- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an boşanma durumun yoksa en azından cinnete bağla, sen de ona vur fırlat bişeyler sana vurursa kendisinin de zarar gireceğini bilsin, günü kurtaracak şeyler düşün,benim aklıma gelen şiddete şiddet
Allah yardimcin olsun her gun dayak yiyosun boyle seytani adamin yaninda cocuklarini nasil buyutmeyi dusunuyosun siginma evine git kendine acimiyosan cocuklarin pskolojisini dusunKızlar şiddet görüyorum ve boşanamıyorum.Her seferinde kafamı yumrukluyor lanet insan.iki gün önce yine yaşadım ve sırf eve harçlık istedim diye defalarca kafamı yumrukladı.Başım,boynum ağrılar içinde.çocuklar okula başladığında çalışıp boşanacağım çünkü değişmiyor asla ve ailemin desteği yok.
Aileme döndüm ama bir daha dönmem.ama bu adamla ne yapacağım?nasıl katlanacağım bilmiyorum.çok yalnızım...
Öyle uzaktan konuşuyorsunuz millete siz boşanmışsınız ailenizden destek alarak ama nice ve benim gibi aile desteği olmayan kadınlara boşanmayı beceremedin deme hakkınız yok.çünkü ben o kadını anlıyorum,sizinle şartlarımız eşit değil ve uzaktan ahkâm kesmeyin derim ve tabi ki tepkili olmam normal....Demek bu yüzden tepkılısın bana
Tamam ben sıze laf soylersem sıze soylerım ama sız genel olarak uzerınıze almayın zaten zor bı hayatınız var sızı uzmemek ıcın uzatmıyorumÖyle uzaktan konuşuyorsunuz millete siz boşanmışsınız ailenizden destek alarak ama nice ve benim gibi aile desteği olmayan kadınlara boşanmayı beceremedin deme hakkınız yok.çünkü ben o kadını anlıyorum,sizinle şartlarımız eşit değil ve uzaktan ahkâm kesmeyin derim ve tabi ki tepkili olmam normal....
Üzerine alınmak değil de sadece çaresiz kalmanın acısını biliyorum,bunu ancak yaşayan bilir.sevgiler...Tamam ben sıze laf soylersem sıze soylerım ama sız genel olarak uzerınıze almayın zaten zor bı hayatınız var sızı uzmemek ıcın uzatmıyorum
Hayır dış gebelik yaşadım,sprel ile korunuyorum.siz şu an hamile misiniz?
Gücümü ve psikolojimi daha fazla korumak zorundayım çünkü benim minicik çocuklarım var.Tek umudum çalışmak...Ulan böyle adamlar da böyle aileler de cehennemin dibine gitsin. Bunlar benim hayatımda olacak var ya cinnet geçirir hepsini doğrar mis gibi olurum herhalde. Bu ne ya psikolojimi bozdu yemin ediyorum bdv siz nasıl katlanıyorsunuz böyle?
Rapor aldım ve uzaklaştırma verildi geçen sene ama aynı lanet adam ve daha da düşman.Her şiddette al raporunu evden uzaklaştır karakola git ağla zırla acındır kendini, kulağa rezalet gibi geliyo ama senin durumunda başka ne yapılır ki
Hergün değil ama senede iki kez kafamı yumruklanarak şiddet görüyorum,sırf eve harçlık bırak dediğim için.Allah yardimcin olsun her gun dayak yiyosun boyle seytani adamin yaninda cocuklarini nasil buyutmeyi dusunuyosun siginma evine git kendine acimiyosan cocuklarin pskolojisini dusun
3. de yoldaydı değil mi,doğum ne zaman?Sağolun...Biri yeni başladı okula diğeri iki buçuk.nereden bu iş başvurusunu yapabilirim?