- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.482
- 448
Yok yabancı değil ama oraya yakin. Güneydogu sınırına yakın. Özelden mesaj atamadım size.Yabancı mı? Bir koltuklara halılara bilerek ve inadına işeyen kaynana bir de sizin eşiniz okurken beni bu kadar tiksindirdiÇok mu seviyorsunuz da çekiyorsunuz diyeceğim de bu kadar iğrencine sevgi mevgi kalmaz ki
öğretmenliği ve öğretmenleri bu derece beğenmiyorsanız ve yan gelip yatan boş bir meslek olarak görüyorsanız çocuklarınızı okula göndermeyin evde kendiniz eğitin.bir bitmedi şu öğretmen düşmanlarıııRisk durumu aynı mı Allah aşkına .Karda kışta gece demeden gündüz demeden cumartesi pazar yok sabah akşam yok bu öğretmenle bir mi.365 günün 300 günü tatil olarak kullanan.
Sozlesmelileri cok arastirmiyorlarmis.evet işim gücüm yok ikisinide ifşa edin diye bekliyorum
babasi diyorum yüz kizartici suç işlemiş adami tsk nasil kabul etmiş soru çok açık
ha ifşami edeyim derken torpille girdi evraklar yok edildi demek istiyorsaniz tamam
ifşa diyince ifşa edilecek bir şeyleri var demek istiyorsunuz heralde
yerinizde olsam burda degil ama gerekli kurumlara ifşa ederdim evet
bende merak ettim cidden nereli bu adamBenim için de öyle. Adamın o kadar pisliği var ki hangi birinden şikayet edeyimbir hafta aynı gömleği giymesi mi, üç gun ayni çorabı giymesi mi... Ay bir gün ben tuvaletteyim diye banyo lavabosuna isedigini gordum
son bir kaç yıldir hepsini arastiriyorlarSozlesmelileri cok arastirmiyorlarmis.
çoğu pis zatenBenin için direkt boşanma sebebi. Nasıl dayanıyorsunuz? Yeminle erkeklerden soğudum, midem bulandı
Nereli olduğunu sormam işin şakasıYok yabancı değil ama oraya yakin. Güneydogu sınırına yakın. Özelden mesaj atamadım size.
Yok ya ne seveceğim böyle sado mazo karakteri. Eskidendi o.
2011'den beri aktif görev başındayım :)Nereli olduğunu sormam işin şakasıÜlkemiz ortaya karışık, bol çeşitli bir memleket. Her yerden cins cins huyları olan tipler çıkabilir Stereotip şuranın insanı şöyle buranın insanı böyle desek de bir elin beş parmağı bir değil sonuçta. Aynı ailede büyüyen kardeşler dahi çok farklı olabiliyor Boşandınız mı, yoksa eşiniz mi düzeldi sanırım tüm yorumlarınızı okuyamadım ya da bu bilgiyi kaçırdım. Kaç yıl katlandınız bu garip huylara?
Çoğu pis değil mi? O zaman benim canım kocisimi niye hepiniz elestiriyorsunuz, beni dolduruyorsunuzçoğu pis zaten
kişisel temizlikten bir haber
yok vallahi ben doldurmadimÇoğu pis değil mi? O zaman benim canım kocisimi niye hepiniz elestiriyorsunuz, beni dolduruyorsunuz
Hadi canim, inanamam. Ben zirvedeyiz diye düşünüyorum :)yok vallahi ben doldurmadim
kelin ilaci olsa başına çalar sizinki benimkinin yaninda çoook masum
yok yok zirvenin krali benim evdeHadi canim, inanamam. Ben zirvedeyiz diye düşünüyorum :)
Ne?yok vallahi ben doldurmadim
kelin ilaci olsa başına çalar sizinki benimkinin yaninda çoook masum
Öyle demeyin, pisliği evlenince ortaya çıktı. Gerçi babası söylemişti bu çok pistir diye ama...Ne?
Erkek arkadaşım temiz titiz düzenli bir insan olduğu için çok tuhaf geldi sanırım banaDiğer üyenin anlattığının üzerine nasıl çıkılabilir çok merak ettim gerçekten
şimdi yazsam kk kadinlari 3 gun uyuyamazNe?
Erkek arkadaşım temiz titiz düzenli bir insan olduğu için çok tuhaf geldi sanırım banaDiğer üyenin anlattığının üzerine nasıl çıkılabilir çok merak ettim gerçekten
Bir konuya da (maaş iceren) öğretmenler atlamasın lütfen ya; anladıjk zor mesleğiniz ama böyle söylene söylene saygınlığı kalmadı mesleğinizin çok yazık.....Okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz acaba? Ben öyle bir şey mi demişim? İsterse 15 20 alsın. Gönül ister ki asgari ücret 10 bin olsun ne olacak? Uzman çavuş 10 bin alıyorsa öğretmende 15 20 almalı net dedim anlayabildiniz mi bu sefer? Size bir şey diyen yok yani.
Tühh ya koltuğa halıya işeyen kaynana konusunu kaçırmısım. Link atsanız da hayretler içinde okusamYabancı mı? Bir koltuklara halılara bilerek ve inadına işeyen kaynana bir de sizin eşiniz okurken beni bu kadar tiksindirdiÇok mu seviyorsunuz da çekiyorsunuz diyeceğim de bu kadar iğrencine sevgi mevgi kalmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?