Şiddet uygulayan eş

Hemen hemen annene anlatıyorsun bunu ve hemen bosaniyorsun bu zerzavattan. Ve gerekçe ne olursa olsun bir daha iki cihanda karsilasmiyorsunuz.
Kuzum daha çok yeni genç bir komsumuzu kaybettik. Eşi sürekli döverdi bir de çocuğu vardı. Gencecik 26 yaşında beyin kanamasindan gitti yavrucak.
Ne olur kurtar kendini.

İyi akşamlar hanımlar çok üzülerek yazıyorum. Şiddete maruz kalanlara üzülürken kendim düştüm. 😔 1 yıllık evliyim, 22 yaşındayım, eşimle severek evlendik. Ama evlendiğimiz de çok değişti, şiddet uygulayan biri oldu. Her kavgamızda şiddet kullanıyor. Kavga sebepleri çok saçma oluyor lafı söylüyor söylüyor, çok özür dileyerek yazıyorum ben de karşılıpında S***** G** (Defol) dediğim için tekme tokat giriyor. Dövmesinin tek sebebi o lafımmıs. Kendisi bana neler neler söylüyor. Ne aldattım ne kötü birşey yaptım ben bunları mı hakettım 😔
Kades uygulamasini indir.. eger sana siddet uygulamaya kalkarsa o esnada bir sekilde butona bas ve polisler kapida.. darp raporu al.. henuz 22 yasindasin.. ailenle mutlu olmaya bak.. boyle evlilik olmaz..

Darp raporu alıp boşanın. Bunun başka bir yolu yok. Eşinize insanlık yüklenmeyecek bir anda.
Ha belki 70'ine gelir de hali kalmazsa bırakır dövmeyi. Ama lafla dövmeye devam eder yine de. Bu arada olan da size ve çocuklarınıza olur.
Boşanın bir an önce.

Hiç kimse şiddeti haketmez ne olursa olsun. Bence yol yakınken ayrılın. Bir başladı mı devamı gelir

Böyle erkekleri anlayamıyorum. Mis gibi sevdiğinle evlenmişsin. Derdin ne ? Birde şiddete alışıyorlar..

Konu sahibi ne olursa olsun şiddetin hiçbir oluru yok. En kısa zamanda ayrıl. Yoksa buna her zamAN mâruz kalacaksın.

İyi akşamlar hanımlar çok üzülerek yazıyorum. Şiddete maruz kalanlara üzülürken kendim düştüm. 😔 1 yıllık evliyim, 22 yaşındayım, eşimle severek evlendik. Ama evlendiğimiz de çok değişti, şiddet uygulayan biri oldu. Her kavgamızda şiddet kullanıyor. Kavga sebepleri çok saçma oluyor lafı söylüyor söylüyor, çok özür dileyerek yazıyorum ben de karşılıpında S***** G** (Defol) dediğim için tekme tokat giriyor. Dövmesinin tek sebebi o lafımmıs. Kendisi bana neler neler söylüyor. Ne aldattım ne kötü birşey yaptım ben bunları mı hakettım 😔
Şiddete karşıyım ama sende vursana gözünün üstüne bi tane !
Adi adam gücü sana yetiyor dışarıda eminim yeni gelin gibidir aç kabadayı.

Küfür etmeyin elbette hayatınızdaki insana o ayrı bir konu. Ama hiç bir şey ile şiddet hak edilmez! Bunun farkında olun!

Arkadaşlar da söylemiş KADES i indirin hemen telefonunuza. Size el kaldırmasına, üstünüze yürümesine dahi izin vermeyin. İlk denediğimde de darp raporu alın.

Bir an önce ailenize anlatın ve boşanın. Şiddetin olduğu bir hayatla ve bir eşle asla mutlu ve güvende yaşayamazsınız. Katlanmanız ve sürdürmeniz sadece hayatınızı riske atar.

Suan kayınvalidemlerde olduğum için herşeyı kayınvalideme anlattım. Sabah erken den gidiyorum. Eşime yeter artık dövmelerin sövmelerin ben gidicem dedim hiç bekleme s*ktir g*t dedi annemi aradım yarın gelicem dedim ama ben çok korkuyorum ablalarım 😔 boşanmak için kimse evleniyor. Çok zor şeyler yaşadım, yıllarca çalışıp birikim yaptım, çeyizi mi aldım bunları yaşamak için mi? ben dayağı haketmişim öyle diyo

Şiddet varsa kesinlikle tek çözüm ayrılıktır. Cocuk da yokken tez zamanda darp raporu al ve boşan. Asla ve asla düzelmeyecek şiddetin dozu ve sıklıgı artacak cocugun olursa böyle bir berbat ortamda yetişecek.Yol yakınken dön.
Küfür olayına hiç degınmıyorum bile.

Suan kayınvalidemlerde olduğum için herşeyı kayınvalideme anlattım. Sabah erken den gidiyorum. Eşime yeter artık dövmelerin sövmelerin ben gidicem dedim hiç bekleme s*ktir g*t dedi annemi aradım yarın gelicem dedim ama ben çok korkuyorum ablalarım 😔 boşanmak için kimse evleniyor. Çok zor şeyler yaşadım, yıllarca çalışıp birikim yaptım, çeyizi mi aldım bunları yaşamak için mi? ben dayağı haketmişim öyle diyo

Sen o herife bakmak. Hic de hak etmedin. Kac kendini kurtar. Benim Burda bir tanidigim genc yasta bosandi sonra tekrar evlendi. Dünyanin sonu degil. Git hayatini kurtar

Çok haklısınız ailem bilse asla beni yollamaz yanına. Annem hep beni tutar. Ama ne yapacağımı şaşırdım 😔
Yapilmasi gereken apacık ortadayken sizin gibi sasiranlar, kafasi duranlar, ne yapacagini bilemeyenler bosanmaya gonlu olmayanlar oluyor zaten😒 anneniz madem arkanizda rahatsizsaniz buraya yazana kadar annenizi arasaniza.

