Şiddet ve Boşanma

ElifTurk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
14
-4
1
29
Merhabalar,
Ben 3,5 ay önce evlendim. Eşim evlendikten 2 hafta sonra sonra benim ailemi eleştirmeye başladı. Dayımın birinin boşanmış olmasını halamın boşanmış olmasını başıma kaktı. Sonrasında en ufak bir şeyde sinirlenip küfretmeye (S***** G** (Defol) vb.) sokak ortasında bağırmalar küfretmeler ben sessiz millet duyacak dediysem de devam etti ve beni seni boşarım diye tehdit etmeye başladı. Ben de boşarsan boşa dedim tabiki. En sonunda evde yine ailemi eleştirirken ben ona cevap vermeden başka odaya geçtim. Sesini yükseltmeye başladı ve kötü keşimeler etti ben de evden gitmek istedim evden gitmek isteyince boğazımı sıktı bacaklarımı yumrukladı ve tokat attı. Ben çok korktum ve o kadar canım acıyor dur desem de yumruklamaya devam etti. Bu arada hamileyim, hamile eşini darp etti. Sonra bu evden gidersen boşanırsan seni öldürürüm boğazını keserim diyerek tehditler etti. Orospu, Piç, Soysun gibi küfürlerle beni aşağıladı. Ben de o gün korktum hep yanımda olduğu için darp raporu almadım. Bir sonraki gün bacaklarım morarmıştı darp raporu aldım. Karakolda şikayetçi oldum, uzaklaştırma kararı aldım, Bir kaç gün sonra da boşanma davası açarak mahkemeden 6 ay uzaklaştırma kararı aldım. Bu arada bana ağlayarak yalvarmaya başladı. Boşanmayalım çocuğumuz olcak vb. Ama ben affetmedim. Çocuğumun da kavga şiddet ve küfür ortamında büyümesini istemiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız?

Merhabalar,
Ben 3,5 ay önce evlendim. Eşim evlendikten 2 hafta sonra sonra benim ailemi eleştirmeye başladı. Dayımın birinin boşanmış olmasını halamın boşanmış olmasını başıma kaktı. Sonrasında en ufak bir şeyde sinirlenip küfretmeye (S*** G (Defol) vb.) sokak ortasında bağırmalar küfretmeler ben sessiz millet duyacak dediysem de devam etti ve beni seni boşarım diye tehdit etmeye başladı. Ben de boşarsan boşa dedim tabiki. En sonunda evde yine ailemi eleştirirken ben ona cevap vermeden başka odaya geçtim. Sesini yükseltmeye başladı ve kötü keşimeler etti ben de evden gitmek istedim evden gitmek isteyince boğazımı sıktı bacaklarımı yumrukladı ve tokat attı. Ben çok korktum ve o kadar canım acıyor dur desem de yumruklamaya devam etti. Bu arada hamileyim, hamile eşini darp etti. Sonra bu evden gidersen boşanırsan seni öldürürüm boğazını keserim diyerek tehditler etti. Orospu, Piç, Soysun gibi küfürlerle beni aşağıladı. Ben de o gün korktum hep yanımda olduğu için darp raporu almadım. Bir sonraki gün bacaklarım morarmıştı darp raporu aldım. Karakolda şikayetçi oldum, uzaklaştırma kararı aldım, Bir kaç gün sonra da boşanma davası açarak mahkemeden 6 ay uzaklaştırma kararı aldım. Bu arada bana ağlayarak yalvarmaya başladı. Boşanmayalım çocuğumuz olcak vb. Ama ben affetmedim. Çocuğumun da kavga şiddet ve küfür ortamında büyümesini istemiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız?
Afferim sana boşan arkana bakma.

