• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddet ve sürekli kafanızın yumruklanması

Her şiddette al raporunu evden uzaklaştır karakola git ağla zırla acındır kendini, kulağa rezalet gibi geliyo ama senin durumunda başka ne yapılır ki

Şu an boşanma durumun yoksa en azından cinnete bağla, sen de ona vur fırlat bişeyler sana vurursa kendisinin de zarar gireceğini bilsin, günü kurtaracak şeyler düşün,benim aklıma gelen şiddete şiddet

Bence konu sahibesi fazla hır çıkarmasın + adam saldırırsa kaçsın. Yoksa sakatlanacak / felç kalacak

Sadece ailen suçlu ne biçim insanlar nasıl göz yumuyolar senin bi hayvanın elinde o hale gelmene. Boşandıktan sonra ailenlede görüşme umarım kısa zamanda kurtulursn üzüldüm gercekten

Kızlar şiddet görüyorum ve boşanamıyorum.Her seferinde kafamı yumrukluyor lanet insan.iki gün önce yine yaşadım ve sırf eve harçlık istedim diye defalarca kafamı yumrukladı.Başım,boynum ağrılar içinde.çocuklar okula başladığında çalışıp boşanacağım çünkü değişmiyor asla ve ailemin desteği yok.
Allah yardimcin olsun her gun dayak yiyosun boyle seytani adamin yaninda cocuklarini nasil buyutmeyi dusunuyosun siginma evine git kendine acimiyosan cocuklarin pskolojisini dusun

Aileme döndüm ama bir daha dönmem.ama bu adamla ne yapacağım?nasıl katlanacağım bilmiyorum.çok yalnızım...

O koca diye herakşam eve gelen adamı şikayet ediceksin kardeşim.

Git darp raporu al . Nafakada al mor çatılar var ailen yoksa oraya sığın

Ama nokur kalma bu adamın yanında

Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun.hic birşey senden ve çocuğundan kıymetli olamaz. Bir an önce kurtul.. ailende zor gününde senin yanında değilse boşver bundan sonrada hiç olmasın. Boşanıp kendine gzl bir hayat kur. Şimdiki yaşadıklarından dha kötü olacak değil ya.

Demek bu yüzden tepkılısın bana
Öyle uzaktan konuşuyorsunuz millete siz boşanmışsınız ailenizden destek alarak ama nice ve benim gibi aile desteği olmayan kadınlara boşanmayı beceremedin deme hakkınız yok.çünkü ben o kadını anlıyorum,sizinle şartlarımız eşit değil ve uzaktan ahkâm kesmeyin derim ve tabi ki tepkili olmam normal....

Öyle uzaktan konuşuyorsunuz millete siz boşanmışsınız ailenizden destek alarak ama nice ve benim gibi aile desteği olmayan kadınlara boşanmayı beceremedin deme hakkınız yok.çünkü ben o kadını anlıyorum,sizinle şartlarımız eşit değil ve uzaktan ahkâm kesmeyin derim ve tabi ki tepkili olmam normal....
Tamam ben sıze laf soylersem sıze soylerım ama sız genel olarak uzerınıze almayın zaten zor bı hayatınız var sızı uzmemek ıcın uzatmıyorum

Kadın sığınma evine gitseniz. Devletten yardım isteseniz.
Bu adama nasıl katlanıyorsunuz.

Tamam ben sıze laf soylersem sıze soylerım ama sız genel olarak uzerınıze almayın zaten zor bı hayatınız var sızı uzmemek ıcın uzatmıyorum
Üzerine alınmak değil de sadece çaresiz kalmanın acısını biliyorum,bunu ancak yaşayan bilir.sevgiler...

Ulan böyle adamlar da böyle aileler de cehennemin dibine gitsin. Bunlar benim hayatımda olacak var ya cinnet geçirir hepsini doğrar mis gibi olurum herhalde. Bu ne ya psikolojimi bozdu yemin ediyorum bdv siz nasıl katlanıyorsunuz böyle?

Ulan böyle adamlar da böyle aileler de cehennemin dibine gitsin. Bunlar benim hayatımda olacak var ya cinnet geçirir hepsini doğrar mis gibi olurum herhalde. Bu ne ya psikolojimi bozdu yemin ediyorum bdv siz nasıl katlanıyorsunuz böyle?
Gücümü ve psikolojimi daha fazla korumak zorundayım çünkü benim minicik çocuklarım var.Tek umudum çalışmak...

Her şiddette al raporunu evden uzaklaştır karakola git ağla zırla acındır kendini, kulağa rezalet gibi geliyo ama senin durumunda başka ne yapılır ki
Rapor aldım ve uzaklaştırma verildi geçen sene ama aynı lanet adam ve daha da düşman.

Allah yardimcin olsun her gun dayak yiyosun boyle seytani adamin yaninda cocuklarini nasil buyutmeyi dusunuyosun siginma evine git kendine acimiyosan cocuklarin pskolojisini dusun
Hergün değil ama senede iki kez kafamı yumruklanarak şiddet görüyorum,sırf eve harçlık bırak dediğim için.

Boyle evde karisini döven serefsizler disardada süt kuzusudur pisirigin tekidir disarda biri hot dese odu patlar. Bi temiz dovdureceksin bunlari ancak ondan anlarbunlar gucleri sadece kasinlara yetiyor. Konu sahibi ailenin yaninda olmamasina gel kizim biz sana bakariz dememelerine cok uzuldum Allah yardimcin olsun

Siginma evine neden hayir diyorsun? Senin gibi birsuru kadin var orada. Calisiyor kendilerine ve cocuklarina bakiyorlar. Cocuklari okula gidiyor, hayatlari guvence altinda hic degilse.
Baban ne bicim bir adammis? O koca denen tek hucrelinin kafasini kirsin bari tamam seni kabul etmesin de. Bari yuregin sogur

Bugün okuduğum ikinci şiddet konusu. Gerçekten içim acıyor, bu nasıl insanlıktır anlamıyorum. Tutacaksın iki adam kıstıracaklar bunu bir yerde alabildiğince yumruklayacaklar kafasını hatta vücudunun her yerini sonra da bir köşeye atacaklar. Aylarca düzelemeyecek belki o zaman anlarlar yumruk yemek nasıl oluyormuş.

Back
X