Yol yakınken boşanmanız gerektiğini herkes söyleyecek zaten. Mutlu, huzurlu, sağlıklı bi hayat istiyosanız hatta basitce bi hayat istiyosanız boşanmak dısında ikinci bi alternatif yok bu konuda.

Benim asıl merak ettiğim evlenmeden önce ailenizde fiziksel/duygusal şiddet gördünüz mü ya da ailenizden bi kadının fiziksel/duygusal siddet gördüğüne tanık oldunuz mu? Gerçi ruh hastası eşiniz bi senede de başarmış olabilir tabi bu düsünceyi içinize yerleştirmeyi.

Bunu bi cezalandırma yöntemi olarak benimsemişsiniz çünkü, şiddete uğramak o kadar da anormal bi deneyim değil sanki sizin bilincinizde. Ceza normal ama ben cezalandırılacak bi şey yapmadım der gibisiniz yazdıklarınızla. "Hak etmedim" den bunu anlıyorum ben.

Şiddet, hele ki fiziksel şiddet herhangi bi sebebin sonucu ya da birinin bi davranışı karşısında kazanılan bi hak değildir. Hani aklınıza gelen en kötü seyi düsünüp ben aldatmadım bi sey yapmadım demissiniz ya mesela; hah iste sebep aldatma olsa bile sonuc siddet olamaz. Beni aldattın; o zaman seni dövmem bana hak sana müstehak mantıklı bi arguman degil olsa olsa akıl tutulmasıdır.

Uzun vadede şiddet nedir, neden meşru değildir kısmını kafanızın içinde çözmezseniz bu adamın, bu adam olmasa baska bi adamın elinde bi musibete ugrayacaksınız diye korkuyorum.

Şiddet hakeedilmez zaten kimse haketmez. Çocuğun yokken ayrıl. Şiddet varsa düzelmez saygıda bitmiş zaten daha hayır gelmez bu evlilikten

Yanlisa yanlisla yanit veriyorsun, yangina körükle gidiyorsun. Bu konudan bagimsiz söylüyorum, bu hic dogru bir yöntem degil.

Asla esini savunmuyorum, yanlis anlasilmasin.
Yapman gereken sey ortada. Darp raporu alip dava acmak. Soyledigin söz cok nahoş ama hic bir sey siddeti hakli cikarmaz.

Keşke kayınvalide evinde eşin yanındayken açmasaydın şu konuyu artistlik yapayım diye yine üstüne filan yürümesin. Senin adına endişelendim şuan can güvenliğin için annenin gelmesini bekle ve sessiz sedasız çık o evden. Kadın cinayetlerinde görmeyelim seni 😞

Hayır şiddet hak edilmez hiçbir şekilde sizi böyle manipüle etmesine izin vermeyin zamanla bu iş evet ben söyledim ondan vurduya dönecek. Bu hayatta hepimizin başına gelebilecek bir şey şiddet görüp görmemek bizim tercihimiz değil anlık gelişen bir olay bu gün benim başıma da gelebilir bu karşıdakinin hayranlığıyla alakalı ama devamında yaşayacaklarımız bizle alakalı sakın kabul etmeyin bunu boşanın bunu hak etmiyorsunuz

Eğer yaşamak istiyorsanız eşinizden bir an önce boşanın. Bi yerde ölmek üzere can çekişirken pişman olmanızın bir faydası olmaz.

Şöyle yaptın hak ettin, saygısızlık yaparsan sonun bu olur, beni yine sinirlendirdin, yine beni uçurdun, sen bundan anlarsın, seni böyle böyle terbiye edeceğim senin insan olacağın yok. Konunu okuduğum zaman bunlar geldi kulağıma bende yaşadım arkadaşım ezdirmeyecegim dedim bende vurdum bende sovdum bende yaptım. Kedi köpek olduk ama o kapıdan çıkıp onu terk etmedim kendisi beni kapıya attı. Bunu yaptı. Ben o kadar alışmıştım ki duruma akşam kavga kıyamet ertesi günü normal hayata dönüş gibi. Asla o beni evden atmasa onu terk etmezdim ölürüm onsuz sanırdım. Bir aya yakın ayrıyız ölmedim hatta daha güçlü ve mutluyum. Benden de gençsin duzelmeyecek lütfen bunu yaşamaya devam etme.

Hayır şiddet hak edilmez hiçbir şekilde sizi böyle manipüle etmesine izin vermeyin zamanla bu iş evet ben söyledim ondan vurduya dönecek. Bu hayatta hepimizin başına gelebilecek bir şey şiddet görüp görmemek bizim tercihimiz değil anlık gelişen bir olay bu gün benim başıma da gelebilir bu karşıdakinin hayranlığıyla alakalı ama devamında yaşayacaklarımız bizle alakalı sakın kabul etmeyin bunu boşanın bunu hak etmiyorsunuz

+1 ben ben hak ettim ondan vurdu diyordum. Baya baya hak ettigime inanmıştım. İnanılmaz değersiz kötü hissettiriyor insana. Devamında da yaşamayı seçtim tüm bunları çünkü seviyordum sanki sevgi böyle şeymiş gibi. Hatta o da seviyor diyordum. Yapma arkadaşım bir ömür böyle geçmez.

Back
X