Her yolu denedim.şikayet ettim,uzaklaştırma aldı ama ailem boşanmamı istemiyor o yüzden geri döndüm.İş bulur bulmaz kurtul.
Neden şikayet etmiyorsun?
Uzaklaştırma al çalışmaya başladıktan sonra.
Çok üzüldüm senin adına
Her yolu demedim.şikayet ettim,uzaklaştırma aldı ama ailem boşanmamı istemiyor o yüzden geri döndüm.
Aileme döndüm ama bir daha dönmem.ama bu adamla ne yapacağım?nasıl katlanacağım bilmiyorum.çok yalnızım...Dayak yemene sesleri çıkmıyor galiba? Şiddet gören onlar değil! Lütfen yuvamı dağıtmayayım gibi saçma düşünceler yüzünden hayatını karartma
Aileme döndüm ama bir daha dönmem.ama bu adamla ne yapacağım?nasıl katlanacağım bilmiyorum.çok yalnızım...
Nasıl bir aile kızlarının acı çekmesine göz yumar anlayamıyorum! Allah yardımcınız olsun! Sığınma evine yerleşin. Canınız tehlikede! İşi beklemeyin!Her yolu denedim.şikayet ettim,uzaklaştırma aldı ama ailem boşanmamı istemiyor o yüzden geri döndüm.
Ailemin evinde çocuklarımı büyütemem ve onlarda bunu biliyor yani ağır sorunlar var orada gittim,yaşadım ve dönmek zorunda kaldım.Eksi konularına baktım da, yıllar önce, henüz bir evladın varken de şiddet olmuş. Ailen destek çıkmış ama evliliğine devam edip yeniden çocuk yapmışsın.
O zaman ne oldu da ailen de destekken vazgeçtin?
Cocuklarini mi istemiyorlardi? Okumustum konunu ancak suan hatirlayamiyorum.Ailemin evinde çocuklarımı büyütemem ve onlarda bunu biliyor yani ağır sorunlar var orada gittim,yaşadım ve dönmek zorunda kaldım.
Evet çocuklar istenmiyor.tam bir ruh hastası ve zaman geçtikçe daha da kötüleşiyor.Cocuklarini mi istemiyorlardi? Okumustum konunu ancak suan hatirlayamiyorum.
O kocan olacak adamin ciddi tedaviye ihtiyaci var.
Sana ozelden yazacagim simdi.Evet çocuklar istenmiyor.tam bir ruh hastası ve zaman geçtikçe daha da kötüleşiyor.
Tabi yazabilirsiniz.Sana ozelden yazacagim simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?