Şiddet uygulayan pislikten kurtuluyorum

Bence evinde ebadan ders veren öğretmen 5 bin alıyorsa
Dağda bayırda sürünen, namlunun ucunda, düşmanın ilk hedefi, hele hele doğuda terör bölgesinde olan polis asker uzman Çavuş 30bin almalı

Konu sahibi Allah yardımcın olsun

Üniversiteyi bu pislik için bırakmak zorunda kaldım ne demek ? Bi insanın haddi hududu değil bunu yaptırabilmek. Siz kendiniz seçmişsiniz bunu.
Adamın ailesi ile neden birlikte yaşadınız ? Ki babasının da taciz davası olduğunu söylüyorsunuz.
Herşey çok açıkmış zaten.
Burada her gün onlarca konu okuyorum ve nerede mesleğini eline almadan küçük yaşta evlenen varsa benzer konuları açıyor.
Ailemle 3 yıldır küsüm diyorsunuz ama şimdi onların yanındasınız. Keşke tacizci bi adamın evinde yaşamaktansa aile evinde yaşasaydınız..

Tühh ya koltuğa halıya işeyen kaynana konusunu kaçırmısım. Link atsanız da hayretler içinde okusam kimmiş o işemeli zıçmalı ayinci deyzee
Konu değildi, bir üye başka bir konuda yorum olarak yazmıştı. Nickini de hatırlamıyorum açıkçası. Okuduğumda ekran görüntüsü almıştım, duruyorsa size atayım

Buna ben de takıldım bir tanıdığım babasının yüklü bir kredi borcundan dolayı borç yüz kızartıcı suç olarak kabul edildiği için çıkarıldı diye biliyorum kaldı ki taciz..
Gecen haber de gordugumuz musa ornegi bu adam sonradan olmadi boyle degil mi.. mumkun yani demek ki

Risk durumu aynı mı Allah aşkına .Karda kışta gece demeden gündüz demeden cumartesi pazar yok sabah akşam yok bu öğretmenle bir mi.365 günün 300 günü tatil olarak kullanan.
Mesleklerin değeri sadece hayati riskle ölçülmez hanımefendi. Askerler bu ülkeyi korur. Öğretmenler ülkeyi koruyacak asker de yetiştirir doktor da. Önemli olan meslek gruplarının hayata ne kattığıdır. Öğretmen olmasa askerde olmazdı değil mi? Ben zaten asker aldığı parayı hak etmiyor demedim. Bizim kendi vatandaşımız haksızlığın başını almış götürüyor. Hemen bir ters tepki gösteriyorsunuz. Bu ülkenin öğretmeni de doktoru da emek veren işçisi de hakkettiği parayı almıyor olay bu

2011'den beri buraya üyeyim ve kimse beni evlilikten bu kadar soğutamamıştı. Artık hayatımın aşkını bulamadığım için üzülmeyeceğim. Teşekkür ederim ❤
Böylesi de var

Hangisi daha kötü bilemedim

Yok yabancı değil ama oraya yakin. Güneydogu sınırına yakın. Özelden mesaj atamadım size.
Yok ya ne seveceğim böyle sado mazo karakteri. Eskidendi o.
Bizde doğuluyuz ama eşim çok titiz vedüzenlidir
Bunun nereli olduğu ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
Tabi aile çok önemli.
Midem bulandı ayrıca anlattıkkarınızdan kalkıp bir. Çikolata yemeye niyet etmiştim oysaki

Lutfen boyle soylemeyın o adam aptalsa şizofremse dıgerlerının gunahı ne benım eşim mukkemel dı ama mutlulugumuz uzun surmedı. Rabbım sevdıgını yanına aldı.

Doğulu degil, g. doğunun suriyesi gibi. Ben şu an doğuda yaşıyorum. Bunlarinki başka bir şey. Yeme içme, konuşma, oturma kalkma, insanlık, eğitim, adap, görgü, kültür, temizlik, Allah korkusu sanki bunlara hiç uğramamış. Hiç tvden bile bir şeyler ogrenmemis gibiler.

Lutfen boyle soylemeyın o adam aptalsa şizofremse dıgerlerının gunahı ne benım eşim mukkemel dı ama mutlulugumuz uzun surmedı. Rabbım sevdıgını yanına aldı.
Cok uzuldum basiniz saolsun iyi olanlar gidiyor kotu olanlarda bize cektiriyor iste. Benim yasadigim pskilojik siddetin haddi hesabi yok ve kolay degil kurtulmak.

Cok uzuldum basiniz saolsun iyi olanlar gidiyor kotu olanlarda bize cektiriyor iste. Benim yasadigim pskilojik siddetin haddi hesabi yok ve kolay degil kurtulmak.
Cok üzüldüm adınıza. Tahmin ediyorum cumku crvremde o sorunlu esler cok var canım. Senın için hayırlısı kurtulmaksa ayrıl canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…