İlk hamileliğimde şiddet yoktu diğeri kazara oldu ve aldıracaktım ama yapamadım.iyi ki varlar ama lanet adam bize huzur vermiyor.eski konularını okudum evliliğin boyunca sadece şiddet, hakaret ve aşağılama yaşamışsın. Çok merak ediyorum, bunlara rağmen neden bu kadar çocuk yaptın? yazık günah değil mi?
Biliyor fakat çocukları istemiyorlar.ya kıyamam. aileniz bilmiyor mu ağır şiddet gördüğünüzü. babanız sahip çıksa ya size. babalık yapmayı öğrenememiş mi
Yazamadim ozel mesaja kapali profilin. Neyse buradan yazayim. Cocuklar kac yasinda bilmiyorum. Okula baslasin calisacagim demissin ama bence bekleme. Evde home agent ol bir suru ilan var oyle. Cagri merkezinde musteri temsilcisi oluyorsun. Evinden calisiyorsun. Turkcell filan aliyor boyle eleman. En azindan akmasa bile damlar. Bir arastir. Aklima bu geldi. Onereyim dedim. Beklemekle geciyor zaman. Harekte gec. Bir adimin olsun ki kendine guvenin gelsin.Tabi yazabilirsiniz.
Sağolun...Biri yeni başladı okula diğeri iki buçuk.nereden bu iş başvurusunu yapabilirim?Yazamadim ozel mesaja kapali profilin. Neyse buradan yazayim. Cocuklar kac yasinda bilmiyorum. Okula baslasin calisacagim demissin ama bence bekleme. Evde home agent ol bir suru ilan var oyle. Cagri merkezinde musteri temsilcisi oluyorsun. Evinden calisiyorsun. Turkcell filan aliyor boyle eleman. En azindan akmasa bile damlar. Bir arastir. Aklima bu geldi. Onereyim dedim. Beklemekle geciyor zaman. Harekte gec. Bir adimin olsun ki kendine guvenin gelsin.
Bu arada esin calismana nasil bakar. Birde bunun icin yumruk yeme. Elleri kirilsin o herifin. Babanin gonlune de merhamet versin Allah..
Gerçekten zor tek umudum çalışmak...Allah belasini versin tez zaman da boyle adamlar niye evlnir yaa insanin hayatini mahfederler diyecek bisey bulamadim bende yasadim caresizlik kadar kotu bisey yok hayatta
Kariyer net'te turkcell'in ilanini gormustum ben birkac gun once.. diger is arama sitelerinde de vardir mutlaka.Sağolun...Biri yeni başladı okula diğeri iki buçuk.nereden bu iş başvurusunu yapabilirim?
Tamam hemen başvuracağım.teşekkürler...Kariyer net'te turkcell'in ilanini gormustum ben birkac gun once.. diger is arama sitelerinde de vardir mutlaka.
Ailene yazıklar olsun ! göz göre göre senin mahvolmanımı istiyorlar sen giderde temelli ailenin yanına sırf 2tabak fazladan sizin için sofraya konmasın diye bu eziyeti çekmeni nasıl layık görürler ? Allahım yar ve yardımcın olsun canım amin önce 1 iş sonrada kiraya çık kurtulun..Her yolu denedim.şikayet ettim,uzaklaştırma aldı ama ailem boşanmamı istemiyor o yüzden geri döndüm.
Tabi ki ne demek çocuklar benim canımdan öte ama sığınma evine gitmem sadece evde iş bulursam daha iyi olur her açıdan.çocuklar okula gidince tam gün çalışırım.ama bu lanet adama nasıl davransam şaşırdım,konuşmam artık gerekmedikce.Allah bir yol göstersin...Kardeşim neden kendin biseyler yapmayı bekliyorsun. Şiddet var. devlet sahip çıkıyor.çocuklarla birlikte kalınabiliyorsa hiç düşünme Devlete sığın. 12 yaşından büyük erkek cocugu olanlara ev de açıyorlarmis şimdi öyle bi yazı da okudum.Sende yaz hemen bi arastir. Cunku cocuklarindan ayrı kalma ne olursa olsun çocuklarının başında dur. Ordan daha mutlu olursun eminim.yanliz değilsin iki tane aslan gibi çocuğa sahipsin .büyüyünce de onlar sana sahip çıkar. ama dediğim gibi içinde bulundugunuz durum sizi asla çocuklarınızı bırakmaya mecbur bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?