etti babayla görüşmedim. Yurtta kaldım 7 sene. Sonra lise bitti evlendim. 17 aylık bi kızım var. 3.5 senelik evliyim. 3.5 senedir dayak yiyorum. Kimseye haber vermemistim. 1 kere teyzeme gittim sadece onun haberi vardi aksamina geri geldim yine dayak yedim. En son olayda dayımlara haber verdim yurda haber verdim. Eşim olacak insan ben gitmem nasıl gittiyse öyle gelsin diyor. Karar veremiyorum o gelse bile gitsem mi gitmesem ne halt yicem. Kafayı yicem. Böyle dövüp de sonra geri dönen sonra iyi olan oldu mu. Anne yok baba yok ne yapicam. Bu zamana kadar kimseye haber vermedim. Şimdi herkesin haberi oldu düzelir mi acaba. Afedersiniz iki ucu b.klu değnek yani

Bu onceki konum. 7 sene yurtta kaldim

Şuan evine dönmüşsün bırak küs kalsın iki yabancı gibi takılın sende kendine iş bul çocuğu kreşe ver devlet ihtiyaç sahiplerinin kreş parasının belli bir kısmını ödüyor. bir daha sözlü fiziksel şiddetin olmamasını temenni ediyorum ama adam barışırken bile dilini tutamıyor işin çok zor.

Şuan evine dönmüşsün bırak küs kalsın iki yabancı gibi takılın sende kendine iş bul çocuğu kreşe ver devlet ihtiyaç sahiplerinin kreş parasının belli bir kısmını ödüyor. bir daha sözlü fiziksel şiddetin olmamasını temenni ediyorum ama adam barışırken bile dilini tutamıyor işin çok zor.

Aynen oyle canim

Back
X