- 15 Ocak 2014
- 5.961
- 5.142
- 398
Bence evinde ebadan ders veren öğretmen 5 bin alıyorsaOkuduğunuzu anlayabiliyor musunuz acaba? Ben öyle bir şey mi demişim? İsterse 15 20 alsın. Gönül ister ki asgari ücret 10 bin olsun ne olacak? Uzman çavuş 10 bin alıyorsa öğretmende 15 20 almalı net dedim anlayabildiniz mi bu sefer? Size bir şey diyen yok yani.
Böyle mükemmel bir ilişkiye çocuk şart. Olsun sonra düşünür.Ben sizin boşanacağınızı düşünmüyorum. Boşanmaya niyeti olan insan 1 ay beklemez ne olursa olsun açardı davasını.
Konu değildi, bir üye başka bir konuda yorum olarak yazmıştı. Nickini de hatırlamıyorum açıkçası. Okuduğumda ekran görüntüsü almıştım, duruyorsa size atayımTühh ya koltuğa halıya işeyen kaynana konusunu kaçırmısım. Link atsanız da hayretler içinde okusamkimmiş o işemeli zıçmalı ayinci deyzee
5 yılın çok büyük bir çoğunluğunu birbirimizin evinde geçirdikÖyle demeyin, pisliği evlenince ortaya çıktı. Gerçi babası söylemişti bu çok pistir diye ama...
İnşallah5 yılın çok büyük bir çoğunluğunu birbirimizin evinde geçirdikevlenince bu konuda bir sürpriz yaşayacağımı pek sanmıyorum ben
Gecen haber de gordugumuz musa ornegi bu adam sonradan olmadi boyle degil mi.. mumkun yani demek kiBuna ben de takıldım bir tanıdığım babasının yüklü bir kredi borcundan dolayı borç yüz kızartıcı suç olarak kabul edildiği için çıkarıldı diye biliyorumkaldı ki taciz..
Mesleklerin değeri sadece hayati riskle ölçülmez hanımefendi. Askerler bu ülkeyi korur. Öğretmenler ülkeyi koruyacak asker de yetiştirir doktor da. Önemli olan meslek gruplarının hayata ne kattığıdır. Öğretmen olmasa askerde olmazdı değil mi? Ben zaten asker aldığı parayı hak etmiyor demedim. Bizim kendi vatandaşımız haksızlığın başını almış götürüyor. Hemen bir ters tepki gösteriyorsunuz. Bu ülkenin öğretmeni de doktoru da emek veren işçisi de hakkettiği parayı almıyor olay buRisk durumu aynı mı Allah aşkına .Karda kışta gece demeden gündüz demeden cumartesi pazar yok sabah akşam yok bu öğretmenle bir mi.365 günün 300 günü tatil olarak kullanan.
Ben de ilk yıllarda sabah uyanırdim, eşim işe gitmiş olurdu, onun yastığının uzeri kalıp şeklinde sümük olurdu, ben de her sabah böyle olurdumo da mühendis olur
Böylesi de var2011'den beri buraya üyeyim ve kimse beni evlilikten bu kadar soğutamamıştı. Artık hayatımın aşkını bulamadığım için üzülmeyeceğim. Teşekkür ederim ❤
Hangisi daha kötü bilemedimBöylesi de var
Kocamın temizlik ve titizlik takıntısı
Kızlar merhaba, uzun zamandır takip ediyorum bu platformu. Ve en sonunda ben de yazıp içimi dökerek sizlerin de yorumlarını ve fikirlerini duymak istedim. Kimse ile paylaşamadığım bir sorunum var. Benim sorunum eşim. 35 yaşında evlendim. Şu an 2 yıllık evliyim. Öğretmenim, eşim de öğretmen...www.kadinlarkulubu.com
Bizde doğuluyuz ama eşim çok titiz vedüzenlidirYok yabancı değil ama oraya yakin. Güneydogu sınırına yakın. Özelden mesaj atamadım size.
Yok ya ne seveceğim böyle sado mazo karakteri. Eskidendi o.
Korkmakla beraber çok merak ettimşimdi yazsam kk kadinlari 3 gun uyuyamaz
Lutfen boyle pislıkler her meslekte olur. Hepsı bır degılBu sorunlu insanları kim asker polis yapıp bela ediyor! Allah yardımcınız olsun, dikkat edin
Ben de onu diyorum işte. Böyle pislikler her meslekte olur ama asker, polis olmamalı çünkü onlar kolluk kuvveti. Çok tehlikeliLutfen boyle pislıkler her meslekte olur. Hepsı bır degıl
Lutfen boyle soylemeyın o adam aptalsa şizofremse dıgerlerının gunahı ne benım eşim mukkemel dı ama mutlulugumuz uzun surmedı. Rabbım sevdıgını yanına aldı.Psikolojileri normal degil gercekten bir tane normal yok ya. O kadar maas aliyolar hepsi cimri hepsi sorunlu. Eslerine bakin bende dahil genelde hemene hemen hepsinde sorun var. Cok entetesan ailelerindede sorunlar var acaba bile bile mi bu meslegi seciyorlar cozemedim.kurtulmaya bak gercekten bak hic donus yapma. Meslegiyle tehdit et. Tsk bu konuda cok titiz. En ufak sikayetinde meslekten uzaklasitirilir bunu ona soyle
Doğulu degil, g. doğunun suriyesi gibi. Ben şu an doğuda yaşıyorum. Bunlarinki başka bir şey. Yeme içme, konuşma, oturma kalkma, insanlık, eğitim, adap, görgü, kültür, temizlik, Allah korkusu sanki bunlara hiç uğramamış. Hiç tvden bile bir şeyler ogrenmemis gibiler.Bizde doğuluyuz ama eşim çok titiz vedüzenlidir
Bunun nereli olduğu ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
Tabi aile çok önemli.
Midem bulandı ayrıca anlattıkkarınızdan kalkıp bir. Çikolata yemeye niyet etmiştim oysaki
Cok uzuldum basiniz saolsun iyi olanlar gidiyor kotu olanlarda bize cektiriyor iste. Benim yasadigim pskilojik siddetin haddi hesabi yok ve kolay degil kurtulmak.Lutfen boyle soylemeyın o adam aptalsa şizofremse dıgerlerının gunahı ne benım eşim mukkemel dı ama mutlulugumuz uzun surmedı. Rabbım sevdıgını yanına aldı.
Cok üzüldüm adınıza. Tahmin ediyorum cumku crvremde o sorunlu esler cok var canım. Senın için hayırlısı kurtulmaksa ayrıl canımCok uzuldum basiniz saolsun iyi olanlar gidiyor kotu olanlarda bize cektiriyor iste. Benim yasadigim pskilojik siddetin haddi hesabi yok ve kolay degil kurtulmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?