Şiddet ve sürekli kafanızın yumruklanması

eski konularını okudum evliliğin boyunca sadece şiddet, hakaret ve aşağılama yaşamışsın. Çok merak ediyorum, bunlara rağmen neden bu kadar çocuk yaptın? yazık günah değil mi?
İlk hamileliğimde şiddet yoktu diğeri kazara oldu ve aldıracaktım ama yapamadım.iyi ki varlar ama lanet adam bize huzur vermiyor.

Tabi yazabilirsiniz.
Yazamadim ozel mesaja kapali profilin. Neyse buradan yazayim. Cocuklar kac yasinda bilmiyorum. Okula baslasin calisacagim demissin ama bence bekleme. Evde home agent ol bir suru ilan var oyle. Cagri merkezinde musteri temsilcisi oluyorsun. Evinden calisiyorsun. Turkcell filan aliyor boyle eleman. En azindan akmasa bile damlar. Bir arastir. Aklima bu geldi. Onereyim dedim. Beklemekle geciyor zaman. Harekte gec. Bir adimin olsun ki kendine guvenin gelsin.

Bu arada esin calismana nasil bakar. Birde bunun icin yumruk yeme. Elleri kirilsin o herifin. Babanin gonlune de merhamet versin Allah..

Allah belasini versin tez zaman da boyle adamlar niye evlnir yaa insanin hayatini mahfederler diyecek bisey bulamadim bende yasadim caresizlik kadar kotu bisey yok hayatta

Sağolun...Biri yeni başladı okula diğeri iki buçuk.nereden bu iş başvurusunu yapabilirim?

Allah belasini versin tez zaman da boyle adamlar niye evlnir yaa insanin hayatini mahfederler diyecek bisey bulamadim bende yasadim caresizlik kadar kotu bisey yok hayatta
Gerçekten zor tek umudum çalışmak...

Sağolun...Biri yeni başladı okula diğeri iki buçuk.nereden bu iş başvurusunu yapabilirim?
Kariyer net'te turkcell'in ilanini gormustum ben birkac gun once.. diger is arama sitelerinde de vardir mutlaka.

Her yolu denedim.şikayet ettim,uzaklaştırma aldı ama ailem boşanmamı istemiyor o yüzden geri döndüm.
Ailene yazıklar olsun ! göz göre göre senin mahvolmanımı istiyorlar sen giderde temelli ailenin yanına sırf 2tabak fazladan sizin için sofraya konmasın diye bu eziyeti çekmeni nasıl layık görürler ? Allahım yar ve yardımcın olsun canım amin önce 1 iş sonrada kiraya çık kurtulun..

Kardeşim neden kendin biseyler yapmayı bekliyorsun. Şiddet var. devlet sahip çıkıyor.çocuklarla birlikte kalınabiliyorsa hiç düşünme Devlete sığın. 12 yaşından büyük erkek cocugu olanlara ev de açıyorlarmis şimdi öyle bi yazı da okudum.Sende yaz hemen bi arastir. Cunku cocuklarindan ayrı kalma ne olursa olsun çocuklarının başında dur. Ordan daha mutlu olursun eminim.yanliz değilsin iki tane aslan gibi çocuğa sahipsin .büyüyünce de onlar sana sahip çıkar. ama dediğim gibi içinde bulundugunuz durum sizi asla çocuklarınızı bırakmaya mecbur bırakmasın.

Tabi ki ne demek çocuklar benim canımdan öte ama sığınma evine gitmem sadece evde iş bulursam daha iyi olur her açıdan.çocuklar okula gidince tam gün çalışırım.ama bu lanet adama nasıl davransam şaşırdım,konuşmam artık gerekmedikce.Allah bir yol göstersin...

oturduğunuz yerden çalışcam boşancam vs diyorsunuz ama yapabileceğiniz başka şeyler de vardır mutlaka. çocularınızın o evde fazladan geçirdiği bir gün bile onarılamaz hasarlara neden olabilir.

Demek bu yüzden tepkılısın bana

Ailen boşanmanı istemediğini göre beyin kanaması geçirip sakat kalmanı yada ölmeni istiyorlar başka bir açıklaması olamaz bunun.!
Bakın çocuk değilsiniz ailenize yada birinin yardiminada ihtiyaciniz yok.Darp raporu alın boşanın böyle bir caniden.Neyi bekliyorsunuz hala??

şu ortamdan daha büyük nasıl bir sorun olabilir ki ailenizin evinde?
gerçekten kendi içinizde sindirmişsiniz sanki bu durumu, sürekli olarak dayak yiyip devam ediyorsunuz, yapmayın, her zaman bir çare vardır, bir tek akrabanız, size geçici olarak kapısını açabilecek, siz çalışırken çocuğunuza bakabilecek kimse yok mu? sizin durumunuzda bir yakınım olsa seve seve kapımı açarım, sadece ben değil, ailemde herkes açar eminim buna, hiç mi yok sizi bu işkenceden kurtaracak bir insan evladı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…