Merhabalar,
Ben 3,5 ay önce evlendim. Eşim evlendikten 2 hafta sonra sonra benim ailemi eleştirmeye başladı. Dayımın birinin boşanmış olmasını halamın boşanmış olmasını başıma kaktı. Sonrasında en ufak bir şeyde sinirlenip küfretmeye (S*** G (Defol) vb.) sokak ortasında bağırmalar küfretmeler ben sessiz millet duyacak dediysem de devam etti ve beni seni boşarım diye tehdit etmeye başladı. Ben de boşarsan boşa dedim tabiki. En sonunda evde yine ailemi eleştirirken ben ona cevap vermeden başka odaya geçtim. Sesini yükseltmeye başladı ve kötü keşimeler etti ben de evden gitmek istedim evden gitmek isteyince boğazımı sıktı bacaklarımı yumrukladı ve tokat attı. Ben çok korktum ve o kadar canım acıyor dur desem de yumruklamaya devam etti. Bu arada hamileyim, hamile eşini darp etti. Sonra bu evden gidersen boşanırsan seni öldürürüm boğazını keserim diyerek tehditler etti. Orospu, Piç, Soysun gibi küfürlerle beni aşağıladı. Ben de o gün korktum hep yanımda olduğu için darp raporu almadım. Bir sonraki gün bacaklarım morarmıştı darp raporu aldım. Karakolda şikayetçi oldum, uzaklaştırma kararı aldım, Bir kaç gün sonra da boşanma davası açarak mahkemeden 6 ay uzaklaştırma kararı aldım. Bu arada bana ağlayarak yalvarmaya başladı. Boşanmayalım çocuğumuz olcak vb. Ama ben affetmedim. Çocuğumun da kavga şiddet ve küfür ortamında büyümesini istemiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız?
en doğru kararı vermişsin , sakın vazgeçme afettme sabah sabah sinirlerim bozuldu çok üzüldüm benimde çocuklarım var
kimse çocuğunu birileri dövsün şiddet uygulasın diye büyütmüyo , can güvenliğin yok onun yanında sakın kalma ailene herşeyi anlat, çocuğu olacakmış öyle baba olmaz olsun şerefsiz güçleri kadınlara yetiyo

Merhabalar,
3,5 aylık evliliğin içine bu kadar şiddet, küfür, hakaret sığdırmak. Benimle evliliğe devam edersen çok daha kötü günlere hazır ol demekten başka bir şey değil. Verdiğiniz kararın arkasında durup asla dönmeyin. Keşke çocuk için bu kadar aceleci olmasaydınız. Hayatınızdan tamamen söküp atamayacağınız bir adam olacak artık. Allah bundan sonra yolunuzu açık etsin.

Siz olsanız ne yapardınız sorusu çok saçma oturup dayagimizi yerdik dememizi mi bekliyorsun? Yeni üyelik hemen sansasyonel konu. Çocuğu da eksik etmemissin hikayenden bravo. Neyse, iyi yapmışsın tabii arkana bile bakma.

Evlenmen ve üstüne hemen çocuk yapman büyük hataymış bu adamlar bir günde degişmiyorlar bu adamlar hep böyle görmek istemiyorsunuz ısrarla.En azından sonrasında gerekeni yapmışsın. Cocuk olmasa hicbir bağın kalmazdı ama o olduğu sürece fırsat bilip sana ulasmaya çalışmaz umarım.Ne diyeyim.geçmiş olsun.

Merhaba,şok ve büyük üzüntü içinde okudum. Gerçekten doğru olanı yapmışsınız. Hem kendi yaşamınızı hem de doğacak evladınızın yaşamını bir pislikten temizlemiş olacaksınız. Allah yardımcınız olsun. Böyle pislikler Dünya'yı boşuna nefesleri ile kirletiyor.

Yaptığınız çok doğru hareket ,işin sonunda bu adam sizi öldürürdü.Resmen psikopat.Tek hatanız ilk günden ne mal olan adamı koşa koşa baba yapmanız çok lazım gibi hemen hamile kalmanız bunu bahane edip hayatı size dar edecek Onunla asla buluşmayın,iyi laflarına kanmayın ,asla tek başınıza sokağa çıkmayın üzgünüm ama geri duracak birine hiç benzemiyor ,sizi malı olarak gördüğü için canınıza kıymakta sorun görmeyecek çünkü kafasında siz ahlaksız bir kadınsınız.....

Hikayenin sadece son aşamasında mantıklı davranmışsınız.

"Sınır bilinciniz " gelişmemiş o yüzden işaretleri okuyamadınız bence.

3-4 sene terapi ve sınır bilincinizi geliştirmeden sevgili bile yapmayınız.

Merhabalar,
Allahın belası pislik kimliğini evlenene kadar gizlemiş. Boşanmış akrabalarına laf atacak kadar vizyonsuz adam. Boşan acilen sana hamile halinle bunu yapan çocuk doğunca çocuğuna ve sana neler yapar bilir

en doğru kararı vermişsin , sakın vazgeçme afettme sabah sabah sinirlerim bozuldu çok üzüldüm benimde çocuklarım var
kimse çocuğunu birileri dövsün şiddet uygulasın diye büyütmüyo , can güvenliğin yok onun yanında sakın kalma ailene herşeyi anlat, çocuğu olacakmış öyle baba olmaz olsun şerefsiz güçleri kadınlara yetiy

Back
X